Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Tellas Adsl

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν είπα αυτό... Είπα οτι είναι καλύτερη απο αυτές που υπάρχουν , πάντα κατά την προσωπική μου κρίση και εμπειρία...

Ειδικά επειδή έχω δεί τα δίκτυα και των τριών και ξέρω που βασίζονται...

Απο εκεί και πέρα, βέβαια όπως είπα, καλό είναι να ψάξουν όλοι να βρούν οτι τους συμφέρει καλύτερα και να μην πέσουν με τα μούτρα στην λύση ΟΤΕ...

BTW.... αν φίλε Μάνο , κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση , μίλα μαζί με τον ΟΤΕ, γιατί κάποια ADSL router/modem της αγοράς , που είναι και ακριβούτσικα , δεν είναι compatible με τα DSLAM τους.
    Μην πέσεις σε διπλές αγορές...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

BTW.... αν φίλε Μάνο , κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση , μίλα μαζί με τον ΟΤΕ, γιατί κάποια ADSL router/modem της αγοράς , που είναι και ακριβούτσικα , δεν είναι compatible με τα DSLAM τους.
    Μην πέσεις σε διπλές αγορές...

Gandalf
    Thanks!
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Δεν μας είπες για το κόστος εγκατάστασης της Vivodi για πες.......

http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38

δες οτι θες απο εκεί... μόνο να διευκρινήσω οτι δεν βάζουν τα γνωστά "χρέπια" του ΟΤΕ όσον αφορά τον εξοπλισμό...

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=324

εκτός και αν θέλει ο χρήστης κάτι καλύτερο που μπορεί να το πληρώσει extra (π.χ. Cisco, Zyxel, 3com) για να παίζει και wi-fi εντός σπιτιού...

επίσης και το SDSL που δεν έχω δεί να παίζει προς το παρόν απο άλλους

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=15

Για όσους θέλουν και τιμές σε upload.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38

δες οτι θες απο εκεί... μόνο να διευκρινήσω οτι δεν βάζουν τα γνωστά "χρέπια" του ΟΤΕ όσον αφορά τον εξοπλισμό...

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=324

εκτός και αν θέλει ο χρήστης κάτι καλύτερο που μπορεί να το πληρώσει extra (π.χ. Cisco, Zyxel, 3com) για να παίζει και wi-fi εντός σπιτιού...

επίσης και το SDSL που δεν έχω δεί να παίζει προς το παρόν απο άλλους

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=15

Για όσους θέλουν και τιμές σε upload.

Gandalf

Συγνώμη αλλά δεν σε υποχρεώνουν να βάλεις τα χρέπια που λες.Αν θες τα βάζεις.Και μην ξεχνάς ότι speedtouch βάζει και η Vivodi....και μην μου πείς ότι το microcom είναι καλύτερο...

Συν ότι οι τιμές του sdsl είναι απλησίαστες:

384/384 55euro+50ενεργοποίηση+50 εγκατάσταση;

δεν είπα οτι σε υποχρεώνουν....

http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htm

αλλά το να τα χρεώνουν με 50? απλά και μόνο για να στα φέρουν στο σπίτι, χωρίς εγκατάσταση...
    Να είναι πρόσθετο κόστος η εγκατάσταση του ...

και άλλα τραγελαφικά για τα οποία έχει καταγγελθεί ο ΟΤΕ , νομίζω οτι είναι το "συν" στην "Αρίστης ποιότητος εξοπλισμό" που αναφέρουν οτι δίνουν στο link που έχω βάλει...

Μπορείς να τσεκάρεις και τις τιμολογήσεις αν θες...

Η ιστορία με τον ΟΤΕ, δεν είναι καινούρια... είναι τόσο παλιά όσο και αυτή με τα DSLAM του , που υποτίθεται οτι πληρώνουν όλοι, μέσω του παγίου σύνδεσης γραμμής , όταν τα περισσότερα κομμάτια του ακόμα είναι βασισμένα σε χαλκό , αποδίδοντας κατά 30-40% κάτω απο το αναμενόμενο.

Όταν λοιπόν σαν εταιρία παροχής δικτύου (σε σχετικό καθεστώς μονοπωλίου) παίρνεις τα χρήματα που παίρνεις απο όλα τα παραπάνω , είναι εξοργιστικό να σου δίνουν και τον εξοπλισμό που δίνουν , χαρακτηρίζοντας τον , ώς "κορυφή"...

Οι ιδιωτικές εταιρίες απο την άλλη , για να το γενικεύσουμε λίγο , τα έσοδα τους είναι απο την συνδρομή και οχι απο το πάγιο ή άλλο τρόπο που μας χρεώνει ο ΟΤΕ. Οπότε είναι και λογικό να δίνουν οτι δίνουν...
    Σημειωτέων οτι το microcom έχει και bridging δυνατότητες (για τους τεχνικούς) που σε βοηθάει να μην ξηλώσεις την υποδομή σου για κάτι καινούριο... το speedtouch απο όσο γνωρίζω δεν έχει (χωρίς να είμαι απόλυτος)....

