astro, θεωρητικά θα είχες δίκιο για τη γωνία του ψαλιδιού και το μήκος των αμορτισέρ. Αν προσέξεις όμως, το μπροστινό έχει σηκωθεί πολύ με τη νέα ανάρτηση και το μεγάλο τροχό, και αναγκαστικά πρέπει να μπουν μακριά αμορτισέρ, ώστε να μην έχει ανάποδη κλίση η σέλα...
για bratstyle εγω θα κρατουσα τα φτερακια και θα τα εβαφα μαυρα ματ
ετσι μαζι με το λαστιχο θα χαθει το φτερο ή δεν θα φαινεται με μια πρωτη ματια
τελος εσυ ξερεις και πιστευω πως οτι επιλεξεις θα βγει![]()
Σπυρο συμφωνω για το ψαλιδι,μοιαζει παραφωνο
Το κωλοφαναρο θα το εβαζα κατω απο τη σελα,στο σκελετο και τις βασεις του φτερου θα τις εκανα απο συρμα 5χιλιοστα και νικελ.
Αυτες οι λαμες που εφτιαξες,εχουν ογκο και ψιλοασχημιζουν το πισω μερος.
Καλα μη βαρας,τη γνωμη μου ειπα...![]()
Δεν μπορει να μαζευτει η αποσταση φτερου-τροχου??
Σαν εντουρο των 70ς δειχνει..![]()
Καλησπερα κι απο εμενα Σπυρο. Η δουλεια ειναι εξαιρετικη ειναι κουκλι το οχημα λεμε.
Η αληθεια ειναι πως με χαλαει και εμενα στο ματι το πισοφαναρο πανω στο φτερο, καλυτερα θα ηταν αν εμπενε στο τελειωμα του σκελετου
Οτι και αν αποφασισεις τελικα ευχομαι καλη συνεχεια και ανηπομονουμε να το δουμε τελειωμενο
![]()
![]()
Ταχύτητα για ζωή
ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΧΑ ΕΤΣΙ...........![]()
Μια χαρα η σελιτσα λεμε! Τωρα εδειξε σωστα!!!
Σιγουρα εχεις στην συνολικη εικονα στο μυαλο σου εσυ ηδη και μεις το βλεπουμε κομματι κομματι οπως το δημιουργεις, αλλα αν μπορω να πω κι εγω μια γνωμη σχετικα με τα φτερα.
Το πισω θελει να ερθει πιο κοντα στον τροχο σιγουρα για να μη φαινεται τοσο μεγαλο κενο αναμεσα σε λαστιχο-φτερο.
Παραλληλα λιγο ακομα κοψιμο το πισω μερος, κατι ωστε αν δεις το φτερο σαν κομματι κυκλου οι ακρες του να εχουν ανοιγμα 100-110 μοιρες ισως.
Και μιας κι εχεις ηδη νικελ στα αμορτισερ εμπρος και πισω τα φτερα χανονται στην ολη γυαλαδα! Ισως θα ηταν καλυτερα κοκκινα σαν αυτο που εχεις στο σκελετο με την περιμετρο βαμμενη διακριτικα με μια λευκη ριγα! Εσυ θα συνεχισεις τον χρωματικο συνδιασμο και στα φτερα και θα αναδειξεις περισσοτερο το νικελ απο τις αναρτισεις που τωρα χανεται!
Τα παραπαντω παντα τα λεω φιλικα, μιας και θελω να πιστευω πως καθε γνωμη σεβαστη. Εμεις παντα μαζι σου οτι κι αν αποφασισεις και περιμενουμε την συνεχεια με αγωνια!![]()
Τελικά από όλα όσα γράφτηκαν και ποσταρίστηκαν θα μείνω στο υπέροχο κατ' εμέ γεγονός του να έχει κάποιος μια ιδέα να την ποστάρει και να την υλοποιεί και να βρίσκονται κάμποσοι άλλοι τρελοί σαν κι αυτόν και ν' αφιερώνουν χρόνο για υποδείξεις και μετατροπές. Φτάνουν μέχρι και να σχεδιάσουν αυτό που φαντάζονται ξεφεύγοντας από το τυπικό "μπράβο μεγάλε" , "είσαι Θεός" κλπ κλπ κλπ.
Πολλάφίλε μου, και το εννοώ.
@ lspyros
Κουφάλα έχεις κάνει φαν κλάμπ λέμε, όλοι για σένα δουλεύουν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).