ετσι οπως τα λες,μαγαζι σε βολευει.απο αγγελια ομως θα αγορασεις πιο φθηνα κατα 99%.οποτε ευκαιρια να δεις την υπεροχη ελλαδα του μνημονιου,με τα εξοδα μια η αλλη.
ετσι οπως τα λες,μαγαζι σε βολευει.απο αγγελια ομως θα αγορασεις πιο φθηνα κατα 99%.οποτε ευκαιρια να δεις την υπεροχη ελλαδα του μνημονιου,με τα εξοδα μια η αλλη.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Το πιο ακριβά το έχω εμπεδώσει αφού θέλω χρήματα για μεταφορά στην Κύπρο και τοπικές πινακίδες μετά. Πάντως το car.gr και xe.gr που κοίταξα δεν είδα τιμές να παίζουν και πάρα πολύ υπέρ ιδιώτη. Φυσικά στην διαπραγμάτευση κατανοητό να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Να δούμε πως θα πάει και τι μαγαζιά θα βρω από ότι που απαντήσει κάποιος εδώ.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
Προσωπικα πιστευω οτι απο ιδιωτη θα ειναι καλυτερα !!
Βρισκεις 2-3 που σε ενδιαφερουν και κανεις μια επικοινωνια μαζι τους ! Ξεκαθαριζεις οτ ιερχεσαι απο μακρυα να δεις αυτο και 2-3 μηχανακια ακομα...διαπραγματευεσαι την τιμη απο πρν και λες " Αμα το μηχανακι σου ειναι καλο, στο αγοραζω επι τοπου..."και κανονιζεις και την τιμη !!!
στην προκειμενη τον βαζεις να σου τραβηξεια κι μερικες φωτο ακομα να σου στειλει....
κανονιζεις την ημερα που θα ερθεις να τους δεις ολους....
Βλεπεις τον πρωτο ....κανεις μια βολτα το μηχανακι ....το πας και το βλεπει ενας μηχανικος....πας ενα ΚΕΠ, κανετε την μεταβιβαση ...το πας και στο καραβι ....και ξεμπερδευεις....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, απλά δεν γίνονται Σάββατο που είναι η μόνη μέρα που μπορώ να είμαι Αθήνα. Και ο μηχανικός είναι ένα άλλο θέμα, δεν έχω βρει κάποιον ακόμα αλλά κάτι θα γίνει.
Σαββατο υπαρχει ανοικτη τραπεζα στο Κολωνακι......Alpha Bank....
Και δουλευει κανονικοτητα το ΚΕΠ που ειναι απεναντι απο την Βουλη........εχω κανει μεταβιβαση εκει....
Τωρα για τον μηχανικο.....Προσωπικα....αμα ο πωλητης εχει service book, θα υποχρεωνα καποιον φιλο μου ( ολο και καποιον θα εχεις εδω ετσι δεν ειναι ?), να παει μαζι του σε καποιον μηχανικο καποια αλλη μερα, να το δει ο μηχανικος και να μου πει την γνωμη του.....
Ουτως η αλλως και σε αντιπροσωπεια - εμπορο να πας, Δεν θα μπορεσει να σου δωσει το μηχανακαι αμεσα.....
Θα σου πει περιμενε μεχρι την ΔΕυτερα, να το μεταβιβιβασουμε, θα σε τρεχει να τους κανεις υπευθυνες δηλωσεις για για την μεταβιβαση, και σιγα μην στο τρεχει αν στο βαλει στο πλοιο και τα σχετικα.......
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Έχω άτομο ναι. Σίγουρα δεν περιμένω να γίνουν όλα την ημέρα εκείνη αλλά όλο και κάποιο αυτοκίνητο θα έχει για μεταφορά στο πλοίο και ας πληρώσω την κούρσα.
Είναι μια έσχατη λύση και αυτή καθώς έχω άλλες περιπέτειες μετά, πλοία, τελωνεία, τοπικές πινακίδες κλπ αλλά θέλω να κοιτάξω αυτή την εναλλακτική γιατί εδώ άντε να βρω το πολύ 1 κάθε 2 βδομάδες να πουλιέται.