κριμα και ελεγα να σας παρω τα σοβρακα με ενα τετοιο :-):-) : bawl:
http://hellforleathermagazine.com/20...aker/?gal=1#/0
κριμα και ελεγα να σας παρω τα σοβρακα με ενα τετοιο :-):-) : bawl:
http://hellforleathermagazine.com/20...aker/?gal=1#/0
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Σαφώς παίζει αφού συμπονούμε τον κάτοχο kawasaki.
Εγώ λέω να παίξει αναλογία kg/hp όμως. Τα τετράχρονα scooter με τα 170 κιλά μέχρι 200ccχάνουν από χέρι από ένα Crypton που είναι πούπουλο. Για να μην συζητήσουμε για κάτι Yamaha Z και Modenas που κάνουν το 650 του Devils χωνί...
![]()
Κοίτα μπρίζα ρπμ, κρύπτον έχω, πάνω από 90 κιλά είμαι, το μηχανάκι έχει αναρτήσεις μπροστά πίσω, γρανάζι 1 κοντό, εξάτμα χειροποίητη, ρε λες να έρθω να παίξουμε??? Θα γελάσουν και οι πέτρες.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
subscribed....για κερκίδα και video HD (μιας και παπί δεν έχω). Τέτοιο γέλιο δεν το χάνω.
edit: Προτείνω δοκιμαστικά (QP1-2) Κυριακή πρωί και μετά αγώνας.... Τα παιδιά στα Σπάτα λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα, αν θέλετε βοήθεια στην οργάνωση μου λέτε.
ΚΩΣΤΗΣ
Σιγά μη τυπώσουμε ειδικό και γενικό κανονισμό αγώνων.
Προτείνω ο αγώνας να έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ κανόνα. Απαγορεύονται ρητά με ποινή αποκλεισμού οι εσκεμμένες δολιοφθορές. Είτε σε μηχανάκια είτε σε ...αναβάτες. (Για όποιον δεν κατάλαβε απαγορεύονται οι κλωτσιές και αγκωνιές)
Κατά τα άλλα, τρέξε ό,τι φέρεις! Έτσι κι αλλιώς θα χάσεις!![]()
Think faster than you ride
ποιος θα τα πιασει τα σκουτερ ρε Βαρωνε στην εκκινηση?
με αυτη την λογικη και το beverly το 500 του αδερφου μου, που ειναι ταφος σε αλογα, εχει καμια 250αρια κιλα, θα μπορει να συμμετεχει...
και με το που ξεκινησει και μπει μπροστα, αντε να το περασεις που ειναι σαν νταλικα σε πλατος και θα εχει πιασει ολη την πιστα...![]()
Νομίζω πως ο "αγώνας" είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να περάσουμε καλά με λίγα λόγια, χρησιμοποιώντας τον κοινό μας παρανομαστή. Τα δίτροχα!
Σαφώς κι ένα motard δε μπορεί να πιαστεί σε μια καρτόπιστα, από κανένα παπάκι, όσο μάγκας κι αν είναι ο οδηγός της πάπιας ή κουλός ο άλλος οδηγός. Αν τώρα κάποιος φέρει το Husky με τις εξαπίστονες ή το GSXR με τα πολυεστερικά, ....ε ας τρέξει. Και τι έγινε; Θα μας στερήσει το κύπελλο ή το μετάλλιο;
Κοινή λογική να υπάρχει, όλοι ξέρουμε τι θεωρείται παπί και τι σκουτερΑΚΙ.
Think faster than you ride
Εγώ πάντως ήδη ξεκίνησα διαδικασίες....παρήγγειλα σλίκ λαστιχάκια για το σκούτερ,ξερό σινεμπλόκ (για όσους ξέρουν από το nrg cup),service στα ρουλεμάν ψαλιδιού (είναι η ώρα τους μετά από 99,000km) και λαδάκι 1ός λίτρου full synthetic όπως πάντα.
Αααά μην ξεχάσω και τις διπλές ξύστρες για την ολόσωμη....![]()
Keep spamming!!!:a13:
μαζι σου σε ολα...
αλλα για να διασκεδασουμε, να γελασουμε και να περασουμε καλα με τα διτροχα μας πρεπει να υπαρχει και λιγο ανταγωνισμος...
αν ερθουν με σκουτερ, παπια, motard και καθε λογης μηχανακι, θα τρεχει ο καθενας στον δικο του αγωνα και παει o ανταγωνισμος και η καζουρα...
αν υπαρχει κοινη λογικη (οπως ειπες) ολα γινονται..
εγω οτι εγραψα τα εγραψα στο πλαισιο χιουμορ και "ψυχολογικου πολεμου" πριν το ματς...
παω ναβαλω λαστιχα στο cbf...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).