το φεβρουαριο λεω να αγορασω μια απο τις 2!
ποια απο τις 2 μου προτεινετε?
απο τιμες ποσο παει ενα μοντελο του 08 περιπου?
το φεβρουαριο λεω να αγορασω μια απο τις 2!
ποια απο τις 2 μου προτεινετε?
απο τιμες ποσο παει ενα μοντελο του 08 περιπου?
gsxr 600 k8! με 5 χιλιαρικα το βρισκεις... το r6 εχει ψυχολογικα προβληματαμη το παρεις!!ειναι μονο για πιστα...
AN θες όπως και δήποτε supersport και αναφέρεσαι σε μοντέλα του 2008 και μετά,και ΑΝ φυσικά ξέρεις τι παίρνεις (και τι να περιμένεις),....
Τότε τo R6 ασυζητητί,σαν πιο όμορφο,πιο επιθετικό,απίστευτο μοτέρ,μπροστινό βράχος,στρίψιμο ξυράφι...φωνάζει για πίστα από μακριά!
Το GSXR πιο "πολιτισμένο"και βολικότερο,ακόμα και για καθημερινό μηχανάκι....
Αν είσαι άπειρος οδηγός προτείνω ή να τα ξεχάσεις ή να το σκεφτείς πολύ καλά.
Οι τιμές ξεκινάνε από 6500-7000 και πάνε και στα 9000.Ψάξε πολύ καλά για R6 γιατί κυκλοφορούν πολλά και σκισμένα.ενώ σουζούκι βρίσκεις πιο χαλαρά.
Καλό κυνήγι!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
εγω εχω ενα αυτοματο σκουτερ αλλα ο αδερφοσ μου εχει μια honda hornet και εχω φτασει σε σημειο να την οδηγαω πιο πολυ απο αυτον :P
ναι ss θελω να παρω!
300.000 δισκοι...
το νουμερο 16 εχει να κανει με την ηλικια σου?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
GSXR750 τα 600 μονο για πιστα κανουν...
ORGIA!!!!!
Πράγματι πάρε το 750, καίει το ίδιο, ίδια τέλη κυκλοφορίας, πρακτικά ίδιο βάρος, και τα 150 κυβικα κάνουν μεγάλη διαφορά ειδικά στις μεσαίες και χαμηλές
To σενάριο του συγκεκριμένου thread έχει παιχτεί ποοοολλλεεεςςςς φορές αλλά παρόλα αυτά θα μιλήσω σαν να είναι η πρώτη φορά.
Χρειάζεται εμπειρία και στα 2 και καλύτερα να πάρεις κάτι πιο εύκολο για να χτίσεις σωστές βάσεις χωρίς να τρομάξεις.
Έτσι λοιπόν προτείνω:
Kawasaki Er-6,Honda Hornet 600,Suzuki GSR 600...
...
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58