[edit] φίλε μου το SDSL τι θα το κάνει ο απλός χρήστης;.... συνήθως το έχεις για να ανεβάζεις sites ή να παίζεις με distribute files , streaming και τέτοια... οπότε το κόστος για κάτι τέτοιο σε σχέση με μια Τ1 ή άλλη μισθωμένη , είναι μηδαμινό....να ξέρουμε τι συγκρίνουμε[/edit]

Gandalf

Φιλε Gandalf,

αυτα που γραφεις διεπονται απο πολλες ανακριβειες (για να το θεσω ηπια ).

Δεν προκειται να επεκταθω, απλα θα κανω μερικες σκορπιες παρατηρησεις.

Η tellas π.χ. εχει multi-giga POPs τα οποια η Vivodi δεν εχει καν ονειρευτει.

Ο ΟΤΕ απο την αλλη, (μεχρι στιγμης) κανει ανθρωπινο overbooking στα DSLAMs του, αντιθετα με καποιους αλλους...

Επισης, ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι το οποιoδηποτε "traffic shaping" υλοποιει ο εκαστοτε ISP. Αυτο ειναι που οριζει το "user experience/satisfaction"

Για τη vivodi, το μονο που θα πω ειναι το εξης: μακαρι καποια στιγμη να γινει η εταιρεια που ονειρευεται να γινει. Μεχρι τοτε ομως...

τελοσπαντων, θα μπορουσα να γραψω πολλα για το 10mbit της vivodi και τους λογους που δε το χει δωσει ο ΟΤΕ, αλλα ... see: Hornet,Sniper

Μα ακριβώς αυτό λέω φίλε μου....τι μας νοιάζει το sdsl?Eδώ χαροπαλευουμε με το adsl.....
    Α και το speedtouch κάνει bridge.....

dez... η Tellas έχει ναι μεν... αλλά.... σε ποιό σημείο δίνουν τις δυνατότητες τους...;;;; Μήπως είναι στο 20-30% ;;;... γιατί άραγε;;;

Για το overbooking που αναφέρεις, νομίζω οτι τα reported news, δεν αναφέρουν άλλες εταιρίες πλήν του ΟΤΕ, για μείωση traffic rate.

Για να μην μιλήσω για περιπτώσεις του Πειραιά.... που οι περισσότεροι απο εμάς γνωρίζουμε τι γίνεται εκεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , με συνεχείς ασυγχρονισμούς γραμμών...

Προσοχή δεν είμαι υποστηρικτής της vivodi ή άλλης εταιρίας... δεν ανήκω σε καμία εξ αυτών... απλά βλέπω, έχω εμπειρίες αρκετες απο υποστήριξη και στις 3 ...

Το μόνο που λέω είναι οτι θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα και δεν είναι πάω απλά και βάζω ADSL δυστυχώς...

Gandalf

Το μόνο που λέω είναι οτι θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα και δεν είναι πάω απλά και βάζω ADSL δυστυχώς...

Gandalf [/B][/QUOTE]

Aυτό ξαναπές το.........

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Φιλε Gandalf,

αυτα που γραφεις διεπονται απο πολλες ανακριβειες (για να το θεσω ηπια ).

Δεν προκειται να επεκταθω, απλα θα κανω μερικες σκορπιες παρατηρησεις.

Η tellas π.χ. εχει multi-giga POPs τα οποια η Vivodi δεν εχει καν ονειρευτει.

Ο ΟΤΕ απο την αλλη, (μεχρι στιγμης) κανει ανθρωπινο overbooking στα DSLAMs του, αντιθετα με καποιους αλλους...

Επισης, ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι το οποιoδηποτε "traffic shaping" υλοποιει ο εκαστοτε ISP. Αυτο ειναι που οριζει το "user experience/satisfaction"

Για τη vivodi, το μονο που θα πω ειναι το εξης: μακαρι καποια στιγμη να γινει η εταιρεια που ονειρευεται να γινει. Μεχρι τοτε ομως...

τελοσπαντων, θα μπορουσα να γραψω πολλα για το 10mbit της vivodi και τους λογους που δε το χει δωσει ο ΟΤΕ, αλλα ... see: Hornet,Sniper

+1
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jinks
    εχωντας ADSL αρκετο καιρο εχω να πω το εξης:δεν μπορω να φανταστω τον Η.Υ. χωρισ αυτο.το κοστος ΟΚ, αλλα μια συγκριση με το κοστος που τελικα εχουν τα τηλ. ειναι σαφως υπερ του δεδομενου οτι τρεχει σφαιρα εναι παντα ONLINE και γινεται ολο και φθηνοτερο!
    αν εχει 'πορτες' στην περιοχη σας και βγαινετε, αξιζει.
    ποσο κανει μαστορα????

..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
    εχωντας ADSL αρκετο καιρο εχω να πω το εξης:δεν μπορω να φανταστω τον Η.Υ. χωρισ αυτο.το κοστος ΟΚ, αλλα μια συγκριση με το κοστος που τελικα εχουν τα τηλ. ειναι σαφως υπερ του δεδομενου οτι τρεχει σφαιρα εναι παντα ONLINE και γινεται ολο και φθηνοτερο!
    αν εχει 'πορτες' στην περιοχη σας και βγαινετε, αξιζει.
    Το ίδιο και εγώ...και μάλιστα τώρα που έπεσε το 1024 θα του ξηγηθώ φυστίκι!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    για πειτε μας και τους providers σας
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 18:52
  2. Μεταφορά γραμμής ΟΤΕ με Adsl
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 16:01