Σελίδα 33 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 232829303132333435363738 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 603

Θέμα: φτιαχνονται/πωλουνται,πολυεστερικες ποδιες και καρινες για ολα τα on off kai street

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pav.ion Προβολή μηνύματος
    μια ερωτηση μαστορα....αυτα που ειναι σε μερικες φωτο με στοκους , ταινιες και χαρτονι ειναι για να δωσης σχημα και μετα απο πανω φτιαχνεις με πολυεστερα το πρωτοτυπο...μετα πανω στο πρωτοτυπο φτιαχνεις καλουπι για να βγαζεις αντιγραφα...???? ???
    an kai aργα....τωρα μου το εμφανιζει.....ναι φιλε μου αλλα λιγο αναποδα αποτι το λες.......πρωτα με ταινιες και χαρτονι το καλουπι......μετα στρωση πολυεστερα.....πλεγματις και ρητινης.....και μετα οι στοκοι για ενισχυση και το τελικο φινιρισμα......παντα στο τελος!!!και φυσικα......ασταρι νστο τελος.....για τις μικροατελειες.......
    ride fast stay young!!!

Λεφτα υπαρχουν....!!!!! !! Το avatar του/της pav.ion
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nemes74 Προβολή μηνύματος
    an kai aργα....τωρα μου το εμφανιζει.....ναι φιλε μου αλλα λιγο αναποδα αποτι το λες.......πρωτα με ταινιες και χαρτονι το καλουπι......μετα στρωση πολυεστερα.....πλεγματις και ρητινης.....και μετα οι στοκοι για ενισχυση και το τελικο φινιρισμα......παντα στο τελος!!!και φυσικα......ασταρι νστο τελος.....για τις μικροατελειες.......
    γεια και παλι....δηλαδη αν σου πω οτι θελω μια καρινα για τδμ900 εχεις ετοιμο καλουπι η καθε φορα την κατασκευαζεις απ την αρχη??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ
    γεροξεκουτης

γεια σου φιλε μου.....ε οχι και κθε φορα......ενα αρχικο προσχημα υπαρχει για καποια δημοφιλη μοντελα......για το συγκεκριμενο.....εχω και και κανα δυο κοματια ετοιμα....!!!ετσι..........για να υπαρχουν.....!!!
    ride fast stay young!!!

ευχαριστω,ευχαριστω.....!!!!αν αναλογιστεις και τον τροπο που εμαθες οτι δουλευω.........αξιζει τον κοπο....!!!
    ride fast stay young!!!

πολυ καλημερα φιλοι μου........μιας και δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω.....κιαν κανω λαθος ας το διορθωσουν παρακαλω οι διαχειριστες του φορουμ.....κανω και μια εκληση βοηθειας σχετικα με τη δουλεια μου κιοπως συμφορουμιτης θελει ας βοηθησει......φυσικα δε θα μεινει ετσι ο φιλος αφου θα εχει καποιο δωρακι για το μηχανακι του σε μια πολυ φιλικη τιμη(μιση)απο αυτην που δινω κανονικα το συγκεκριμενο κοματι......αυτο που χρειαζομαι φιλοι μου ειναι καποια μηχανακια δοτες που δεν πολυκυκλοφορουν πλεον εδω θεσσαλονικη η απο γνωστους μου τουλαχιστον για την δημιουργια καλουπιων για καποιες καρινες......μιας και η ολη προσπαθεια στηριζεται αποκλειστικα απο φιλους.....αυτα που χρειαζομαστε αμεσα ειναι......z 750 πρωτης γενιας,fazer600 επισης πρωτης γενιας δηλαδη υτο με την εξατμιση κατω και cbf 1000,επισης πρωτης γενιας.....μιλαμε παντα για θεσσαλονικη,και να σημειωσω οτι η ολη δουλεια διαρκει κανα διωρακι και θα γινει στον χωρο του ιδιοκτητη χωρις καν να αναγκαστει να μετακινησει τη μοτο του.....διαδικασια παντελως ακινδυνη για τη μοτο αφου το μονο που γινετι ειναι ο στησιμο ενος χαρτονενιου σκελετου με αυτοκολητη ταινια πανω στη μοτο.....διαδωστε το σας παρακαλω σε οσους μπορειτε κιεπικοινωνηστε μαζι μου στο 6973205164....χρηστος......κιεπαμε....ο εθελοντης που θα προσφερθει......θα λαβι το δωρακι του.....σε οτι κρινει οτι χρειαστει αυτος για τη μοτο του.....!!ευχαριστω προκαταβολικα παιδια απαντες....!!!!
    ride fast stay young!!!

