ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΑ Κ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΑ Κ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?
I ''ll never get out of this world alive...
να μη ξεκλειδώνεις τη σέλα μέχρι να φτιάξεις καινούριο![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΠΑΙΖΕΙ(ΛΕΩ ΤΩΡΑ)ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ?ΚΟΥΦΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.
I ''ll never get out of this world alive...
Παίζει να εχει γινει αυτό.
Δεν ειναι ακριβα να στο προγραμματισουν, καπου 40 ευρω ειναι οπως ειπε κι ο ziggy.
Αλλο σεναριο πιο φτηνό είναι να φτιάξεις απλά ενα κλειδί που να ανοίγει τον διακόπτη, και να κολλήσεις το μαυρο κομμάτι (που εχει και το τσιπακι) από το κομμένο (οταν κοπεί) πάνω στο άλλο.
Θα δουλεψει!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=63074
έλα.. όρεξη να χεις..
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Άν το κλειδί σου είναι σαν αυτό>
http://keys.com.my/wp-content/upload...S.S.%20Key.jpg
τότε να ξέρεις το τσιπάκι του imobilizer είναι κάτω από το τρίγωνο καπάκι και μπορείς να το μετακομίσεις σε νέο κλειδί, γλυτώνοντας έτσι την ανάγκη επαναπρογραματισμού.
Οπότε απλά παίρνεις το νέο κλειδί και το κόβεις σε κλειδαρά και μετά σου μετακομίζει το τσιπάκι και έχει ΚΑΙ κλειδί καλό σαν σώμα ΚΑΙ ηλεκτρονικά σωστό.
Αν τα κλειδιά σου είναι φθαρμένα, είναι προτιμότερο να κόψεις νέα, και όχι να αντιγράψεις τα παλιά. Η κλειδαριά έχει ένα κωδικό πάνω της. Οι κλειδαράδες (όχι όλοι) έχουν μηχανήματα, που τους δίνεις τον κωδικό και σου κόβουν καινούριο ''master'' κλειδί. Με αυτόν τον τρόπο το νέο κλειδί είναι τέλειο και δεν αντιγράφει τις φθορές των προηγούμενων με την κλασσική μέθοδο.
Το που είναι ο κωδικός στην κλειδαριά, θα στο βρει ο κλειδαράς. Αν δεν βρήσκεις κλειδαρά να στα κάνει όλα αυτά, τόσο εξειδικευμένο, στείλε μου ΠΜ να σου προτείνω εγώ για Αττική.