Τωρα γλυτωσαν με το κοστος απο το αυτοκολλητακι..Εχουν κανει και τις αδειες απο βιβλιαρακι σε φωτοτυπια σαν αντικατασταση της κανονικης αδειας αρα γλυτωσαν και το κοστος απο το βιβλιαρακι..Ταχουνε τακτοποιησει ολα και εχουμε φτασει σαν κρατος σε αυτες τις λεπτομερειες τωρα..??Μπραβο εξελιξη το κρατος..
Υ.γ.Ε ρε φουτσο που θελουν τα λωλαρακια τους που δουλευουν τον κοσμακι..![]()
προβλεπω να γινεται μεγαλη πατατα!!
και που θα ξερω εγω αν ειμαι η οχι πιστοποιημενος στο taxisnet ωστε να ξερω αν θα ψαξω εκει για ειδοποιητηριο
και οχι να το περιμενω ταχυδρομικα?
Μπα εγώ έχω ένα πιο καλό...
Αφού μαζί τα φάγατΕ πάτε τώρα να πληρώσετΕ το λογαριαμό, όπως στη ταβέρνα.
Εκείς δεν φαγαμε, άρα δεν πληρωνουμε.
Το πρόβλημα είναι ότι θα σε γ....
Εκτώς αν έχεις ελαφρώσει το κάρμα σου από κάθε υλικό, οπότα ΝΑ κι σε γράψουν ΝΑ κι αν δε σε γράψουν !
![]()
Εγκυκλοπαιδικα .............ρωτησα αν ειναι νομικα σωστο και εγκυρο το οτι δν μπορουν να σου απαγορευσουν την χρηση του οχηματος σε περιπτωση που δν καταβαλεις το αντιτιμο του "φορου" ή "τελους".
Και για να μην οργιζεσαι ....επισημαινω οτι αυτο δν σημαινει οτι δεν θελω, δεν θα, δεν εχω, πληρωσει τις υποχρεωσεις μου.
Ρωτησα καθαρα για ενημερωση. Οχι γιατι εχω σκοπο να γλιτωσω 50 ευρω. Αν και πιστευω οτι οι υπηρεσιες-παροχες που αντιστοιχουν στα 50 ευρω μου δν ειναι ουτε για πλακα αυτες που προβλεπονται.
NO NEWS..........GOOD NEWS
Εγώ πάντως 8 χρόνια σήμα στη μηχανή δεν είχα κολλήσει ποτέ![]()
και τα οχήματα που αγοραστηαν αυτό το έτους ;;;
Θυμάναι πως όποτε πουλήσω μηχανή , την επόμενη χρονιά μου ερχόταν το σήμα της , ενω για την καινούριαπήγαινα εφορία ....Τώρα ;;
Πο@τ@ν@ τα κάνανε πάλι .
αντε να εξηγησω τωρα στον πατερα μου πως θα προμηθευτει και απο που το "σημα"
της πτανας θα γενει παλι
Με το που αγοράζεις ένα όχημα, και μεταβιβάζεις άδεια στο όνομά σου, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, το υπουργείο συγκοινωνιών, ενημερώνει εκτός από το αρχείο του, ΚΑΙ το αρχείο του υπουργείου οικονομικών, στο ΚΕ.Π.Υ.Ο. (Κέντρο Πληροφορικής Υπουργείου Οικονομικών, αυτό περιλαμβάνει και το taxisnet και το gsis). Μάλιστα, το ''ισχυρό'' αρχείο για τα οχήματα είναι των οικονομικών, και από αυτό κάθε τόσο ''διορθώνεται'' το αρχείο των συγκοινωνιών.
Το υπουργείο οικονομικών βγάζει τα τέλη, το συγκοινωνιών δεν έχει ΚΑΜΙΑ δουλειά στα τέλη.
Το δηλώσεις, δεν το δηλώσεις στην φορολογική δήλωση, το κρύψεις, το θάψεις μην το βρουν οι γερμανοί, το Οικονομικών ξέρει το κάθε όχημα και σε ποιον ανήκει, και για αυτό τα τέλη κυκλοφορίας σου έρχονται κάθε χρόνο.
Το τι όχημα δηλώσεις στο Ε1 είναι εντελώς άσχετο με τα τέλη κυκλοφορίας.
εαν σε οχημα που εχω και δεν το χρησιμοποιω καταθεσω πινακιδα γνωριζουμε το χρονικο περιθωριο που μπορω να την ξαναπαρω για να ισχυει κανονικα?
δηλ. 5 χρονια, 10 χρονια ή δεν εχει περιορισμο?
οκ τουλάχιστον απαντήθηκε η απορία μου πως ενώ δεν έχω εμφανίσει ποτέ σε φορολογική δήλωση την μοτοσυκλέτα θα εμφανιστεί ηλεκτρονικά.