Γ*μημένη Dorna! 'Επεσαν 10 αναβάτες και στα @@ τους, και μόλις σήκωσε το χέρι ο Γιωργάκης να πει το μάθημα, επιτόπου κόκκινη σημαία... Άει στο διά*λο για οργάνωση. Κακόμοιρα SBK τι σας περιμένει...
Ο Ρόσσι σε καλό δρόμο ήταν αλλά οι άλλοι ήταν σε καλλίτερο !
Εσεις οι 2 (κτήνος και V2) είστε βαλτοί να μας διαολίσετε βραδιάτικο με το καραμελένιο νούμερο και τα SBK :a29:
Να σας πω λοιπόν πως το κάθαρμα έχει ένα μικρόοοο προβληματάκι με την μείωση των μοτέρ στο νούμερο που θέλει (καμιά 20αριά μην νομίζετε παραπάνω)
Ποια εταιρία θα αντισταθεί λυσσαλέα στο να μην επιβληθεί μεγάλη μείωση των μοτέρ? ε?
Αυτή που στήριξε πιο πολύ απο όλες το SBK. Η ΦτουκάτιιιιιΠάρε να χεις καραγκιόζ-καραμέλ-εζπελέτ
![]()
![]()
Είχα σοφτ λάστιχο αφού είχα ντεντ κινητήρα άρα ήλπιζα ότι με τη βροχή και τα λιγότερα αλόγατα το σοφτ θα κράταγε.
Δεν κράτησε όμως και με πέρασαν σουβλάκι, λυπάμαι αλλά αν έβαζα χαρντ και το πλάκωνα μπορεί να έσπαγε το μοτέρ και μετά ο Λιν μου είπε πως θα φέρει τον Ούτσιο να με γ… !
Λέγεται?
Δε λέγεται !
ΑΝ μπορούσα κι εγώ θα πήγαινα για νίκη...
(αλλά δεν μπορώ)
![]()
Tις εντυπώσεις κέρδισαν οι Μαλαισιανοί αυτή τη φορά!
Zulfahmi Khairuddin 3ος στην Moto3 και παραλίγο να κέρδιζε κιόλας!
Και ο Hafizh Syahrin που τους έκανε ανω κατω στην Moto2, και αφού οδηγησε τον αγώνα γι αρκετούς γύρους, περνώντα από εξωτερική πολύ πιο έμπειρους αναβάτες, τερμάτισε 4ος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει ο Lorenzo με το θέμα των κινητήρων. Αν θα πάρει έβδομο κινητήρα και θα ξεκινήσει από τα πιτς στον επόμενο αγώνα ή αν θα μείνει με αυτούς που έχει.
Το ερώτημα είναι πόση φθορά έχουν οι κινητήρες του. Γιατί αν αποφασίσει να τελειώσει τη σεζόν με τους υπάρχοντες και τύχει να σπάσει μοτέρ στον αγώνα, τότε δεδομένου ότι ο Dani (λογικά) θα τερματίσει -αν όχι πρώτος- τουλάχιστον στο βάθρο το πρωτάθλημα παίζεται μεταξύ τους για μερικούς βαθμούς, ουσιαστικά όποιος είναι πρώτος το παίρνει.
Προσωπικά μου φαίνεται σοφότερη επιλογή να πάρει καινούργιο μοτέρ από τον επόμενο αγώνα στο Phillip Island και ας ξεκινήσει από τα πιτς, σίγουρα θα τερματίσει πάνω από 6ος οπότε και με τον Dani πρώτο κρατάει μια διαφορά ασφαλείας και στη Valencia έχει φρέσκο μοτέρ και παίρνει το πρωτάθλημα ακόμα και πίσω από τον Dani. Γιατί αν πάει με τα παλιά μοτέρ και του σπάσει στο Phillip Island τότε βρίσκεται (πιθανόν) πίσω από τον Dani και πρέπει να τον κερδίσει στη Valencia με ακόμα ένα παλιό μοτέρ.
Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος για το τι θα αποφασίσουν.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Μπορεί να τρέξει με τον ίδιο κινητήρα και στην Αυστραλία με στόχο να έρθει 2ος πίσω από το φαβορί Stoner και να το καθαρίσει.
Ακόμα όμως κι αν έρθει 3ος τότε μπορεί να βάλει τον έβδομο στην Ισπανία και με τρελό ρυθμό να πάρει τους βαθμούς που θα του λείπουν.
Εντάξει, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Lorenzo (αν και ποτέ δεν ξέρεις) αλλά τουλάχιστον ας πάει το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα! Κάτι είναι κι αυτό!
Give me fuel, Give me fire
αν δεν παρει αποτελεσμα κατω του 3ου στους 2 επομενους αγωνες δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρει πρωταθλημα αφου η βαθμολογια θα ειναι 357 ο Pedrosa (πρωτος και στους 2 αγωνες) με 362 o Lorenzo...
Και ποιος θα βρεθει εκτος απο Ντανι και ισως Στονερ να τον αφησει πισω?
Μονο εγκαταλειψη απο οποιαδηποτε λογο φοβαται, τιποτα αλλο!