Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: επιγονατιδες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και που'σαι γατόνι.....

πριν πάρεις και τα σκάσεις δες και εδώ μπας και έχει μείνει τίποτα και γλυτώσεις κανα φράγκο.....

Ωραίο ποστ και θα έλεγα ότι θα το τσέκαρα από περιέργεια αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου, καθώς δεν πρόκειται για μαγαζί με μοτο ρούχα οπότε δε φοβάται μη ρισκάρει τη φήμη του (και τα έσοδά του). Η τιμή είναι όντως πολύ χαμηλή (ούτε απλά τζην δεν κάνουν τόσο) και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Επιπλέον ο άπειρος οδηγός όπως εγώ, δε νομίζω ότι μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό παντελόνι μηχανής πέρα από κραυγαλέες περιπτώσεις.
    Για αυτούς τους λόγους προτιμώ να σκάσω μερικά φραγκάκια όταν και αν τα μαζέψω, παρά να σκάσω με (και να μαζεύω τα) γονατάκια μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motoneos Προβολή μηνύματος
    Ωραίο ποστ και θα έλεγα ότι θα το τσέκαρα από περιέργεια αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου, καθώς δεν πρόκειται για μαγαζί με μοτο ρούχα οπότε δε φοβάται μη ρισκάρει τη φήμη του (και τα έσοδά του). Η τιμή είναι όντως πολύ χαμηλή (ούτε απλά τζην δεν κάνουν τόσο) και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Επιπλέον ο άπειρος οδηγός όπως εγώ, δε νομίζω ότι μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό παντελόνι μηχανής πέρα από κραυγαλέες περιπτώσεις.
    Για αυτούς τους λόγους προτιμώ να σκάσω μερικά φραγκάκια όταν και αν τα μαζέψω, παρά να σκάσω με (και να μαζεύω τα) γονατάκια μου.
    α, είσαι σίγουρος δλδ οτι εκει που θα πας να πάρεις είναι γνήσια.....

οκ, καλά ψώνια.....

υγ..... του μ@μησα την ψυχολογία τώρα εεεε? εεεε?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    α, είσαι σίγουρος δλδ οτι εκει που θα πας να πάρεις είναι γνήσια.....

οκ, καλά ψώνια.....

υγ..... του μ@μησα την ψυχολογία τώρα εεεε? εεεε?
    Δεν το λέω για να σε πικάρω . Σίγουρος δεν είσαι ποτέ και για τίποτα, με τις πιθανότητες παίζουμε όλοι. Αν ήταν να στοιχηματίσεις το μισθό σου που θα έβαζες τα λεφτά σου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motoneos Προβολή μηνύματος
    Δεν το λέω για να σε πικάρω . Σίγουρος δεν είσαι ποτέ και για τίποτα, με τις πιθανότητες παίζουμε όλοι. Αν ήταν να στοιχηματίσεις το μισθό σου που θα έβαζες τα λεφτά σου?
    επειδή τα ποσοστά υπέρ της μαιμουδιάς είναι πολύ μεγάλα πλέον, θα το σκεφτόμουν σοβαρά....

για να μην ξεφύγει το νήμα, εντελώς φιλικά, και αν μένεις και κοντά εκεί ή περνάς από κει, αφού πας από τα "εξειδικευμένα" πήγαινε και απο κει μια βόλτα.... το πολύ πολύ να χάσεις πέντε-δέκα λεπτά από τον χρόνο σου....

Νέο μέλος
    τελικα βρηκα και πηρα επιγονατιδες "zandona evo" 39 ευρω με τρια σημεια δεσιματος, καλα ειναι αλλα θα ηθελα λιγο ακομα πλαινη προστασια. κατω απο το παντελονι οταν περπατας κοβει λιγο ο ιμαντας πισω απο το γονατο. κατα τα αλλα νιωθεις μια ασφαλεια παραπανω σε περιπτωση πτωσης.

Συγνωμη, αυτες τις κουμουτσες πηρες και τις φορας μεσα απο το παντελονι!?
    τυλιξε ενα πανακι εκει που σε κοβει, κατι θα βρεις να βαλεις anyway.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλοκαιρινό Μπουφάν - Επιγονατίδες
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2008, 08:52
  2. Επιγονατίδες δίχως κνήμη?
    από kostisthegreek στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 20:49