Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: ΚΛΕΙΔΙΑ HONDA.ΠΟΣΟ?

ΚΛΕΙΔΙΑ HONDA.ΠΟΣΟ?

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΑ Κ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    I ''ll never get out of this world alive...

να μη ξεκλειδώνεις τη σέλα μέχρι να φτιάξεις καινούριο
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Randolphcarter Προβολή μηνύματος
    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΑ Κ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    Να πας ν' αγοράσεις ένα άκοπο, το πας με το παλιό σε καλό κλειδαρά να στο κόψει και μετά σε εξουσιοδοτημένο Honda για την κωδικοποίηση του HISS.

Γιατί δεν ξεκλειδώνει τη σέλα; Περίεργο...

Το κλειδί νομίζω είχε κάπου στα 20€
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το στραβό την ανοίγει την σέλλα? Και ανοίγει και μίζα και τεπόζιτο?
    Το 2ο ανοίγει μιζα τεποζιτο αλλά οχοι την σέλλα? Για ξεκαθάρισέ το να καταλάβουμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το στραβό την ανοίγει την σέλλα? Και ανοίγει και μίζα και τεπόζιτο?
    Το 2ο ανοίγει μιζα τεποζιτο αλλά οχοι την σέλλα? Για ξεκαθάρισέ το να καταλάβουμε.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ.ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.ΚΟΥΦΟ Ε?ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΛΕΙΔΙΑ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Να πας ν' αγοράσεις ένα άκοπο, το πας με το παλιό σε καλό κλειδαρά να στο κόψει και μετά σε εξουσιοδοτημένο Honda για την κωδικοποίηση του HISS.

Γιατί δεν ξεκλειδώνει τη σέλα; Περίεργο...

Το κλειδί νομίζω είχε κάπου στα 20€
    ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ.ΤΟ HISS ME ΤΡΟΜΑΖΕΙ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ.ΤΟ HISS ME ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
    κανα 40ρι αν δε κάνω λάθος

ΠΑΙΖΕΙ(ΛΕΩ ΤΩΡΑ)ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ?ΚΟΥΦΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    ΠΑΙΖΕΙ(ΛΕΩ ΤΩΡΑ)ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ?ΚΟΥΦΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.
    Παίζει να εχει γινει αυτό.
    Δεν ειναι ακριβα να στο προγραμματισουν, καπου 40 ευρω ειναι οπως ειπε κι ο ziggy.
    Αλλο σεναριο πιο φτηνό είναι να φτιάξεις απλά ενα κλειδί που να ανοίγει τον διακόπτη, και να κολλήσεις το μαυρο κομμάτι (που εχει και το τσιπακι) από το κομμένο (οταν κοπεί) πάνω στο άλλο.
    Θα δουλεψει!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=63074
    έλα.. όρεξη να χεις..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    κανα 40ρι αν δε κάνω λάθος
    ΟΚ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΡΑΒΟ?

ΟΚ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΡΑΒΟ?
    ε, αν το θες μόνο για τη σέλα μη βγάλεις ignition, βγάλε ένα αντίγραφο του στραβού

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    ε, αν το θες μόνο για τη σέλα μη βγάλεις ignition, βγάλε ένα αντίγραφο του στραβού
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΙΦΟΣ ΠΑΝΤΩΣ.

Άν το κλειδί σου είναι σαν αυτό>
    http://keys.com.my/wp-content/upload...S.S.%20Key.jpg
    τότε να ξέρεις το τσιπάκι του imobilizer είναι κάτω από το τρίγωνο καπάκι και μπορείς να το μετακομίσεις σε νέο κλειδί, γλυτώνοντας έτσι την ανάγκη επαναπρογραματισμού.

Οπότε απλά παίρνεις το νέο κλειδί και το κόβεις σε κλειδαρά και μετά σου μετακομίζει το τσιπάκι και έχει ΚΑΙ κλειδί καλό σαν σώμα ΚΑΙ ηλεκτρονικά σωστό.

Αν τα κλειδιά σου είναι φθαρμένα, είναι προτιμότερο να κόψεις νέα, και όχι να αντιγράψεις τα παλιά. Η κλειδαριά έχει ένα κωδικό πάνω της. Οι κλειδαράδες (όχι όλοι) έχουν μηχανήματα, που τους δίνεις τον κωδικό και σου κόβουν καινούριο ''master'' κλειδί. Με αυτόν τον τρόπο το νέο κλειδί είναι τέλειο και δεν αντιγράφει τις φθορές των προηγούμενων με την κλασσική μέθοδο.

Το που είναι ο κωδικός στην κλειδαριά, θα στο βρει ο κλειδαράς. Αν δεν βρήσκεις κλειδαρά να στα κάνει όλα αυτά, τόσο εξειδικευμένο, στείλε μου ΠΜ να σου προτείνω εγώ για Αττική.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Άν το κλειδί σου είναι σαν αυτό>
    http://keys.com.my/wp-content/upload...S.S.%20Key.jpg
    τότε να ξέρεις το τσιπάκι του imobilizer είναι κάτω από το τρίγωνο καπάκι και μπορείς να το μετακομίσεις σε νέο κλειδί, γλυτώνοντας έτσι την ανάγκη επαναπρογραματισμού.

Οπότε απλά παίρνεις το νέο κλειδί και το κόβεις σε κλειδαρά και μετά σου μετακομίζει το τσιπάκι και έχει ΚΑΙ κλειδί καλό σαν σώμα ΚΑΙ ηλεκτρονικά σωστό.

Αν τα κλειδιά σου είναι φθαρμένα, είναι προτιμότερο να κόψεις νέα, και όχι να αντιγράψεις τα παλιά. Η κλειδαριά έχει ένα κωδικό πάνω της. Οι κλειδαράδες (όχι όλοι) έχουν μηχανήματα, που τους δίνεις τον κωδικό και σου κόβουν καινούριο ''master'' κλειδί. Με αυτόν τον τρόπο το νέο κλειδί είναι τέλειο και δεν αντιγράφει τις φθορές των προηγούμενων με την κλασσική μέθοδο.

Το που είναι ο κωδικός στην κλειδαριά, θα στο βρει ο κλειδαράς. Αν δεν βρήσκεις κλειδαρά να στα κάνει όλα αυτά, τόσο εξειδικευμένο, στείλε μου ΠΜ να σου προτείνω εγώ για Αττική.
    οκ.ευχαριστω.θα το ψαξω κ θα σου πω.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  2. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 13:49
  3. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 21:24