Eυχαριστω για τις πληροφοριες ..θα κανω ενα κοστολογιο και βλεπουμε τι γινεται...προς το παρων θα δοκιμασω το 19αρι γραναζι
Eυχαριστω για τις πληροφοριες ..θα κανω ενα κοστολογιο και βλεπουμε τι γινεται...προς το παρων θα δοκιμασω το 19αρι γραναζι
Λοιπον.Βγηκα μετα απο χρονια βολτα με φιλους και η μοτο εκαψε ενα ντεποζιτο για 170 χλμ πριν μπει ρεζερβα
ταχυτητα 140-150 μονοκαβαλος.και εχω βαλει και 19αρι μπροστα.τι σκατα να κοιταξω?για πειτε καμμια ιδεα.εχω τελικο ταπομενο και φιλτρο ΚΝ
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
170????εκτιμω και εγω οτι κατι δεν παει καλα με το tps σου , δεν δουλευει σωστα...!! Ισως και με συνδυασμο μπουζιων ,αλλα πρεπει να ειναι σε κακιστη κατασταση , "λιομενα" τελειως για να σου ρουφαει τον "απακα"
Και μπουζι χαλκου να του εχεις βαλει, θελει πανω απο 40.000 χλμ για να φθαρουν..
10lt/100km+ ειναι πολυ μεγαλο νουμερο για το 13αρι...τεραστιο θα ελεγα..
Συμφωνω και εγω ....μηπως δεν παει κατι καλα με τε "ψεκαστηρια" , τα εχεις τσεκαρει ?? τα εχεις καθαρισει ποτε??? μηπως τα εχεις γαργαλησει καθολου??![]()
Επειδη αναφερθηκε ΚΝ φιλτρο να ρωτησω αν η ιδια καταναλωση παρατηρηθηκε και με το μαμα φιλτρο?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το μοτο μολις περασε τα 10000χλμ και οχι δεν εχω πειραξει τα μπεκ.οσο για καθαρισμο που λες, στο προηγουμενο που ειχα και τα εστειλα για καθαρισμα το ενα γυρισε αχρηστο.....145 εουρα απο τον σαρακακη και αναγκαστηκα και εφερα ολη την πεταλουδα με τα μπεκ απο αγγλια.πιο φτηνα μου ηρθε απο σαρακακη....οποτε δεν παιζει να ειναι απο μπεκ.οσο για το tps το θεωρω λιγο απιθανο να εχει fault και να μην εχει ενδειξη.να το παω να το μπριζωσουν??
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Καμια σχεση το φιλτρο..
Το tps εχει ενα μεγαλο range που δεν θα βγαλει σφαλμα αν ειναι αρρυθμιστο η εχει ζημια σε σιγκεκριμενο κομματι της διαδρομης του οπως συνηθως συμβαινει, στο πρωτο 10-30% του γκαζιου.
Αν το μπριζωσεις θα δεις με ακριβεια αν ολα ειναι καλα απο εκει..
Ταυτοχρονα θα ελεγξεις και τους υπολοιπους αισθητηρες..(σε aprilia, εχει παρατηρηθει αλλαγη στο afr λογω βλαβης στον αισθητηρα βαρομετρικης πιεσης που εκανε το μειγμα πλουσιοτερο παντου..)
Tps και map Ειναι οι δυο βασικες παραμετροι ρυθμισης καυσιμου για τον εγκεφαλο του cb (map value, tps, rpm, iat, cwt, baro,)