Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: TT600R για μηνίσκο και εγκεφαλικό

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ένα κατατοπιστικό βιντεάκι με τον τρόπο εκκίνησης. Εγώ στο δικό μου έκανα μία ολόκληρη διαδρομή μέχρι κάτω κάτω με τη μανιβέλα και στη 2η βάραγα μια γερή. Αυτός κάνει 2 και στην 3η που βρίσκει πάλι συμπίεση κοπανάει λίγο τη μανιβέλα και μετά βαράει. Ο τύπος είναι πολύ κοντά στην ανάποδη. Πάντως ναι σε γενικές γραμμές τα ΧΤ και τα ΤΤR δεν ήταν XR και XLR που σου έβγαζαν την ψυχή.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ένα κατατοπιστικό βιντεάκι με τον τρόπο εκκίνησης. Εγώ στο δικό μου έκανα μία ολόκληρη διαδρομή μέχρι κάτω κάτω με τη μανιβέλα και στη 2η βάραγα μια γερή. Αυτός κάνει 2 και στην 3η που βρίσκει πάλι συμπίεση κοπανάει λίγο τη μανιβέλα και μετά βαράει. Ο τύπος είναι πολύ κοντά στην ανάποδη. Πάντως ναι σε γενικές γραμμές τα ΧΤ και τα ΤΤR δεν ήταν XR και XLR που σου έβγαζαν την ψυχή.
    αμα ξερεις να βαζεις μπροστα και ειναι καλα ρυθμισμενο κανενα μανιβελατο δεν σου βγαζει την ψυχη στην μανιβελα...γι'αυτο πιο πριν του ειπα να κοιταξει και το μιγμα του και γενικα το ρυθμισμα του
    εμενα το δικο μου, ασχετως αν ειναι κρυο ή ζεστο, ασχετως αν εχει να παρει μπροστα 2 μερες ή 2 μηνες, παιρνει ΠΑΝΤΑ με την πρωτη μανιβελια...

ειναι σαν να'χω μιζα ποδοκινητη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ....
    Kαλά εσύ πας και γυμναστήριο... για τους άλλους λέμε τώρα, που δεν πάνε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kαλά εσύ πας και γυμναστήριο... για τους άλλους λέμε τώρα, που δεν πάνε.
    καμια σχεση η δυναμη (που δεν εχω) με την μανιβελα, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...

αμα ξερεις να βαζεις μπροστα και ειναι καλα ρυθμισμενο κανενα μανιβελατο δεν σου βγαζει την ψυχη στην μανιβελα...γι'αυτο πιο πριν του ειπα να κοιταξει και το μιγμα του και γενικα το ρυθμισμα του
    εμενα το δικο μου, ασχετως αν ειναι κρυο ή ζεστο, ασχετως αν εχει να παρει μπροστα 2 μερες ή 2 μηνες, παιρνει ΠΑΝΤΑ με την πρωτη μανιβελια...

ειναι σαν να'χω μιζα ποδοκινητη...
    Παραδοσιακά τα XLR τα 500 είχαν θέμα με το καμπ, άπαξ και το πείραζες για να το διορθώσεις ήταν σίγουρο ότι παγωμένο θα σου έβγαζε την πίστη να πάρει και ζεστό έπρεπε να ήσουν ταχύτατος με το που άκουγες "τσουφ" έπρεπε σε dt να τραβήξεις το πόδι σου από τη μανιβέλα.
    Η αλήθεια είναι ότι το ΤΤR δεν ήταν τόσο δύστροπο αλλά αν έχεις αρρύθμιστο αποσυμπιεστή την φούτσα την τρως.
    Έχω στραβώσει τιμόνι με το πόδι μου, με άκουσε όλη η Αγ. Ανδρέου με τα μπινελίκια που έριχνα και κούτσαινα μια εβδομάδα.

Αυτουνου στο βιντεο δεν δουλευει ο αποσυμπιεστης...

Παραδοσιακά τα XLR τα 500 είχαν θέμα με το καμπ, άπαξ και το πείραζες για να το διορθώσεις ήταν σίγουρο ότι παγωμένο θα σου έβγαζε την πίστη να πάρει και ζεστό έπρεπε να ήσουν ταχύτατος με το που άκουγες "τσουφ" έπρεπε σε dt να τραβήξεις το πόδι σου από τη μανιβέλα.
    Η αλήθεια είναι ότι το ΤΤR δεν ήταν τόσο δύστροπο αλλά αν έχεις αρρύθμιστο αποσυμπιεστή την φούτσα την τρως.
    Έχω στραβώσει τιμόνι με το πόδι μου, με άκουσε όλη η Αγ. Ανδρέου με τα μπινελίκια που έριχνα και κούτσαινα μια εβδομάδα.
    Κανενα θεμα δεν ειχαν τα 500...
    Τα XL/XR 600 ειχαν μια ταση να καινε τα πηνια τους. Με σωστο πηνιο παντως παιρναν μπρος μια χαρά...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καμια σχεση η δυναμη (που δεν εχω) με την μανιβελα, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...
    Εγώ αναρωτιέμαι πάντως.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lio5 Προβολή μηνύματος
    Αυτουνου στο βιντεο δεν δουλευει ο αποσυμπιεστης...
    Δουλεύει, ακούγεται το κλακ στην αρχή της 1ης και της 2ης μανιβελιάς, παρατήρησέ το. Απλά ο ήχος σέρνει λίγο και πρώτα το βλέπεις και μετά το ακούς.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ρψτηστε και τον karolossrx που με τον αποσυμπιεστη να δουλευει δεν κατεβαινει η μανιβελα με τιποτε.. χοροπηδαγα ολοκληρος με τα 70 ολοκληρα κιλα μου και δεν ελεγε να κατεβει η π@@τανα.. εκκανε εκεινο το ελεεινο τσαφ πρωτα ετσι.. μετα να μας δεις να σπρωχνουμε στα σοκακια στα λαδαδικα και να μας κοιτανε στις ταβερνες απορρημενοι.. ειχε πλακα παντως οταν πηρε.. τρομαξαν αρκετοι...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    πριν του χωσετε καλη μανιβελια πατε σιγα σιγα το πιστονι στο ΑΝΣ στην φαση της αναφλεξης?
    αν οχι δοκιμαστε το οσοι δεν το κανετε και θα εκπλαγειτε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lio5 Προβολή μηνύματος
    Κανενα θεμα δεν ειχαν τα 500...
    Τα XL/XR 600 ειχαν μια ταση να καινε τα πηνια τους. Με σωστο πηνιο παντως παιρναν μπρος μια χαρά...

Στο τότε παρεάκι ήμασταν 5 νομάτοι που παίρναμε κάθε Κυριακή τα βουνά και γυρίζαμε βράδυ. Οι 2 από τους 5 είχαν (Μαξιλάρ 500) και είχαν μονίμως θέματα με το ξεκίνημα. Στις βόλτες όταν σταματάγαμε για ξεκούραση ήταν σχεδόν σίγουρο ότι μετά θα βασανίζονταν να τα βάλουν μπροστά. Αυτό το θυμάμαι σίγουρα ίσως όμως να μην θυμάμαι αν είχαν xlr ή xl, πάνε και τόσα χρόνια είναι και το γ@μωαλτσχάιμερ στη μέση. Πάντως ότι βασανίζονταν, βασανίζονταν είναι σίγουρο.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Mια από τα ίδια με το XLR...ρε δώστου μανιβελιά,ρε ξανα δώστου...χαμπάαααρι...και ήταν και από γενική επισκευή...μέχρι που ανακάλυψα πως είχε 2 θεματάκια που κρυβόντουσαν καλά: ο kill switch που είχε μάκα από τότε που πήγε για πρώτη φορά στο βουνό και δεν είχε πλυθεί ποτέ από τότε που βγήκε απ'το εργοστάσιο,και ο αποσυμπιεστής που ήταν ρυθμισμένος αλλού γι'αλλού...και εντάξει ο kill τον άφηνες σε μια μεριά κι έπιανε,ο αποσυμπιεστής έκανε όλη τη ζημιά.Μόλις έπιανε στο σωστό σημείο (λέει το μάνουαλ πως γίνεται)όλα οκ! Σε καθημερινή χρήση ζεστό ή κρύο παίρνει με τη πρώτη άντε με τη δεύτερη βαριά βαριά.Ακόμα και παρατημένο μήνες παίρνει μπρός με τη τρίτη τέταρτη μανιβελιά και χωρίς "ανάποδες"....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εγώ κατάφερα να σπάσω 2 κιόλας φορές την μανιβέλα στο XL250S που είχα στα νιάτα μου, το ΄86-΄87
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από elpo Προβολή μηνύματος
    Επανέρχομαι αφού ευχαριστήσω όσους υπέδειξαν λύσεις και έδειξαν συμπάθεια...
    Μετά τον ηλέκτρολόγο μέτρησα κι εγώ, βάσει των προβλεπόμενων τιμών του service manual. Πηνία ανάφλεξης, πρωτευον και δευτερευον πολλαπλασιαστή, πίπα, βρέθηκαν εντός ορίων. Επιφύλαξη κρατάω για τη γεννήτρια, όπου μετράω τη διπλάσια τιμη από την προβλεπόμενη. Αν όμως τα τυλίγματα έιναι σε σύνδεση αστέρα (με κοινό κόμβο στο σασί), εφόσον μέτρησα μεταξύ ακροδεκτών και όχι μεταξύ κάθε ακροδέκτη με σασί είναι λόγικό. Εεε;
    Ψάχνοντας λίγο παραπάνω πήγα στον αποσυμπιεστή. Διαπίστωσα ότι στο κάτω μέρος του μηχανισμου (αυτό που παιρνει κίνηση από τη μανιβέλα για να τη μεταφέρει στο αξονάκι της κεφαλής και να ανοίξει η βαλβίδα) το ελατηριακι επαναφοράς είναι σπασμένο. Ο μηχανισμός ενεργοποειείται από την κίνηση της μανιβέλας και επανέρχεται στη θέση του μετα το χαρακτηριστικό "κλικ". Τι ακριβώς επαναφέρει αυτό το ελατήριο και πώς μπορει να επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του απόσυμπιεστή; Δε μπορει, κάποιος παλιός θα ξέρει πώς λειτουργει αυτός ο ρημαδομηχανισμός....
    The saga continues...
    Ερώτηση κάνω, είναι δυνατόν να μην έχω σπινθηρα (στην κλασσική δοκιμή μπουζί πάνω στην πίπα, ακίδα στην ψύκτρα και μανιβελιές), παρ'ολα αυτά αν/όταν πάρει μπροστα να λειτουργεί άψογα; O Lio5 έχει πει ήδη τη γνώμη του, αλλά δεδομένου του ό,τι μετρήθηκε από εξαρτήματα είναι εντός ορίων, πού αλλού θα μπορούσα να στραφώ;
    Διαβάζει κάποιος κατοχος TTR για ανταλλαγή απόψεων ή και εξαρτημάτων για δοκιμή;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 14:50
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11
  3. Για νέους και μέλλοντες γονείς (οι άλλοι τα ξέρουν)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 10:52
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας