Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Πως αντηδρούμε όταν μας κλήνουν ???

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Gregorgeous τις βουλιαξες τις πόρτες? Καλα εκανες αν και ηταν υπερβολικο..Κανε αυτο που εχω κανει εγω σε 2-3 περιπτωσεις
    Μπουνια (καθετη) στον καθρεφτη, ή φτυσια (τοτε φοραγα ανοιχτο κρανος) μεσα απο ανοιχτο παραθυρο το καλοκαιρι.Το 2ο ηταν ολα τα λεφτα:rotflmao: :rotflmao:
    Επρεπε να βλεπατε τη φατσα του..Δεν μπορουσα να οδηγησω απτα γελια
    Εννοειται οτι μετα εφυγα με τις παντες..

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    polles fores me exoun klisei...
    mia fora lipon vgike enas apo stop xwris na kitaxei kai sto tsak prolava kai stamatisa!
    ton akolouthisa piga dipla tou, tou xtipisa to tzami kai tou lew "magka etsi opos vgikes apo to stop paraligo na me skotwseis" o tipos ta psiloexase kai zitise signomi..

lipon an autos pou odigei einai lakamas oti kai na tou peis opos kai na ton vriseis tha sinexizei na odigei to idio m@l@kismena

an autos einai estw kai ligo anthrwpos pisteuw an me kalo tropo kai xwris ekneurismo tou exigiseis borei na prosexei ligo parapanw sto melon

kai min xexnate osoi odigite kai autokinito kai eseis exete kanei kapies fores mlkies kata lathos kai exete ferei se diskoli thesi mixanovious!!kaneis den einai pilotos....
    den exw kanena idietero talento!!!
    eimai apla pathiasmena periergos...

Ne re Doni ala afto pou me enoxlise se oles tis periptosis eine oti kseran ti kanan kai den to ekanan kata lathos!

Banned
    ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!

Πας φρενάροντας κ χώνεις με λίγα χιλιόμετρα τη μπροστά σου ρόδα στην πόρτα του λαλάκα που ενώ σε βλέπει (σε κοιτάει κιόλας!) δε λέει να σταματήσει και χώνει τη μούρη του σιγά σιγά!

Συ αποκλείεται να πέσεις ή να πάθεις τίποτα, ενώ η πόρτα του θα μπει μέσα...

pwnd!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προσωπικά απλά αδιαφορώ...

Αφού την γλύτωσα και δεν έχω αμυχή εγώ και η μηχανή μου , απλά φεύγω, γιατί το μόνο που θα καταφέρω είναι να χάσω την ψυχραιμία μου και στην τελική να μην γίνει και τίποτα...

Ειδικά αν ξεσπάσεις βίαια, δεν νομίζω οτι θα βάλεις μυαλό στον όποιο ηλίθιο οδηγό (είτε με μηχανή , είτε με νταλίκα)...

Ούτε τιμωρός είμαι , ούτε και έχω την διάθεση να "διδάξω" σε άλλους τον τρόπο οδήγησης... Μου αρκεί να είμαι γερός όταν πάω στην δουλειά μου και στο σπίτι μου...

Από όσα ειπώθηκαν συγκρατείστε μόνο το οτι κανείς οδηγός μόνο 4τροχου , δεν μπορεί να κρίνει αποστάσεις και κίνηση διτρόχου... Πρέπει να έχει ίδια εμπειρία απο μηχανή για να γνωρίζει... έστω και απο παπί...

Απο εκεί και πέρα.. τα έχουμε πεί 100000 φορές... κινούμαστε σαν σε PS2 , σε παιχνίδι πολεμικής ζώνης και με ενα και μοναδικό κανονάκι και χωρίς insert coin to continue...

όλοι θέλουν να μας ρίξουν και όλοι δεν μας βλέπουν...

ΑΠο τότε που το έχω εφαρμόσει αυτό , εδώ και 8 χρόνια περίπου (τότε μόνο pc και οχι PS2..χεχεχεχε) δεν μετράω ατύχημα με τουτού... μόνο μερικά οικόπεδα μόνος μου , καθώς εκεί έφταιγα ΜΟΝΟ εγώ που δεν πρόσεχα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Συνάδελφε gregorgeous δεν έχω πρόθεση να κρίνω το πως αντιδράς. Ούτε εσύ, ούτε εμείς...