CB 400 sf Το avatar του/της leoncupra

Talking καρινα για cb 400sf 96

πολυ καλημερα φιλοι μου........μιας και δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω.....κιαν κανω λαθος ας το διορθωσουν παρακαλω οι διαχειριστες του φορουμ.....κανω και μια εκληση βοηθειας σχετικα με τη δουλεια μου κιοπως συμφορουμιτης θελει ας βοηθησει......φυσικα δε θα μεινει ετσι ο φιλος αφου θα εχει καποιο δωρακι για το μηχανακι του σε μια πολυ φιλικη τιμη(μιση)απο αυτην που δινω κανονικα το συγκεκριμενο κοματι......αυτο που χρειαζομαι φιλοι μου ειναι καποια μηχανακια δοτες που δεν πολυκυκλοφορουν πλεον εδω θεσσαλονικη η απο γνωστους μου τουλαχιστον για την δημιουργια καλουπιων για καποιες καρινες......μιας και η ολη προσπαθεια στηριζεται αποκλειστικα απο φιλους.....αυτα που χρειαζομαστε αμεσα ειναι......z 750 πρωτης γενιας,fazer600 επισης πρωτης γενιας δηλαδη υτο με την εξατμιση κατω και cbf 1000,επισης πρωτης γενιας.....μιλαμε παντα για θεσσαλονικη,και να σημειωσω οτι η ολη δουλεια διαρκει κανα διωρακι και θα γινει στον χωρο του ιδιοκτητη χωρις καν να αναγκαστει να μετακινησει τη μοτο του.....διαδικασια παντελως ακινδυνη για τη μοτο αφου το μονο που γινετι ειναι ο στησιμο ενος χαρτονενιου σκελετου με αυτοκολητη ταινια πανω στη μοτο.....διαδωστε το σας παρακαλω σε οσους μπορειτε κιεπικοινωνηστε μαζι μου στο 6973205164....χρηστος......κιεπαμε....ο εθελοντης που θα προσφερθει......θα λαβι το δωρακι του.....σε οτι κρινει οτι χρειαστει αυτος για τη μοτο του.....!!ευχαριστω προκαταβολικα παιδια απαντες....!!!!

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς να μου φτιάξεις καρινα για το cb...τιμουλα και τηλ επικοινωνίας για να τα πούμε και τηλεφωνικώς θα ήταν το καλύτερο.Ευχαριστώ για το χρόνο σου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leoncupra Προβολή μηνύματος
    Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς να μου φτιάξεις καρινα για το cb...τιμουλα και τηλ επικοινωνίας για να τα πούμε και τηλεφωνικώς θα ήταν το καλύτερο.Ευχαριστώ για το χρόνο σου...
    καλημερα φιλε μου και συγνωμη για την καθυστερηση στην ανταποκριση αλλα με το κντ που ειμαι ολη μερα δε μουρχονται οι ειδοποιησεις σε καθε θεμα......6973205164 ειναι το τηλ μου παρε με οποιαδηποτε ωρα θες ολη μερα ανοιχτο τοχω για να τα πουμε,και να καταληξουμε......και παλι ευχαριστω προκαταβολικα.....!!!
    ride fast stay young!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leoncupra Προβολή μηνύματος
    αν θες βαζεις και το δικο σου τηλ.....
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος
    αν θες βαζεις και το δικο σου τηλ.....

XAXAAXAXAXA ΚΟΡΥΦΗ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΤΟ XT ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΔΕΨΑ ΤΣΑΜΠΑ.....ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ CBF 600S ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ..ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΟΥΛΑ ...ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redfantomas Προβολή μηνύματος
    XAXAAXAXAXA ΚΟΡΥΦΗ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΤΟ XT ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΔΕΨΑ ΤΣΑΜΠΑ.....ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ CBF 600S ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ..ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΟΥΛΑ ...ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ!!!!!
    εεε τωραααα.........επεσα κατω απτο γελιο........!!!!αρε νικο,τι με πεδεψες........καθολου αυτη ειναι η δουλεια μου κιεχειι τις δυσκολιες της παντα.......κιεστω και καθυστερημενα να ζητησω ταπεινα συγνωμη για την ολη αναμονη και την ταλαιπωρια που σε εβαλα......και το ωραιο ειναι που σχεδον ειναι τελειωμενα.....!!χαχαχαχα!!!!δεν πειραζει εμεις ναμαστε καλα κιολα τα αλλα.......ναι βεβεα εχω για cbf και μια ετοιμη.....και καποια αλλη σαν σχεδιο που εχει πουληθει σε αρκετα κοματια.......θα βαλω και φωτο σε λιγο.....α.....εχω και το τηλ σου ακομμα!!!αμα θες σου στελνω κιαποκει φωτο....!!!
    ride fast stay young!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	060220121695.jpg 
Προβολές:	385 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	272522Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	060220121696.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	78,1 KB 
ID:	272523αυτη υπαρχει ετοιμη......
    ride fast stay young!!!

απ

η αλλη ειναι αυτη.......Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	527507_254782117950538_100002562556544_537424_1922494941_n.jpg 
Προβολές:	364 
Μέγεθος:	60,9 KB 
ID:	272524αυτην θα τηνν ξεκινησουμε απτην αρχη.....no problem.....!!
    ride fast stay young!!!

υπαρχει κιαυτη ετοιμη απο ζ750......πιο στρογγυλεμενο σχημα......μπορω να την ταιριαξω για το δικο σου......Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	100720122131.jpg 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	272525Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	100720122132.jpg 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	73,4 KB 
ID:	272526
    ride fast stay young!!!

απ

η πρωτη ειναι η ακριβοτερη......οι αλλες δυο αντιστοιχα πιο φθηνες η μια απτην αλλη....!!
    ride fast stay young!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58
  2. Και φυσικά για όλα φταίμε εμείς
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 02:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία