Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego agapiti filoi nomizo ta eksis
    i mixanes agonon den exoun kamia sxesi me tis mixanes paragogis mpori perisotero na teriazi mia honda agonon me mia yamaha paragogis....
    ke to oti o filos mas ke pitsirikas rosi kerdizi agones den ine 8ema dinamis ke epidoseon tis motosikletas ala texnikis ke plasarismatos mesa stin pista
    prosopika ton exo di arketes fores na klini alous odigous stin aristeri se simio na ftani o odigos pou troi klisimo na kindinevi na vgi ektos pistas me ptosi ke anti aftou na kovi gia na glitosi tin ptosi me apotelesma o pitsirikas na kerdizi defterolepta
    prosopika pistevo oti ine ena adistakto tsoglani mesa stis pistes
    ke aftos ine o logo pou exi ke para poles ptosis se agones
    den exi iero oute osio ke mia mera 8a plirosi me tin zoi tou aftes tis malakies pou kani ke 8a 8imaste oloi ton rosi me tis nikes ke to talento ke ales papares
    ine enas adistaktos eleinos tsoglanos pou den fovate tipota ke ormai mesa stin pista me ena skopo na pari protia me ka8e tropo ala an skotosi kanenan me tis malakies tou i skoto8i tote 8a ksediplo8oun mprosta sta matia sas pragmata pou den vlepete i den 8elete na dite
    afta gia ton klaparxidorosi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

RE AFRO...

O ROSSI POLLES PTOSEIS;;;MPAS KOITAS ALON;;;PERYSI EPESE MIA FORA MONO..KAI AYTO..SE DOKIMASTIKA...

Re: RE AFRO...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    O ROSSI POLLES PTOSEIS;;;MPAS KOITAS ALON;;;PERYSI EPESE MIA FORA MONO..KAI AYTO..SE DOKIMASTIKA...
    tiles agori mou to atomo exi fai poles fores ta moutra tou ke mia apo aftes itan se strofi prin ton termatismo gia psaksou ligo kalitera

....

Χα,χα πιο άσχετη περιγραφή motogp απο αυτήν δεν έχω
    ξαναδιαβάσει!! Μπάς και βλέπεις snooker στο eurosport
    και τα μπερδέυεις λίγο!!
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

moda banana Το avatar του/της monstermind

Re: RE AFRO...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

duca eisai mallon adiabastos....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

mporei..

ala de thimame pote epese aytos o tsoglanos..

ASE POU MPOREI NA KOITAO EGO ALON..

.
    Ναι ετσι ειναι ....και εγω ειχα εκτος των αλλων 4 διαφορετικα μοντελα CBR.
    ΟΛΑ μεταξυ 6-8000km ηθελαν αλλαγη καδενας εκεντροφορου - Το ιδιο προβλημα εχουν τα περισσοτερα CBR.....

Κλασικη ποιοτητα Honda!

Και οταν πηρα το τελευταιο μου μηχανακι (Υamaha) η ποιοτητα κατασκευης μου φανηκε ΠΟΛΥ ανωτερη απο Honda (περιφεριακα/βαφη/φινιρισμα) γι'αυτο η "πoιοτητα" Honda μου ακουγεται μυθος....

Συμφωνω ομως οτι η Honda ειναι μεγαλυτερη ολων - αλλα μερικα προιοντα της ενω αλλα οχι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    ΟΛΑ μεταξυ 6-8000km ηθελαν αλλαγη καδενας εκεντροφορου - Το ιδιο προβλημα εχουν τα περισσοτερα CBR.....

mipws eftaige i odigisi sou, o mixanikos sou? mipws ta parales? mipws etixe? i mipws exeis dikio kai to exeis psaksei kai ontws to pathainoun auto ta cbr... giati egw prwti fora to akouw...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris

Κλασικη ποιοτητα Honda!

Και οταν πηρα το τελευταιο μου μηχανακι (Υamaha) η ποιοτητα κατασκευης μου φανηκε ΠΟΛΥ ανωτερη απο Honda (περιφεριακα/βαφη/φινιρισμα) γι'αυτο η "πoιοτητα" Honda μου ακουγεται μυθος....

Συμφωνω ομως οτι η Honda ειναι μεγαλυτερη ολων - αλλα μερικα προιοντα της ενω αλλα οχι....
    χμμμμ και πήρες 4 πριν αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι;

...

Μήπως εννοείς όταν ήταν πιτσιρικάς στα 125 γιατι σε αγώνα έχει
    να πέσει απο τα 500cc και αυτα στο πρώτο αγώνα!!

Όσο για τα κλεισιμάτα εκτός οτι τρέχουν σε αγώνα και βέβαια θα
    κλείσεις τον άλλον να μην σε περάσει αλλά όχι και οτι το κάνει για να κερδίζει δευτερόλεπτα με αυτον τον τρόπο!!

Η περιγραφή σου πιο πολυ μοιάζει του biaggi με τις αγκωνιές και τις πτώσεις!!

www.alpha-doors.gr

γιατρε οποιος μηχανικος του πηγες 4 cbr σε αυτα χιλιομετρα και σου αλλαξε καδενα εκκεντροφορου θελει τουλαχιστον σκοτωμα!!!

Το προβλημα ειναι τεντωτηρας καδενας εκκεντροφορου και εχω αλλαξει και εγω στο δικο μου.Γνωστο προβλημα και λυνεται και το εχουμε πει και εδω με κοστος 30 ευρω.

Νομιζω τωρα πως αλλος ειναι ο ισοπεδωτικος εδω.Μην ακουσω τωρα για yamaha που λεει σερβις στα 40Κ και ποτε κανενα δεν φτανει εκει γιατι κοπαναει σαν τρελλο πολυ πιο πριν.

Βρες μου yamaha που θα παει για βαλβιδες στα 60Κ και δεν θα ρυθμισει τιποτα.Γιατι honda εχω ενα να σου πω!

Τωρα αστα για τις ποιοτητες γιατι οπως τονισα και πιο πανω δεν ειναι δικια μου αποψη προσωπικη ειναι παγκοσμια γνωστο.

.
    Ουτε μηχανικος φταει - ουτε η οδηγηση - μπορειτε να πατε στο διεθνες forum του CBR (CBRnet) που ημουν μελος να δειτε τις στατιστικες με το ιδιο προβλημα και ενα τονο παραπονα για τα Honda

Συμφωνω απολυτα - η επιμονη μου σε Honda ηταν ηλιθια επιλογη και αργησα να παρω το "μαθημα" μου

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos

κλείσεις τον άλλον να μην σε περάσει αλλά όχι και οτι το κάνει για να κερδίζει δευτερόλεπτα με αυτον τον τρόπο!!

na apantas me parathesi na kseroume ti sxoliazeis... mallon kai esi adiabastos eisai ...

oxi oti simfwnw apolitos me ton afro... giati ontws i taktiki tou "kleisimatos" anoikei ston biaggi

na apantas me parathesi na kseroume ti sxoliazeis... mallon kai esi adiabastos eisai ...
    Ευχαριστημένος????

Δεν βλέπω να με διορθώνεις όμως?? Που είμαι αδιάβαστος??

(Λες να μου έχει ξεφύγει καμια πτώση?? Πωπω συμφορά )

www.alpha-doors.gr

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos

PROFANOS MILAS SE EMENA
    lipon agapite file an exis diavasi apo kero se periodika istories gia ton rosi 8a ikseres ti leo episis to kenourio moto exi ke dvd gia ton rosi gia parto na dis ti pezi ke ekimesa
    den milame gia fisiologika pragmata milame gia epi8esi se sinagonistes an katalaves oxi tou stil ego alazo grami odigisis ke an ise apo piso mou se petao ekso apo afti klisimo epitoutou stin aristeri prin tin deksia strofi klisimo pera apo ka8e orio me apotelesma ina kovi o alos i na vgeni ektos orion
    ala ti na ka8ome ke na leo

elate pame oloi mazi
    rosiiiiiiiiiiiii
    rosiiiiiiiiiiiiiiii
    rosiiiiiiiiiiii
    ise 8eossssssssssssssss
    8a paroume prota8lima me ton tsampouka (ox sory la8os mperdeftika)
    eftixos pou den fanatizomaste emis i elines ke imaste ke antikimeniki panta

rosiiiiiiiiiiiiiii rosiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    fae kamia ptosiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μoto GP Τσεχιας > Sete πρωτος (??)
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 23:54
  2. MotoGP Aγγλιας - O Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 14:16
  3. MotoGP Assen ο Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:48
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 15:11
  5. πάλι μ@λ@κί@ έκανα!!!