ειδα tdm 850 με αυτοκολλητα ducati στις εξατμισεις!!!![]()
ειδα tdm 850 με αυτοκολλητα ducati στις εξατμισεις!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε ειδα προχθες στην ανισοπεδο κηφισσιας- κατεχακη σταματημενο στο φαναρι αναμεσα στα αυτοκινητα να κορναρεις στον μπροστινο σου για να βγεις μπροστα. οταν προχωρησε πανω στην διαβαση των πεζων και αυτος και εσυ του εξηγουσες οτι δεν πρεπει να στεκομαστε αναμεσα στα αυτοκινητα. Οταν σου ειπα οτι ουτε πανω στην διαβαση των πεζων πρεπει να στεκομαστε μου απαντησες αλλο αυτο. και τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας δεν γινεται.
Σε είδα TDM του ΕΚΑΒ σήμερα στο Βόλο να σφάζεις το κόκκινο έξω απο το νοσοκομείο χωρίς λόγο....συνέχισες να μιλάς με τον συνεπιβάτη σε στυλ "πάμε για καφε".... ωραίο παράδειγμα δίνεις....
Σε είδα κορίτσι με τη μηχανάρα σου να με περνάς κ να με χαιρετας έξω απο τα Γιάννενα την προηγούμενη Παρασκευή.... Δε σου κορναρα ήμουν πολυ αγχωμένος... Οδηγουσα πρώτη φορά μεγάλου κυβισμού.... Καλές βόλτες κ να προσεχείς!!
φιλαρακο με το στρομα στην Βαρης σημερα το μεσημερι προσεχε γιατι δεν ειναι καθε μερα κυριακη...
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
σε είδα παπόβιε με το πράσινο glx να έχει γίνει κατακόκκινο το πρόσωπό σου απο το κρύο και το κράνος στο χέρι,γιατί βρε αγόρι μου,σε ενοχλεί περισσότερο το κράνος απο το κρύο;
σε είδα κι εσένα με το εντούρο σου,να πετάγεσαι σε κεντρικότατη διασταύρωση,χωρίς να κοιτάξεις καθολου...![]()
ευτυχώς έστριβα....![]()
Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 03/11/2012 στις 16:28.
Προ ημερων στην Λ. Αλιμου σε ακουσα φρεναρισμα, και μετα ενα "μπαμ". Κοιταω και βλεπω ενα Xsara με στρουμφ να εχει τσαλακωθει πισω απο ενα corolla, καλη φαση, δε λεω....
Στον ιδιο δρομο, μπαινωντας απο την παραλιακη και βγαινωντας κατω απο τη γεφυρα, αναβω φλας για να στριψω δεξια μολις ανεβουμε (ήμουν με κουτι), και σε βλεπω κολογερε πισω μου με το fabia με το που αναψα φλας να κορναρεις, να κανεις χειρονομιες και να βριζεις. Σε κλασματα δευτερολεπτου απο το φλας. Ειχα ακομα αποσταση μεχρι να στριψω, ουτε ειχα πατησει φρενο, ουτε ειχα κανει ελιγμο, ουτε τιποτα, απλα αναψα το φλας για να σε ειδοποιησω οτι πιο κατω θα στριψω, για να μην πεσεις πανω μου, και σε κλασματα εκανες σαν μουρλος. Τι επρεπε να κανω δηλαδη, να πατησω τερμα φρενο μπροστα σου και να στριψω τελευταια στιγμη χωρις φλας λες και ειμαι μονος μου στον δρομο οπως κανετε ολοι για να εισαι ΟΚ? Ρε δεν πατε καλα...
Σε ειδα και κοπελια με το mega scooter σου (Kymco?) στην Ποσειδωνος, με κρανος Airoh, δερματινο, γαντια και wehrmacht αν προσεξα καλα, πολυ ωραιο στυλ!![]()
Σας ειδα τρεις κατω απο τη γεφυρα της εθνικης κοντα στον Ισθμο να μαρσαρετε, ετοιμοι να φυγετε προς Επιδαυρο, χαιρετησα και ανταποδωσατε! Σας ειδα και 2 GS και κανα -δυο αλλους να χαιρετατε σ διαφορα σημεια, καλες βολτες!
Σε ειδα και εσενα Χριστόφορε και αλλους απο εδω στο trackday σημερα, καλους γυρους!![]()
ημουν στο πλατανι(πατρα) και ειδα ζευγος με blackbird 1100 νομιζω,κρανωμενοι,μαλλον πηγαινατε προς σελλα.και μετα απο λιγο στον νεο δρομο 3 gsr προβλεπε.ειχε ωραια μερα σημερα και κανατε την καλυτερη!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
σε ειδα μεσηλικο ζευγος να εχεις βαρεθει τη ζωη σου και να περνας γιουργια τον δρομο στο λιμανι του πειραια ενω με εβλεπες να ερχομαι.αν δεν εκανα οτι εκανα δεν θα σας εβριζα περνωντας ξυστα σας.θα σας εβριζα ενω θα σας ειχα πετυχει γεματα.και εσεις δεν θα ανταποδιδατε το βρισιμο αλλα θα εισασταν ξαπλα.εν παση περιπτωση δεν προλαβαινα να γυρισω να τα πουμε ενα χερακι...ας ειστε καλα τουλαχιστον...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σας είδαμε στα Mac το πρωί και σας χαιρετίσαμε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131840
καλούς δρόμους
Η παρέα με τα fazer.
θα χτυπάω το κεφάλι μου πολύ καιρό που απλά σε είδα [σταμουτραμου ]
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σε είδα, σε νυχτομάγαζο στη Βουλής, να κάθεσαι σαν άρχοντας συνεπιβάτης σε σταματημένο σκούτερ, και το κοριτσάκι που οδηγούσε να προσπαθεί να το ξεπαρκάρει προς τα πίσω και παράλληλα να βγάλει τον μπροστινό τροχό απο τη λακούβα.
Σε είδα να μην κατεβαίνεις και να σωριάζεστε μεγαλοπρεπώς αφού το κοριτσάκι δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Σε είδα να τινάζεσαι πάνω και να μας λες ότι δεν παθατε τίποτα.
ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Με είδα να φεύγω χωρίς να σου λεω κουβέντα, ευτυχώς για εσένα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.