Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: 690,μίζα..

Νέο μέλος

690,μίζα..

Καλησπέρα ,
    Έχω το 690 enduro μοντέλο του '08.Χτες όταν πήγα να βάλω μπροστά (είχα σταματήσει για βενζίνη )πατησα τη μίζα και μου έκανε ένα πολυ οξύ ήχο ,σαν να πατιναρησε κάτι..μετα ξανάπατησα και πήρε κανονικά.Αυτη ήταν η δεύτερη φορά που μου το κάνει.το έχω πάρει καινούριο,έχω 3000 χλμ και την πρώτη φορά μου το έκανε όταν το πρωτοπηρα περίπου στα 1000χλμ.Και τις δυο φορές η μηχανή ήταν ζεστή.
    Να αρχίσω να ανησυχώ;; είναι αυτο το κομπλερ που λένε;;κάποια στιγμή, συντομα,αφού κάνει αυτο το πατιναρισμα να περιμένω χαλάσει;;
    ή έτυχε και δεν είναι τπτ σπουδαίο;;ή δεν είναι τπτ απο αυτα που λέω και είναι κάτι άλλο;;

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Kομπλερ εβγαζαν τα 640,για το δικο σου δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.Μηπως εκανε εναν ηχο σαν καστανια;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Kομπλερ εβγαζαν τα 640,για το δικο σου δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.Μηπως εκανε εναν ηχο σαν καστανια;
    Και γω για τα 690 δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο ,,σαν καστάνια νομίζω πως όχι..δεν το έχει κάνει και πολλές φορές για να το ακούω συνέχεια,αλλα αν μπορώ να το περιγράψω είναι ένα συντομο αλλα εντονο γρατζουνισμα.σαν να τριβεται μέσα κάτι μεταλλικό ..

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Προσπαθησε να καταλαβεις εαν προερχεται απο το εσωτερικο της μιζας ή μεσα απο το μοτερ,σε πρωτη φαση.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Προσπαθησε να καταλαβεις εαν προερχεται απο το εσωτερικο της μιζας ή μεσα απο το μοτερ,σε πρωτη φαση.
    Οκ,thanx για την απάντηση

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cucos Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα ,
    Έχω το 690 enduro μοντέλο του '08.Χτες όταν πήγα να βάλω μπροστά (είχα σταματήσει για βενζίνη )πατησα τη μίζα και μου έκανε ένα πολυ οξύ ήχο ,σαν να πατιναρησε κάτι..μετα ξανάπατησα και πήρε κανονικά.Αυτη ήταν η δεύτερη φορά που μου το κάνει.το έχω πάρει καινούριο,έχω 3000 χλμ και την πρώτη φορά μου το έκανε όταν το πρωτοπηρα περίπου στα 1000χλμ.Και τις δυο φορές η μηχανή ήταν ζεστή.
    Να αρχίσω να ανησυχώ;; είναι αυτο το κομπλερ που λένε;;κάποια στιγμή, συντομα,αφού κάνει αυτο το πατιναρισμα να περιμένω χαλάσει;;
    ή έτυχε και δεν είναι τπτ σπουδαίο;;ή δεν είναι τπτ απο αυτα που λέω και είναι κάτι άλλο;;

????????????????????????????????????????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	74,5 KB 
ID:	273889
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Husqvarna 410 Te (μιζα)
    από X-BIKER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2013, 20:47
  2. Προβλημα με μιζα
    από KeLeYTiS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 19:12
  3. 690 euros κανουν οι βαλιτσες ???
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 12:43
  4. Κολλημενη Μιζα
    από SpyrosTDM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks