Εχει κανει σερβις αλλα λειπουν καποια πραγματακια...λαστιχα το βασικοτερο και καποιες λεπτομερειες οπως ειναι φλας μπροστα πισω ντουι για το στοπερ...αναρτηση κραταει ακομα αλλα θα την αλλαξω στο μελλον. Καποια μαρκα να προτεινετε;
Εχει κανει σερβις αλλα λειπουν καποια πραγματακια...λαστιχα το βασικοτερο και καποιες λεπτομερειες οπως ειναι φλας μπροστα πισω ντουι για το στοπερ...αναρτηση κραταει ακομα αλλα θα την αλλαξω στο μελλον. Καποια μαρκα να προτεινετε;
ανάρτηση??? ohlins, τι άλλο???
ωστόσο προτείνεται για λόγους οικονομίας αν η ανάρτηση παίρνει service, να την πας να την κάνεις σαν καινούργια και να βάλεις καινούργια ελατήρια.... αν το κάνεις και για τα μπροστινά, θα είσαι κομπλέ....
να σαι καλά να την χαρείς....
φορτσα αεκάρα λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
εχω ενα θεματακι με τις στροφες.επειδη τα οργανα ειναι απο καποιο yamaha ο μαστορας μου ειπε οτι η μηχανη μπερδευει στις ψηλες στροφες λογω ασυμβατοτητας.το πηγαμε σε ηλεκτρολογο ο οποιος εφτιαξε καινουργιο κυκλωμα και δουλεψε και το στροφομετρο που πριν δεν δουλευε.παρολα αυτα η μηχανη εξακολουθει να μπερδευει στις ψηλες στροφες.γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?
![]()
Αν στο κάνει στις 5-6.000 στροφές τότε είναι ο κόφτης που είναι μέσα στο κανονικά όργανα του CB, πίσω από το ταχύμετρο.
Αν τα είχες, ήξερα τι να σου πω να κάνεις, βασικά βγάζεις τα καλώδια του από την πλακέτα και παρεμβάλεις μία αντίσταση 1470 Ω
Τώρα με τα yamaha όργανα δεν ξέρω.
ΥΓ Φλασάκια παρόμοια με τα μαμά εδώ : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sid=p2992.m753
ο μαστορας μου ειπε οτι ειναι απο το ρευμα γιατι προεκυψε θεμα και με την μπαταρια που δεν φορτιζει [μαλλον δυναμο]αν παρολα αυτα δεν βρω ακρη θα το παω σε αλλον μαστορα να του πω αυτην την λυση.ευχαριστω για το λινκ αλλα θα μου φερει ο ιδιος γνησιο φλας...επειδη ταλαιπωριεμαι αυτες τις μερες με τα προβληματακια αυτα σκευτηκα να την δωσω πισω και να παρω κατι αλλο,αλλα ειναι αυτη που γουσταρα παντα οποτε.....![]()
Δεν εχει να κανει με την μπαταρία αλλά με τα όργανα όπως σου έγραψε κι ο klab παραπάνω.
Αυτό το θέμα είναι πασίγνωστο, κι αφού δεν το ξέρει ο μάστορας, παρτο μηχανάκι και πήγαινε αλλού.
Οταν ρωταγες για το μηχανάκι όμως δεν είπες οτι δεν εχει μαμα όργανα.... αλλιώς θα το ήξερες πριν το πάρεις και θα ηταν και θέμα παζαρέματος της τιμής.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το ήξερε φυσικά.
Εχει συζητηθεί εδω μέσα πολλές φορές το θέμα αυτό. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν θα βρείς τα δικά του όργανα μεταχειρισμένα πουθενά.
Αν ψάξεις στο φορουμ θα βρείς και την πιθανή λυση του προβλήματος. Το εχει ποσταρει ο McGyver.
εδω ειναι
http://www.moto.gr/forums/showthread...B1%CE%BD%CE%B1
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα. Το βρηκε ο ιδιος και θα το φτιαξει. Ελπιζω. Ρε παιδια ευχαριστω ειστε πρωτοι. Απλα το μηχανακι ηταν ρημαγμενο τοσα χρονια(3) και πολλα ανταλλακτικα ενω ειναι γνησια ειναι απο αλλα μηχανακια πχ ντουι πισω για στοπ οργανα και καθρεπτες...αλλα μια μιζια και οποιος ηχος του.....
επειδη ανεκαθεν ειχα το μικροβιο της μοντας λεω να τουμπανιασω λιγω και το cb.ιδεες?