Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 σεχ? δεν παίζει? το καταργήσαμε? ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!????????
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!???????? αμα ρε φίλε ΠΡΙΝ τον γάμο πλένεις πιάτα και σκούπα-μάπα αβέρτα, δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα ΚΑΝΕΙΣ μετά το γάμο...... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ..... ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 αμα ρε φίλε ΠΡΙΝ τον γάμο πλένεις πιάτα και σκούπα-μάπα αβέρτα, δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα ΚΑΝΕΙΣ μετά το γάμο...... σεξ Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ..... ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.......
πότε είναι το επόμενο ξέρουμε?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro πότε είναι το επόμενο ξέρουμε? Kυριακη
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!???????? ΝΑΙ Μετά το γάμο ................παίρνουν άλλοι σειρά
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont ΝΑΙ Μετά το γάμο ................παίρνουν άλλοι σειρά βλακα!
καλα ηταν για τα λεφτα του.... μπραβο στους διοργανωτες για την προσπάθεια τους......αντε και στα επόμενα.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan καλα ηταν για τα λεφτα του.... μπραβο στους διοργανωτες για την προσπάθεια τους......αντε και στα επόμενα..... μάθαμε για τα τερτίπια σας κύριε νίκο.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 μάθαμε για τα τερτίπια σας κύριε νίκο....... ti δεν καταλαβαίνω......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan ti δεν καταλαβαίνω...... απο κοντά...... το βιντεάκι το είδες ρε?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios (ψηνεται κανεις για την Κυριακη?) Ναι, τώρα με γυρνάω και από την άλλη πλευρά...
Give me fuel, Give me fire
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 σεχ? δεν παίζει? το καταργήσαμε? το σεξ είναι για αδερφές ... (όπως και τα φρένα)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Χτες που της το ειπα (χωρις πλυντηρια και αηδιες) μου ειπε "να παμε!!! αμε... γουσταρω!!!"
71°1′8″N 25°47′50″E 48°07'01.6"N 1°27'50.9"W Le Servonais
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Μπορεις να το δεις και σαν "μας αρεσουν και θελουμε τα ιδια πραγματα, την ιδια στιγμη και γουσταρουμε κιολας"