Ήταν η Μαιρούλα που λέτε και γύριζε το βράδυ από τη βόλτα της.
Αποφάσισε λοιπόν να "κόψει" δρόμο από ένα στενάκι στο οποίο δεν υπήρχαν φώτα. Εκεί που περπάταγε λοιπόν την αρπάζει κάποιος και την βιάζει.
Αφού τελείωσε ο βιασμός λέει η Μαιρούλα στον βιαστή:
-Ρε φίλε με γάμησες που με γάμησες, δεν μου δίνεις τώρα και ένα τσιγάρο ετσι να χαλαρώσω...
Της δίνει ο τύπος τσιγάρο και όπως ανάβει τον αναπτήρα φαίνεται το πρόσωπό του.
Οπότε κάνει η Μαιρούλα:
- Θείε Γιάννη...!!!!!!
- Μαιρούλα ! Καπνίζεις;;;
Fortis Fortuna Adiuvat
-Ασε, τρακαρα φιλε, δυο μηνες εντατικη, το αυτοκινητο χαλια, ο αλλος ουτε γρατζουνια!
-Καλα ρε τι οδηγουσε ο πουστης;
-Τραινο...
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
- Γιατί κλαίει η Παναγία στις εικόνες;
- Γιατί ήθελε κοριτσάκι.
Fortis Fortuna Adiuvat
Πώς πάει το παιδί μου δάσκαλε;
-Πρόβατα έχετε;
-Όχι.
-Να πάρετε.
Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
Κι ο τύπος απαντά :
" Μοτοσικλέτες " .![]()
I ''ll never get out of this world alive...
είναι δυο ψύλλοι κ έχουν βαρεθεί να κάθονται.¨
λέει ο ένας :ρε δεν πάμε στην πόλη για κάνα καφεδάκι?
κ του λέει κ ο άλλος :ναι ρε πάμε. καλή ιδέα. πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε σκύλο?
![]()
I ''ll never get out of this world alive...
Δεν ήμουν σίγουρος γιατί ο γιατρός μου συνταγογραφησε LSD για την δυσκοιλιοτητα μου, μέχρι που είδα ενα δράκο και χεστηκα πάνω μου
---
Εγω το ειχα καταλαβει αμεσως οτι ο τυπος που ετρεχε γυμνος στο συνταγμα δεν ηταν Ελληνας...
Ειδατε εσεις πουθενα τη μανα του να τρεχει απο πισω του με μια ζακετα στο χερι???
---
-Άσε ρε φίλε τι έπαθα.
-Τι ρε;
-Παρασκευή & 13 σήμερα και έχω συνέντευξη για δουλειά.
-Καλά ρε μ@λ@κα πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις???
---
Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!
- Τι; Σας έβαλαν κάμερες;
- Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση!
---
- Τι είπε ο γυμνοσάλιαγκας στο σαλιγκάρι..;;
- Πλήρωνε τώρα χαράτσι μαλάκα...!!!
---
Δεν καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων δήλωσε η τροικα.....Απλα θα αρκεστειτε σε αυτα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης......
Ένας νέος ρώτησε μια κοπέλα, στην βιβλιοθήκη: "Σε πειράζει να κάθομαι δίπλα σου";
Το κορίτσι απάντησε με δυνατή φωνή: "ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω τη νύχτα ΜΕ ΕΣΕΝΑΑΑ.! ".
Όλοι όσοι ήταν στην βιβλιοθήκη, άρχισαν να κοιτάζουν τον τύπο, που ήταν σε δύσκολη θέση.
Μετά από λίγα λεπτά, η κοπέλα πήγε αθόρυβα στο τραπέζι του νέου και του είπε: "Εγώ σπουδάζω ψυχολογία και
ξέρω ένας άντρας τι σκέφτεται, υποθέτω ότι αισθάνθηκες άσχημα, έτσι δεν είναι;"
Ο τύπος απάντησε με δυνατή φωνή: "200 δολάρια μόνο για ένα βράδυ, μα είναι πάρα πολλά!"
και ... όλοι οι άνθρωποι στην βιβλιοθήκη κοίταζαν την κοπέλα που ήταν σε κατάσταση σοκ και ο τύπος
ψιθύρισε στ 'αυτιά της: "Έχω σπουδάσει Νομική και ξέρω πώς να κάνω κάποιον να αισθάνεται ένοχος".!