Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Ουφ, μπερδέματα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    1000 κυβικα για εντος πολης μετακινησεις?
    Και 240 κιλα?

Δε ξερω σε ποια πολη εισαι, αλλα ποια θα είναι η μεγαλυτερη αποσταση που θα διανυεις συνηθως?
    Πειραιά (και ουχί Αθήνα)
    Το γραφείο ευτυχώς είναι δίπλα απο το σπίτι μου, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς μου, μπορεί να πάω παντού εντός του ευρύτερου αστικού κύκλου των Αθηνών, από κέντρο μέχρι Ασπρόπυργο και μέχρι Άνοιξη (δεν είναι και εποχή να διώχνεις πελάτες γαμώτο )

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πειραιά (και ουχί Αθήνα)
    Το γραφείο ευτυχώς είναι δίπλα απο το σπίτι μου, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς μου, μπορεί να πάω παντού εντός του ευρύτερου αστικού κύκλου των Αθηνών, από κέντρο μέχρι Ασπρόπυργο και μέχρι Άνοιξη (δεν είναι και εποχή να διώχνεις πελάτες γαμώτο )
    Δεν εχω κανει προσωπικά πολλά χιλιομετρα με μοτο εντος Αττικης, αλλα πολλοι θα σου πουνε οτι και απο 250 και πάνω κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
    Προσωπικα για ενα μεγαλο διαστημα εκανα Ν. Σμυρνη - Ασπροπυργος με ενα X9 180cc.
    Αν εξαιρεσεις οτι ηταν σκουτερ , τα κυβικα μια χαρα μου φταναν και μου περισσευαν

Δεν εχω κανει προσωπικά πολλά χιλιομετρα με μοτο εντος Αττικης, αλλα πολλοι θα σου πουνε οτι και απο 250 και πάνω κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
    Προσωπικα για ενα μεγαλο διαστημα εκανα Ν. Σμυρνη - Ασπροπυργος με ενα X9 180cc.
    Αν εξαιρεσεις οτι ηταν σκουτερ , τα κυβικα μια χαρα μου φταναν και μου περισσευαν
    Αν είναι να πέσουμε από τα 650 στα 250, άστο κρατάω και τη δικιά μου, μια χαρά είναι, απλά κάθε φορά που ανεβαίνω την Αλίμου και τα γράφει όλα στο κοντέρ με πιάνει το παράπονο
    Ήθελα να ανέβω κατηγορία, και αυτό εις γνώση μου όσον αφορά το κόστος, απλά αυτό που προσπαθώ να ξεδιαλύνω είναι αν φεύγοντας από το bmw και πηγαίνοντας στο dero, το "ποσοστό ανόδου"

Super Moderator
    Αν είναι να πέσουμε από τα 650 στα 250, άστο κρατάω και τη δικιά μου, μια χαρά είναι, απλά κάθε φορά που ανεβαίνω την Αλίμου και τα γράφει όλα στο κοντέρ με πιάνει το παράπονο
    Ήθελα να ανέβω κατηγορία, και αυτό εις γνώση μου όσον αφορά το κόστος, απλά αυτό που προσπαθώ να ξεδιαλύνω είναι αν φεύγοντας από το bmw και πηγαίνοντας στο dero, το "ποσοστό ανόδου"
    Κοιτα για Transalp 700 ή Strom 650 το παλιο (αν σου αρεσει κατι απο αυτα)
    Εντος budget σου, περισσοτερο "πολης" απο το βαραντερο. Καταναλώση πανω-κατω στα ιδια, αλλα ελαφρυτερα και ευκολοτερα σε ελιγμους κτλ

Όντως , μπερδέματα…

Η αλήθεια είναι ότι με το μηχανάκι που έχεις , κάνεις μια χαρά την δουλειά που θες να κάνεις…
    Όμως , εσυ θέλεις αναβάθμιση… (και ο λόγος δεν είναι ότι το σημερινό μηχανάκι σου δεν σου κάνει την δουλειά)
    Αφού είναι έτσι …. Follow your heart…

Δες ποια μηχανή σου κάνει κλικ (ακόμη και αν είναι το μουλτιστραντα ) και προσπάθησε να το αποκτήσεις …. Αν δεν σου φτάνουν τα μπικικινια , μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο «μεγάλο» μόνο για να βλέπεις την ταμπέλα 1000cc …

Βαλε κανα γραμμάτιο ή κάνε υπομονή για να πάρεις αυτό που γουστάρεις…

Κοιτα για Transalp 700 ή Strom 650 το παλιο (αν σου αρεσει κατι απο αυτα)
    Εντος budget σου, περισσοτερο "πολης" απο το βαραντερο. Καταναλώση πανω-κατω στα ιδια, αλλα ελαφρυτερα και ευκολοτερα σε ελιγμους κτλ
    Δε μου αρέσουν ρε γαμώτο και τα δύο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Όντως , μπερδέματα…

Η αλήθεια είναι ότι με το μηχανάκι που έχεις , κάνεις μια χαρά την δουλειά που θες να κάνεις…
    Όμως , εσυ θέλεις αναβάθμιση… (και ο λόγος δεν είναι ότι το σημερινό μηχανάκι σου δεν σου κάνει την δουλειά)
    Αφού είναι έτσι …. Follow your heart…

Δες ποια μηχανή σου κάνει κλικ (ακόμη και αν είναι το μουλτιστραντα ) και προσπάθησε να το αποκτήσεις …. Αν δεν σου φτάνουν τα μπικικινια , μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο «μεγάλο» μόνο για να βλέπεις την ταμπέλα 1000cc …

Βαλε κανα γραμμάτιο ή κάνε υπομονή για να πάρεις αυτό που γουστάρεις…
    εγώ τα λεγα, κι ο άλλος άνοιξε thread και με έκραζε
    Το μουλτιστραντα το ξαναγραψα, ειναι dream machine για μενα, αλλα τα λεφτα που κινειται ειναι απαγορευτικα, απλα
    Το 1000 cc δε το θελω για τη μοστρα του, στα 30 μου νομιζω περασε η ηλικια που μετραγαμε τα μηχανακια μας να δουμε ποιος το χει πιο μεγαλο
    Τα θέλω για να κάνω την ταύλα μου 2 φορές το μήνα που το έχω ανάγκη, και όσες φορές χρειαστούν παραέξω

Υ.Γ. γραμμάτια δε παίζουν με καμία κυβέρνηση, από μικρό με μάθανε:
    έχεις, αγοράζεις, δεν έχεις κάθεσαι και κοιτάς
    και τους ευχαριστώ και τους 2 πολύ για αυτό
    Επίσης, όχι για να το παίξω μάγκας ή οτιδήποτε άλλο, μπορώ να κινήθω και ένα κλικ παραπάνω οικονομικά, αλλά λόγω της κωλοπεριόδου δε το κάνω και δεν προτίθεμαι να το κάνω

Super Moderator
    Κοιτας αποκλειστικα on-off?

Δε κοιτας και το 950 που σΕ ειπαν και νωριτερα

Κοιτας αποκλειστικα on-off?

Δε κοιτας και το 950 που σΕ ειπαν και νωριτερα
    Αποκλειστικά όχι, αλλά σίγουρα όχι κάτι πολύ "στημένο"
    ούτε τα χέρια έχω να το πάω, ούτε την όρεξη
    τα ον - οφφ (τουλάχιστον όσο τα έχω ζήσει εγώ) είναι σούπερ εργαλειάκια, και σαφώς πιο φιλικά στη καθημερινή χρήση
    καλά για το 950 δε το συζητώ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αποκλειστικά όχι, αλλά σίγουρα όχι κάτι πολύ "στημένο"
    ούτε τα χέρια έχω να το πάω, ούτε την όρεξη
    τα ον - οφφ (τουλάχιστον όσο τα έχω ζήσει εγώ) είναι σούπερ εργαλειάκια, και σαφώς πιο φιλικά στη καθημερινή χρήση
    καλά για το 950 δε το συζητώ
    εγω θα το πω και ισως να σου φανει και μ@λα@κι@ πατριωτακι (λογω μονοκυλινδρου) αλλα κοιτα και το τενερε το 650...για παραδειγμα:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2721155/
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω θα το πω και ισως να σου φανει και μ@λα@κι@ πατριωτακι (λογω μονοκυλινδρου) αλλα κοιτα και το τενερε το 650...για παραδειγμα:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2721155/
    κάθε ιδέα δεκτή, νομίζω αυτή είναι και η ιδέα του φόρουμ
    αλλά βρε παιδί μου, αφενός μου φαίνεται αρκετά χωμάτινο το μηχανάκι, αφετέρου να δώσω περι τα 4 χιλιαρικα για να πάρω παρω παρομοιο μηχανακι ?
    σαφώς και τεχνολογικά θα είναι πιο προηγμένο, αλλά δεν είναι αυτό που έχω κατά νου

Πειραιωτάκι και συ ?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αφου ειχες μονοκιλινδρο 650 και δεν θες κατι πολυ μεγαλο για αλλαγη, γιατι δεν κοιτας τα 600-650 τετρακιλυνδρα??
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το Bandit μου πληρεί ολες σου τις προυποθεσεις που εθεσες στο 1ο post.

5 χιλιαρικα ? Μετρητα ?
    Ποτε να βρεθουμε για την μεταβίβαση ???
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Picture 001.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    φιλαρακι παρε το tdm αφου το γουσταρεις και μην ακους κανεναν....

αξιοπιστια(δε σπαει,δε χαλαει....το εχω προσπαθησει για 50.000 χμ με ατσαλη οδηγηση...και απετυχα)-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(16 λιτρα τεποζιτο απο γεματο μεχρι λαμπακι σε πολη....280 χμ!!!σε εθνικη με 140χμ/ω θα φυγεις τα 320χμ αυτονομια)-αξιοπρεπης τιμη μεταπωλησης-πολυ καλες επιδοσεις για ολες τις χρησεις(0-100 σε 3.7 sec και τελικες 220-230χμ/ω στο κοντερ)-εργαλειο για καθημερινη μετακινηση σε πολη λογω "λεπτης" σιλουετας, αλλα και ταξιδια με 170 ταχυτητα πορειας ανετα δικαβαλος και φορτομενος με τριβαλιτσο και bagster...

3 χρονια μαζι του...50.000 χμ...τα 25.000 σε ταξιδια....απλα αψογο all around bike!

προσωπικα,αν επρεπε να το βαθμολογησω....με βαση το 5 και αριστα το 10...παιρνει ενα 7-8 Overall...και δεν πεφτει σε τιποτα κατω απο 7.....

its your choice
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    φιλαρακι παρε το tdm αφου το γουσταρεις και μην ακους κανεναν....

αξιοπιστια(δε σπαει,δε χαλαει....το εχω προσπαθησει για 50.000 χμ με ατσαλη οδηγηση...και απετυχα)-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(16 λιτρα τεποζιτο απο γεματο μεχρι λαμπακι σε πολη....280 χμ!!!σε εθνικη με 140χμ/ω θα φυγεις τα 320χμ αυτονομια)-αξιοπρεπης τιμη μεταπωλησης-πολυ καλες επιδοσεις για ολες τις χρησεις(0-100 σε 3.7 sec και τελικες 220-230χμ/ω στο κοντερ)-εργαλειο για καθημερινη μετακινηση σε πολη λογω "λεπτης" σιλουετας, αλλα και ταξιδια με 170 ταχυτητα πορειας ανετα δικαβαλος και φορτομενος με τριβαλιτσο και bagster...

3 χρονια μαζι του...50.000 χμ...τα 25.000 σε ταξιδια....απλα αψογο all around bike!

προσωπικα,αν επρεπε να το βαθμολογησω....με βαση το 5 και αριστα το 10...παιρνει ενα 7-8 Overall...και δεν πεφτει σε τιποτα κατω απο 7.....

its your choice
    συμφωνώ σε όλα, με μια μικρη ενσταση για τη θεση οδηγησης, με παραξενεψε λιγο οταν ανεβηκα
    αλλα ρε παιδι μου τα κοιταω καθε μερα στο car, μηχανακια 6ετιας ενα ταληρο, τη στιγμη που το βρισκεις "καινουριο" με ενα 8αρι...

@Portishead
    σε ριχνω βρε αδερφε μου, να σου δωσω και τη μπουμπου παρεα ?
    περαν της πλακας, μια χαρα μηχανακι, εργατης απο οτι εχω καταλαβει, και σε πολυ σωστη τιμη...
    αν αποκλεισω την varadero και δε βρω κατι που να μου κανει στα TDM, μαλλον θα κινηθω προς αυτη την κατηγορια (fazer/cbf/bandit - βλεπε συμβουλη pektis)
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 17/10/2012 στις 00:19.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    συμφωνώ σε όλα, με μια μικρη ενσταση για τη θεση οδηγησης, με παραξενεψε λιγο οταν ανεβηκα
    αλλα ρε παιδι μου τα κοιταω καθε μερα στο car, μηχανακια 6ετιας ενα ταληρο, τη στιγμη που το βρισκεις "καινουριο" με ενα 8αρι...
    οσο το ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα....οταν ανεβηκα τις προαλλες στου ξαδερφου μου,μου φανηκε περιεργη....πιστευω ειναι καθαρα θεμα συνηθειας...

βρισκεις και με 4.000 μοντελα του 06 και του 07....στη θεση σου θα περιμενα τον ιανουαριο....θα πεσουν και αλλο!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