LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ανάλογα το εργαλείο και το τι κάνει. Και φυσικά για το πόσες φορές το θέλεις. Αν θέλεις να κατασκευάσεις κάτι που θα το έχεις για μια ζωή και θα το χρησιμοποιείς συχνά καλύτερα να το αγοράσεις. Αν είναι να το χρησιμοποιήσεις μια αλλά "νίτζα" τότε πάλι αγόρασε ένα καλό. Αν χρειάζεσαι κάτι για μια και άλλη καμία και αυτό κοστίζει όσο όλο το project τότε το φτιάχνεις (αν μπορείς). Το ίδιο και όταν θα χρειαστείς κάτι που δεν το έχεις εκείνη την στιγμή ή είναι δύσκολο και χρονοβόρο να το βρεις.
Για τον jimmy..
![]()
Sent from me using a computer.
Εργαλειο αναρτησεις?Εχω κανει ενα λιγο πιο ομορφο απο ανοξειδη λαμα 5mm και κανει δουλεια του,DAZ επιασες ακριβως τον τροπο σκεψεις μου ,το μονο που εχω να προσθεσω μερικες φορες ειναι και η ευχαριστησει,το γουστο ρε παιδι μου οτι το εφτιαξες μονος![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αποστόλ και γαμώ τα γαντζόκλειδα έχει φίλε, βάλε δίπλα και το πλαστικό παχύμετρο και είσαι οκ.
Ναι είπαμε στην πατέντα, αλλά όταν υπάρχει έτοιμο δίπλα σου καλύτερης ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή, προτιμάμε το έτοιμο.
Το σκίσαμε το θρέντ του ανθρώπου.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Για την συγκράτηση της καμπάνας σε κάποια μοντέλα της honda.Δεν φαίνεται το μέγεθος αλλά είναι αρκετά μεγάλα.
Beta και..
Belzer made in Germany, δυσεύρετο και συλλεκτικό καθ' ότι η εταιρεία έχει κλείσει και μόνο δια χειρός bacho βλέπουμε πλέον κάποια εργαλεία με αυτή την επωνυμία, αλλά που δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά.
Το πλαστικό παχύμετρο το έχασα γαμώτο.Αν βρεις να μΕ πάρεις ένα το πάσχα μαζί με τη λαμπάδα μου.
Έχω ένα Vogel όμως.
Σορυ για το σπαμ foten21. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο μας λες.![]()
Sent from me using a computer.
ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις
με ενα τετοιο δεν θα κανω την δουλεια μου??
http://www.ggv.gr/ergaleia-aerow-han...a-india-1.html
Ούτε εργαλείο ούτε τίποτα.
http://www.youtube.com/watch?v=VHnTZ...eature=related
αν ειδα καλα την φοτο πρεπει ναχει διοδους λαδιου απο πισω. για τσεκαρε το. διοτι αν εχει μην το κανεις δεν θα βγει το ρουλεμαν επειδη το γρασσο θα βρει εξοδο διαφυγης απο την διοδο λαδιου. πρεπει ναναι εντελως τυφλο απο πισω.
καλημερα....κομπλερ μιζας R1 καπουτ......παρε ενα κιτ εξωλκεα για εσωτερικα παντου θα σου χρειαζεται....!!!