Σε είδα με το AX-1 και τα λυτά μαλλιά έξω από το ασημί κράνος (XR1000?)...
χθες στη σταδίου & σήμερα στην αλεξάνδρας!
Αν δεν ήμουν πιο γρήγορος θα έλεγα ότι με παρακολουθείς...![]()
Σε είδα με το AX-1 και τα λυτά μαλλιά έξω από το ασημί κράνος (XR1000?)...
χθες στη σταδίου & σήμερα στην αλεξάνδρας!
Αν δεν ήμουν πιο γρήγορος θα έλεγα ότι με παρακολουθείς...![]()
Give me fuel, Give me fire
σας είδα σήμερα στα φανάρια της έκθεσης στη Λαμία 3 GS και 1 Varadero με ξένες απ'ότι είδα πινακίδες και σας χαιρέτισα,δεν ανταποδώσατε γιατί προφανώς δεν καταλάβατε οτι είμαι συνάδελφος,λόγω του κουτιού,καλούς δρόμους![]()
σε ειδα γαμημενο μυγακι και ηταν η τελευταια φορα που σ'εβλεπα. ήρθες να ψοφησεις μεσα στο ματι μου γ@μ#μ3νο ... δε φτανει που μου χεζεις το φαγητο
Accipere quam facere praestat injuriam
σε ειδα πιτσιρικο (οχι και τοσο) μεσα απο το φορτηγο του μπαμπα σου εν κινησει να εξφενδονιζεις το αδειο μπουκαλι της κοκα κολας απο το παραθυρο και μαλιστα εκεινη τη στιγμη ανοιγα γκαζι για να προσπερασω.εκοψα μολις ειδα το αντικειμενο και ξανανοιξα μετα για να ερθω διπλα σου και να σου φωναξω ''ντροπη ρε!!''.
ελπιζω να μη το ξεχασεις και να γινεις λιγο καλυτερος.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα κ@ριόλη άντρα με το octavia να με προσπερνάς πάνω στην στροφή και να με ρίχνεις στους τάφρους που έχουμε για υπόνομους γιατί??Για να σταματήσεις στα επόμενα τρία μέτρα από την κίνηση??ήρθα δίπλα σου και το έπαιζες ότι έφτιαχνες το μαλλί στον καθρέφτη....για τόσο μλκα άντρα μιλάμε....
Keep spamming!!!:a13:
σας βλεπω καθε μερα που γραφετε γιαυτα που περνατε στους δρομους της αθηνας και σας λυπαμε...
χαιρομαι που εφυγα εγκαιρα απο το μπου!@#λο,πριν γινουν τοσο χαλια τα πραγματα
Σε είδα με το μαυρο TDM900 (με εξατμίσεις φυσικά) να ρχεσαι δίπλα μου και να τα χώνεις ξεκινώντας απο το φανάρι στην Βείκου, ενω εγώ ξεκινούσα νορμαλ.
Πρέπει να ήταν πικρό το τσάι ε? Ηθελα να ξερα πώς έχετε ψηθεί οτι καβαλάτε γρήγορο μηχανάκι.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τόσα πολλά δίκυκλα ΑμεΑ στο ίδιο parking δεν έχω ξαναδεί.
Σε ειδα βλ@κ@κο με το επαγγελματικο να τιναζεις το τσιγαρο εξω απο το παραθυρο και να μου ερχεται ολη η σταχτη (ευτυχως) στο visor.
σε ειδα πανηλιθιε με την πανηλιθια σου τρικαβαλο στο παπι με το παιδακι σαντουιτς στη μεση, γυαλι ηλιου και τσιγαρακι (κρανος κανεις φυσικα) στην ακτη Κονδυλη, να ξερεις βλακακο οτι ειδικα η δεξια λωριδα που πηγαινες ειναι σαν τοιχοποιια σαγρε, και η τουμπα παραμονευει ανα πασα στιγμη...
σιγα το πρωτοτυπο θα μου πειτε, αλλα ας το γραφουμε μπας και ξυπνησουν τα ζωα
ενταξει, ειναι οι καιροι δυσκολοι, το καταλαβαινω, μπορει να μη μπορουμε ολοι να χουμε αμαξι, αλλα για ονομα του Θεου, αν εχετε παιδακια παρτε ενα κωλο λεωφορειο
σε ειδα Ηλια Βροχιδη χθες αργα το βραδυ με το μαχιμο και σε φχαριστηθηκα
καλους δρομους να χεις και παντα αυτο το χαμογελο![]()
Σε είδα λεβέντη στο Καλλιμάρμαρο να πηγαίνεις προς Κηφισίας (μάλλον) φουλ προβλεπέ με το Bandit S το μαύρο και με αυτοκόλλητο του moto.gr....κόρναρα αλλά που να δώσεις σημασία στο kaze r που βόγγαγε...ποιος είναι από δω;
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Σε είδα κοπελιά στην ιερά οδό στο Αιγάλεω με το τσίλικο chaly (σε λιλά μεταλλικό παρακαλώ! ανακατασκευή ίσως; ) προβλεπέ με κράνος μπουφάν γάντια.
και το αποκορύφωμα;
είχε συνεπιβάτη γιαγιά άνω των ογδόντα με jet κρανάκι η οποία έδειχνε να το διασκεδάζει!![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου