Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 84

Θέμα: Την αρπαξαμε την κλήση

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon

Την αρπαξαμε την κλήση

Παρασκευη πρωι ευγενεστατος ασυνομικος παραδιδει στην γυναίκα μου ενα χαρτι για να επικοινωνησω με το ΑΤ Γλυφάδας και να παραλαβω μια κληση απο Ατικη οδο. Πηγα χθες το απογευμα οπου παρελαβα κληση €350 και ειδα την πλάτη μου απο καμερα της Αττικης οδου(τελικα εχω φωτογενεια) πληροφοριακα πηγαινα με 125 χλμ ενω το οριο ηταν 70 στο 6,6 χλμ της περιφερειακης με κατευθυνση την Αθηνα. Σε κανα μηνα θα μου ερθει και χαρτι για την παραδωση του διπλωματος για 2 μηνες οπου ο αστυνομικος σε ερωτηση μου αν γινεται ενσταση μου απαντησε οτι ναι και υπαρχει πιθανοτητα να μην στο παρουν.Ειδωμεν

Αττικη οδος και 70χλμ οριο ρε πστ μου????? Τεσπα οπως λενε και οι αμερικανοι if you cant do the time dont do the crime

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Καθαρά εισπρακτικό..

Μαλακισμένο όριο προφανως, αλλα υπάρχει και οι καμερες δουλευουν. Οπότε το νου σας να κοβετε ταχυτητα εγκαίρως...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Φωτογραφία δεν σου έδωσαν?? Ε βγάλε κι εσύ φωτογραφία 350 ευρώ και δώστους τα (όπως λέει κι ένας φίλος)

Πάντως χωρίς πλάκα 350 πρόστιμο σήμερα είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Φωτογραφία δεν σου έδωσαν?? Ε βγάλε κι εσύ φωτογραφία 350 ευρώ και δώστους τα (όπως λέει κι ένας φίλος)

Πάντως χωρίς πλάκα 350 πρόστιμο σήμερα είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό.
    Πλακα πλακα ουτε τις φωτογραφιες δεν μου δωσαν αν και το ρωτησα. μου ειπε οτι δεν δινονται. 3 τον αριθμο, μια ολοσωμη. μια το πισω κομματι της μηχανης και μια με ζοομ στον αριθμο

Το προστιμο εντός 10 ημερων ειναι το μισο αλλα και παλι πολλα ειναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103344

Περαστικά στην τσέπη σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103344

Περαστικά στην τσέπη σου...

το αυτο...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taskon Προβολή μηνύματος
    Παρασκευη πρωι ευγενεστατος ασυνομικος παραδιδει στην γυναίκα μου ενα χαρτι για να επικοινωνησω με το ΑΤ Γλυφάδας και να παραλαβω μια κληση απο Ατικη οδο. Πηγα χθες το απογευμα οπου παρελαβα κληση €350 και ειδα την πλάτη μου απο καμερα της Αττικης οδου(τελικα εχω φωτογενεια) πληροφοριακα πηγαινα με 125 χλμ ενω το οριο ηταν 70 στο 6,6 χλμ της περιφερειακης με κατευθυνση την Αθηνα. Σε κανα μηνα θα μου ερθει και χαρτι για την παραδωση του διπλωματος για 2 μηνες οπου ο αστυνομικος σε ερωτηση μου αν γινεται ενσταση μου απαντησε οτι ναι και υπαρχει πιθανοτητα να μην στο παρουν.Ειδωμεν

Αττικη οδος και 70χλμ οριο ρε πστ μου????? Τεσπα οπως λενε και οι αμερικανοι if you cant do the time dont do the crime
    Σε "βαρεσανε" μετα τα τουνελ πριν την εξοδο παπαγου??Εκει εχει μια στο πλαι αριστερα, οπως στριβουμε την δεξια στροφη και εκει πρεπει να ειναι το 70αρι...Κριμα γιατι πολυ δεν την ξερουνε!!
    Κανε ενσταση και πες πωε πηγαινες σε νοσοκομειο λογω αλλεργικου σοκ...(Διαπιστωμενο πως πιανει κ οπως μου ειπε κ διευθυντης τροχαιας ειναι κ λογος σοβαρος που δικαιολογει το να μην στο παρουν 2 μηνες!!Ασε που προτιμουν κατι σοβαρο σαν δικαιολογια για τα πρακτικα)
    Ride(s) the wind of change...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Περαστικά και το νου σου, είναι -αν θυμάμαι καλά- είναι 3 κάμερες ανά κατεύθυνση στην περιφερειακή, όποια διαδρομή και να πάρεις!
    Τώρα που το σκέφτομαι, πάλι καλά να λες, που ήσουνα στο δρόμο όταν πήρες την κλήση.
    Εγώ την έφαγα στον 3ο όροφο της τροχαίας μεγάλη ιστορία και ενδιαφέρουσα, άμα θα τελειώσει θα τη γράψω αναλυτικά...

Άμα μπορέσεις να την πληρώσεις στο 10ήμερο να γλυτώσεις τα μισά, καλά θα είναι, "since you did the crime"
    Ξέρω από βέσπα!

Τα μισα λαστιχακια μας τα φαγε η ΑΟ. Το διπλωμα μ ανυσηχει πιο πολυ ομως. εχει κανεις υπ οψιν του τι γινεται αν σε σταματησουν να οδηγεις χωρις διπλωμα?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Τα μισα λαστιχακια μας τα φαγε η ΑΟ. Το διπλωμα μ ανυσηχει πιο πολυ ομως. εχει κανεις υπ οψιν του τι γινεται αν σε σταματησουν να οδηγεις χωρις διπλωμα?

Πολύ απλά, ΤΟΝ ήπιες....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Πολύ απλά, ΤΟΝ ήπιες....
    ασε που σε τυχόν εμπλοκή σε ατύχημα δεν σε καλύπτει η ασφαλιστική σου (και νομίζω ίσως να μην αποζημιώνεσαι αν δεν φταις)..... ΑΙΜΑ λέμε, μην το σκεφτεσαι κάν.....

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    αυτόφωρο

Επειδή είμαι και γω παθόντας, θα σου πω τα εξής. Εμένα με τσίμπησε η κάμερα στα Άνω Λιόσια, όπου πήγαινα με 206 με όριο 100. Η παράβαση έγινε Οκτώβριο του 2009, η ειδοποίηση ήρθε Ιούλιο του 2010 και η ειδοποίηση για να παραδώσω το δίπλωμα Μάρτιο του 2011. Εννοείται πως κάποια στιγμή δεν άντεξα, οδηγούσα και αυτοκίνητο και μηχανάκι αλλά αν γινόταν η μαλακία την είχα κάτσει. Βέβαια, αν σε σταματήσουν και πεις ότι το δίπλωμα δεν το έχεις πάνω σου, το ότι σου έχουν κρατήσει το δίπλωμα αργεί να εμφανιστεί στους υπολογιστές τους(στο λέω γιατί στο 25ήμερο είχαμε βάλει γνωστό φίλου να το κοιτάξει και δεν φαινόταν τίποτα)

Παλαιό μέλος
    Το διπλωμα με λιγο κλαψα θα στο δωσουν..τα αλλα ομως θα τα σκασεις...

http://www.youtube.com/watch?v=PlJHT4WtIGg etsi hahahaha
    perastika pantos ...kai oxi pinakida se anixtous dromous alios ....
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
    από nikoskkk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:22
  2. Προσωπική αποκλειστικά άποψη για την δράση την 5/6/2005 ... μερικές σκέψεις..
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 19:16
  3. Ρε την πουτάνα την Cameron....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2004, 15:37
  4. Πως λέμε αλλίως την κλαρωτή την φούστα......
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 14:08
  5. Την πήρα την άτιμη....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας