Keep spamming!!!:a13:
με ειδα σημερα το πρωι να μενω μαλακας οταν καταλαβα οτι μου εχουν παρει το ποδηλατο..
γαμω το σπιτι σου παλιο πουστη ,να ευχεσαι να μην σε πετυχω πουθενα .....
θα σου βαλω εκει που ξερεις ,μια μια τις ακτινες .ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Με είδα να ξεκινάω την πρώτη μου ανακατασκευή...
και μια βδομάδα μετά να είμαι ανάμεσα σε κομμάτια μοτοσυκλέτας![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Με είδα σήμερα το πρωί να δαγκώνω τα @@ μου από το κρύο....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα σήμερα να απολαμβανω το Fazerακι με τέλειο καιρό καλή παρέα στην πανέμορφη διαδρομή από Γρεβενά προς Μετσοβο στην μαγευτική Βαλια Καλντα. Οποίος δεν έχει περάσει απο κει ΠΡΕΠΕΙ να το βάλει στο προγραμμα!
με ειδα να σπρωχνω το 250 κιλων Βαρκαντερο του ξαδερφου μου στην Κηφησιας, στην ανηφορα μολις περνας κατω απο την γεφυρα στον Βασιλοπουλο.
εμεινε απο βενζινη γιατι δεν αναψε η ενδειξη της ρεζερβας.
ξεμεσιαστηκα γαμω τα πλοια σας γαμω !!!
ευτυχως ειχε βενζιναδικο στο τελος της ανηφορας αλλα δεν μπορουσα να παω γιατι δεν πηγαινε ο δρομος...οποτε παρκαρισμα και το λιτρο μεσα μεχρι να με βγαλει στη δουλεια οπου και φουλαρα.
να φυγει αυτος ο μηνας γιατι οτι εχω πιασει στα χερια μου εχει μεινει απο μηχανηματα...!!!![]()
Με ειδα με μια σακουλα στο χερι να δινω το παντελονι της μηχανης για ενα ευτελες ποσον....επειτα με ειδα ξανα, χωρις το χειμωνιατικο μπουφανακι μου......με ξαναειδα χωρις το αλλο μπουφανακι μου......χωρις τις μποτες μου....κ τωρα χωρις το κρανος μου...
Γιατι παει καιρος τωρα που μας βλεπω χωρις τη μηχανη μας.......και λεω οτι δε με βλεπω καλα....
Υστερα με βλεπω να με κοιταει το 1 ετους κοριτσακι μου κ να μου χαμογελαει.....!!
Και τοτε δε με νοιαζει οπως και να με βλεπω!!!!!!!!!![]()
![]()
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ!!! Ό,τι και να λέμε, όσα και να λέμε, η μηχανή είναι ένα άψυχο αντικείμενο που παίρνει "υπόσταση" από τον ιδιοκτήτη της, ένα μηχανολογικό κατασκεύασμα... εγώ ακόμα θυμάμαι πως ένοιωσα την πρώτη στιγμή που μου γέλασε για πρώτη φορά ένα πρωϊνό η κορούλα μου.