LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αφήσαμε πίσω τα σαλόνια και συνεχίσαμε στα δικά μας ...αλώνια
Παίρνοντας τα σκήπτρα του Leader απο Rantanplan, περάσαμε έξω απο Κρέστενα και μετά απο Μακρίσια, δίπλα απο μία μικρή τεχνητή λίμνη. Εκεί λοιπόν, το οδόστρωμα ήταν υπερυψωμένο, με αποτέλεσμα να σε ξεγελά το σκηνικό.
Περνώντας πρώτος, υπάρχουν δύο διαδοχικές αριστερές στροφές. Στην πρώτη, μπήκα με αρκετά χιλιόμετρα, αναγκάζοντάς με να διορθώσω την πορεία μου για να μην βγώ εκτός δρόμου στα χωράφια δεξιά. Πίσω μου, ο Ραντανπλαν, προφανώς όχι απο μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη, έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος αλλα και αυτός τη γλίτωσε. Ο τρίτος όμως, Chr1s86, αποφάσισε να πάρει μία γεύση εντουράδας....
Άφου είχα προχωρήσει μπροστά, δεν έβλεπα κανέναν στους καθρέπτες μου και έτσι έκανα αναστροφή και πήγα να δώ τί έγινε...Βρήκα την παρέα μαζεμένη, χωρίς προφανή απώλειες, και αφού μου εξήγησαν τί έγινε, μου ζήτησαν να μην πηγαίνω πρώτος γιατί δεν με προλαβαίνουν και υποπέπτουν σε λάθη. Έτσι και 'γώ, σεβόμενος πάντα τα 3 Α των TDMάδων ( Αλτρουιστής - Ακράνωτος - Ακράποβιτς) άφησα κάποιον άλλο να πάει μπροστά και συνέχισα να τραβάω φωτογραφίες απο τα μετόπισθεν..
Φώτο απο την λίμνη, που έχει δημιουργηθεί απο την παρουσία τεχνητού φράγματος στα δεξιά όπως κοιτάμε τον γερανό. Μετά τις δύο στροφές, τις οποίες το TDM "σιδέρωσε" αλλά τα υπόλοιπα μηχανάκια δεν......., βρίσκεται αυτή η μικρή ευθεία με τα κάγκελα στο πλάι.
![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ωρε π... μου το φράγμα κάνει σούζα !!!!!
Ταλιμπάν ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
(μόνο εσύ ποστάρεις φωτό εδώ μέσα)
![]()
γεια σου φραγμα!!!κλαιω!!!....χαχαχαχαχα![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αυτο το κομματι πριν την ολυμπια ειναι εκπληκτικο μαζι με τον ταυγετο εκει στο τουριστικο απο τα αγαπημενα μου!!
Μπραβο παιδες να στε καλα και να βολταρετε![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Manalishi είσα μέγας ρε φίλε ! Γεια σου φράγμα!
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
όχι ανακρίβειες περικαλώ, ο τρίτος πέρασε μιά χαρά χαλαρός γελώντας με τον κυρ Νικόλα που -κατά την συνήθειά του σε αυτήν την εκδρομή- πήρε ακόμα μία στροφή με το μπροστινό να φεύγει στο χάος χωρίς προφανή λόγο και με τρόμαξε στο τέλος το κωλόπαιδο γιατί μαζεύτηκε το τελευταίο εκατοστό πριν πατήσει χώμα... Και ο τέταρτος αποφάσισε να δείξει στο Άφρικα που ήταν πίσω του πως γίνεται το σωστό εντούρο με χόντα V4 γιατί οι V2 είναι λίγο ντιντήδικοι.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 15/10/2012 στις 10:33.