Αλλά πρέπει να λάβεις υπ'όψη ότι όταν θα σου τύχει οδηγός 'πιο μάγκας' από σένα, θα κατέβει και θα σε φέρει ίσωμα με την άσφαλτο. Ή θα έχει μεγαλύτερο μαχαίρι από το δικό σου, η μεγαλύτερο πιστόλι κ.ο.κ....

Κάποιοι απο εμάς έχουν δει τέτοιες καταστάσεις (και κερατάς και δαρμένος ένα πράγμα) κι έχουν ανατριχιάσει. Και να σου παραβιάσουν την προτεραιότητα και να βρεθείς μέσα στα άιματα είναι άγριο πράγμα. Μάλιστα σε ένα άλλο ποστ κάποιος συνάδελφος άρπαξε και πισώπλατη χωρις καν προειδοποίηση...

Τα πράγματα είναι game χωρίς κανονάκι όπως λέει και ο Galdalf, και μάλιστα HARDCORE. Πολύ δύσκολα.

Όσο για το κλείσιμο, ε, τις περισσότερες φορές -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ- η μηχανή παρανομεί, οπότε βράσε ρύζι. Ο Μενέλαος τις προάλλες έπεσε από πόρτα ΤΑΞΙ και τσάκισε και το μηχανάκι του. Και τα πληρώνει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο ίδιος.

Τέλος, για την δική μου αντίδραση, δε νομίζω ότι μπορεί να μπει σε κανόνες. Αν ο κίνδυνος ήταν μέτριος προσπαθώ να βάλω τη λογική πάνω από την ανάγκη για εκτόνωση. Αν ήταν μεγάλος, τότε το ΣΟΚ της στιγμής δε μου επιτρέπει να κάνω κάτι παραπάνω ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Προσπαθώ να ακολουθώ 4-5 προσωπικούς κανόνες, ένας εκ των οποίων είναι να μην οδηγώ στην πόλη!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Από όσα ειπώθηκαν συγκρατείστε μόνο το οτι κανείς οδηγός μόνο 4τροχου , δεν μπορεί να κρίνει αποστάσεις και κίνηση διτρόχου... Πρέπει να έχει ίδια εμπειρία απο μηχανή για να γνωρίζει... έστω και απο παπί...

Το πιο σωστο που διαβασα σημερα.
    Να συμπληρωσω οτι το ιδιο ισχυει και για τους οδηγους δικυκλων, οτι θα πρεπει δηλαδη να εχουν εμπειρια απο το αυτοκινητο, για να καταλαβουν τον τροπο που σκεφτονται οι οδηγοι αυτοι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    Ακριβως, και γι'αυτο εχει βελτιωθει η συμπεριφορα των οδηγων αυτοκινητων προς τα μηχανακια, γιατι ενα μεγαλο ποσοστο σημερα οδηγει και τα ΔΥΟ, πραγμα που πριν απο 5 χρονια δεν ισχυε.
    Και μην μου πειτε οτι δεν εχει βελτιωθει, πριν απο χρονια κανενας σχεδον δεν ενδιαφεροταν για τα μηχανακια, τωρα και στην ακρη θα κανουν αν δεν χωρας και ελεγχουν περισσοτερο τους καθρεφτες τους. Οχι ολοι, ολοι δεν γινετε, εξαιρεσεις υπαρχουν...και παντα θα υπαρχουν.

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

Θα συμφωνίσω και εγώ σε αυτό απο ιδία άποψη. Οδηγώ και τα δύο...και μάλιστα τώρα πρόσφατα πήρα τη μοτο. Αυτό που πρόσεξα τουλάχιστον σε εμένα είναι οτι "προσέχω" πιο πολύ της μηχανές πια και τα άλλα ΙΧ. Όταν ξέρεις πως είναι στο αυτοκίνητο μέσα ξέρεις και πως να φυλαχτείς απο έξω του. Οταν γνωρίζεις το πού δεν βλέπεις εσύ (νεκρά σημεία) ξέρεις τι να περιμένεις απο τους άλλους. Η σκέψη και το βλέμα πάντα μπροστά.
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 15:55
  2. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 14:43
  3. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 10:52
  4. πως ψωνιζεις οταν εχεις μηχανη
    από Vezouvios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 09:01