Καφε-Μπυρο-ότιναναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη 17/10 19:00
Καφέ-Μαρίνα στο λιμάνι
νεα ώρα 19:00
Καφε-Μπυρο-ότιναναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη 17/10 19:00
Καφέ-Μαρίνα στο λιμάνι
νεα ώρα 19:00
Τελευταία τροποποίηση από antsoar; 15/10/2012 στις 23:43.
Travel, Grow, Share
Το πιθανότερο, ιδιαίτερα αν το κάνεις 19:00. Θα σου έλεγα όχι Mare γιατί & πιασοκωλιά & πολύ trendy.
GPS έχεις;
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ok το κάνουμε Μαρίνα στις 19:00
Αλλάζω και το πρώτο, ενας μοντ να φτιάξει τον τίτλο πλζ
Travel, Grow, Share
Νωρίτερα δε παίζει ε; 19:30 προέκυψε δουλειά. Θα είμαι εκεί από νωρίς μήπως και έρθει κανείς.
Οταν λες νωρίτερα, πόσο δλδ????
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Mike 6.30 θα είμαι και εγώ μαρίνα
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
sonik, MikeG, imitrelos, epp1640, χάρηκα που τα είπαμε,
Καφεδάκι με φίλους μηχανόβιους και μπόλικη μοτο-κουβέντα με ολίγη από αεροπλάνα
Στην επόμενη![]()
Travel, Grow, Share
990![]()
![]()
Καλά με τίς παραγγελίες ρίξαμε γέλιο αλλά ρε σύ σε ραντεβου φοράμε λουλουδάκι όχι το μοτο αν χείρας![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις