LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μέσα λοιπόν εγώ,αναμένω λεπτομέρειες...ώρα,τόπο και τα σχετικά.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ωραια....αρα κατσε να δουμε και τους αλλους αν ερθουν τελικα και το μονταρουμε.
μεχρι στιγμής εχουμε
α) kalgeorge
b) el hymador
c) vaggos
d) vaska
e) tomy dakar?
f) akistrevor?
g) jezuz ( αν μπορεί ίσως μας βρει μετά)
συναντηση Κιατο ( θα πουμε πιο μετα που ακριβώς...αναλογα με το απο που θα ερθουν οι περισσοτεροι) και ωρα ας πουμε για τωρα κατα τις 12, και βλεπουμε
εγω αν ερθω(θα το ξερω αυριο απογευματο-βραδακι)θα συνοδευσω απλα τους πατρινους ως την εξοδο για κιατο.δυστυχως οι σπαλομπριζολες θα μου γλυτωσουν!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Βάσκα πάνε και μια βόλτα προς Λιδορίκι ρε!
Είναι ωραία αυτή την εποχή.
![]()
Sent from me using a computer.
Δελτίο παντόφλας, προσωπική πρόγνωση για το Σαββάτο 20/10:
Αίθριος και παντόφλα free προβλεπεται ο καιρός για το Σαββάτο, με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών παντοφλιών το απόγευμα και το βράδυ (κατά την επιστροφή στο σπίτι). Τα φαινόμενα ωστόσο δεν χαρακτηρίζονται σε καμμία περίπτωση ισχυρής εντάσεως και μπορούν να αποσοβηθούν εντελώς με την παρακολούθηση αισθηματικής γλυκανάλατης κομεντί σε DVD.
Επισης σε ότι αφορά στην βόλτα, προτείνω τις εξής διαδρομές: α) Πουθενά, καθόμαστε Κιάτο. β) Καστανιά και Στυμφαλία, όπως η αρχική πρόταση, με option για λίμνη Δόξα. γ) Άνω Τρίκαλα με option χιονοδρομικό (και σαλέ) Ζήρειας.