Με ειδα επιτελους μετα απο μηνες να παιρνω αδεια απο τη δουλεια και να πηγαινω μονοημερη μοτοβολτα με φιλο με εναν υπεροχο καιρο
Λειβαδια Δελφοι Ιτεα, κλασσικες αξιες
Ο Καφες στο μπαλκονακι στους Δελφους στη λιακαδα και την ερημια (καθημερινη off season ποιος να ειναι..) ολα τα λεφτα...
γεμικαμε μπαταριες!
http://community.webshots.com/user/IliasB
Με είδα σήμερα να πηγαίνω στη δουλειά, πρώτη φορά με τη μηχανή ! Ένα μπράβο στο ηρωικό μου 'dero που κατάφερε εχθές να ταξιδέψει απο τη Θεσσαλονίκη ως την πρωτεύουσα !
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
με είδα χτες, αφού έπινα από τις 5:30 ως τις 10 να κανω λαλακιες στο κεντρο του Πειραια
μηχανη και ποτο ειναι κακιστος συνδυασμος![]()
Είδα στον ύπνο μου να είμαι πάνω σε Duke 640 τρικάβαλο με τον sniper και τον Max Biaggi !!!!!
δεν υπάρχει εμότικον για αυτό το πράγμα! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Give me fuel, Give me fire
με ειδε εχθες Παρασκευη να την κοπαναω νωρις απ την δουλεια και να την κανω για Σουνιο. Υπεροχος καιρος, ομορφη διαδρομη,απιστευτο ηλιοβασιλεμα. Μετα απο 10 μερες καβαλησα την αγγλιδα μου και θυμηθηκα ολα αυτα που με εφεραν στον κοσμο της μοτοσυκλετας.
Με είδα να ανεβαίνω σε τζι ες για καμμιά 30αριά χιλιόμετρα και να απορώ ΤΙ του βρίσκουν........![]()
Με είδα να ξεκινάω με λιακάδα και 25 βαθμούς από Καλαμάτα για Αρκαδία,ελαφρώς ντυμένος και σιγά-σιγά να το δαγκώνω.
Εμ ποιός σου φταίει μετά.![]()