Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Ψάχνω πράγματα για CBR600F4 Sport

Μέλος

Ψάχνω πράγματα για CBR600F4 Sport

αδέλφια βοήθεια.άν κάποιος έχει η ξέρει κάποιον να πουλάει πράγματα για cbr600f4sport ας μιλήσει θέλω να το κάνω τούμπανο για track day..τι ψάχνω λοιπόν...quick shifter. power commander. σταμπιλιζατερ. ανάρτηση πίσω. αν υπάρχει κ USD από πιο καινούργιο κομπλέ με δαγκάνες ζαντα δισκοπλακες σταυρό τιμονοπλακες. ότι υπάρχει δεκτό σε λογικές τιμές!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! thank you

Μίλα με www.mouratisgp.gr θα σε βοηθήσει να βρείς ότι θέλεις.
    ΚΩΣΤΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Φιλος μου προσπαθησε να βαλει USD απο RR σε 600f Νομιζω 02-03 και δεν το καταφερε ποτε..Νομιζω βρισκαν τα clipons σε μουτρο?πλαισιο?δεν θυμαμαι ακριβως, μακαρι να τα καταφερεις εσυ!

Δώσε λιγότερα από 2 χιλιάρικα να πάρεις αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2807000/ που είναι μόνο για πίστα και δεν μπαίνεις στη διαδικασία κοψε -ράψε.
    Εγώ το σκεφτόμουνα ......Και κρατάς και το πολιτικό σου μηχανάκι να βάνεις απάνω το γκομενάκι

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δώσε λιγότερα από 2 χιλιάρικα να πάρεις αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2807000/ που είναι μόνο για πίστα και δεν μπαίνεις στη διαδικασία κοψε -ράψε.
    Εγώ το σκεφτόμουνα ......Και κρατάς και το πολιτικό σου μηχανάκι να βάνεις απάνω το γκομενάκι
    λιγοτερο απο τρια θες να πεις.2800 το δινει.
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    είναι φυσιολογική η τιμή του για 20000κhm?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Απο τη στιγμη που δεν εχει χαρτια φυσιολογικοτατη ειναι

Μέλος
    παιδιά ευχαριστώ αλλά τα 2800 αυτήν την περίοδο είναι πολλά!!! υπάρχει μαστορακι καλό που μπορεί να το περάσει έχει βάλει ότι θες όπου θες με 5-6 κατοστάρικα αγορά κ άλλα δύο για πέρασμα θα έρθει πιο φτηνά...το μηχανάκι επειδή το έχω στήσει σχεδόν μόνος μου δεν παίζει να το δώσω για να πάρω άλλο λόγο οικονομικών σιγά σιγά μπορώ να φτιάξω αυτό κ να κυκλοφορώ με ένα άλλο που έχω...

Μέλος
    φίλε μου υπάρχει μάστορας που μπορεί να το περάσει περνάει ότι θέλεις όπου θέλεις...

Λάθος μου , ναι ...Λιγότερα από 3.000 ήθελα να πω (2.800) και είναι λογικότατη τιμή και μπορεί και να πέσει και άλλο μιας και η μοτο έχει διαγραφεί και δεν μπορεί να ξαναπάρει χαρτιά ...Ή τρακ μάικ ή αντ/κα πάει ΜΟΝΟ !!

Τώρα αν εσύ έχεις καβάτζα άνθρωπο να σου πάρει λίγα ...Πάλι καλύτερα .

Μέλος
    θα ανέβουν φώτο μόλις το φτιάξω...αν είναι σωστό...αν στρίβει καλύτερα...αν είναι πιο σταθερό...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    πριν αγορασεις μετρα μηκος μπουκαλας. μην σου ριξει πολυ τα μουτρα και γινει νευρικο. τα περισσοτερα usd που βλεπω να βαζουν εξω ειναι πιο κοντα απο τα συμβατικα. μετα δες αμα σε παιρνει απο πλαισιο. μη γινει δυσκινητο σαν ντουφατι κι εχεις 15 μοιρες ολες κι ολες.. και τελος αν θα μπουνε τα λιπονια. εμεςι τα εχουμε αποπανω απο την τιμονοπλακα.. το RR τα εχει απο κατω. αν τα βαλεις απο πανω (αλλιως δεν θα μπουν) θα εχεις πηδηξει την γεωμετρια ασυστολα.. μακαρι να βρεις ακρη!!! κι εμενα με ενδιεφερε.. κι ειχα βρει και πολυ καλη τιμη αλλα ευτυχως δεν τα πηρα! (ξεμεινα απο δουλεια αμεσως μετα)

Μέλος
    ναι καταλαβα...αλλα οπως σου ειπα ο μαστορας εχει φτιαξει πολλα κ ελπιζω να μην εχω προβλημα θα δειξει...αλλωστε δεν θα παρω μονο τα καλαμια...αλλα κ σταυρο,τιμονοπλακα,ζαντα,δισκοπλακες,δαγκανες,φτερο... ολο το μπροστινο κομπλε!!! εγω βρηκα ενα με 600 ολοκληρο κομπλε ειναι καλη τιμη γιατι στα μαγαζια με μεταχειρισμενα ζητανε μονο τοσα για τα καλαμια...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ασχετο αλλα εχεις ακομα τον πισω δισκο τον μαμα?

Μέλος
    ναι τον θελεις;;;δεν ειναι καινουργιος αλλα τρωγεται!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. Ψάχνω δάσκαλο για μοτοσυκλέτα.
    από dog80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2015, 09:12
  3. ψαχνω τροχους για HARLEY DAVIDSON
    από angelhd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 17:45