100% δολιοφθορά με χημικό..τώρα είναι οξύ ή κάτι άλλο καυστικό δεν έχεις παρά να ψαχτείς να το βρεις...ο καιρός και τα φαινόμενα δεν φταίνε πάντως!
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Δεν εχω εχθρους εδω..ακομα..Δεν μπορω να σκεφτω καποιον που να το εκανε...εδω ειναι πολυ ηρεμα τα πραγματα.. σαν να εχει φαει καμια λεκανη με χλωρινη η κανα οξυνο καθαριστικο μπανιου απο τα πανω σπιτια...μιας και η ζελατινα προστατεψε καποια πραγματα.. καθε μερα το ψαχνω... παντως την μηχανη δεν την εχω ξανακουκουλωσει απο τοτε.. :ZZZ:
Εγώ θα έλεγα ότι το πήγες σε κάνα πλυντήριο μάπα και αυτός έκανε μαλακια με τα
χημικά που βάζουν και στο γαμησε.
Έχω δει σημάδια αντίστοιχα σε γνωστό μου , τώρα για να μη υπάρχουν διαφωνίες θα πω ότι περά από το χημικό είναι και πόση ώρα το άφησε επανω πριν το πλυνει.
Εδώ στην Αθηνά τα πλακώνουν στο τσακ μπαμ και τα πλένουν.
Εκεί λόγο νησιού μπορεί να το έριξε επάνω να σήκωσε κάνα τηλέφωνο να μίλησε με κάνα γείτονα και έγινε η ζημιά.
Μπορεί να το επλυνε και να το σκούπισε μετα αλλά αυτό είχε αρχίσει αντίδραση από κάτω και εγινε η ζημια
Για θυμήσου μπας και το ειχες πλύνει τότε που έγινε το πρόβλημα ?
Και φυσικά αυτό που λένε και τα παιδια κάποιος να σου έριξε κάτι.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
dankannn δεν την εχω παει ποτε σε πληντυριο την μηχανη..παντα μονος μου και παντα με ειδικα σαπουνια και γυαλιστικα σπρευ για μηχανες.. συγκεκριμενα τον τελευταιο καιρο τοτε την γυαλιζα με της "Original Bike spirits" το spray cleaner and polish.. το εβαζε και ενα αλλο παιδι το ιδιο και δεν ειχαμε ποτε αρνητικο θεμα..
η κουκουλα δεν εχει σημαδια...την τσεκαρα...θελω πολυ να μαθω πως εγινε και αν καποιο α#@$%ι σηκωσε την κουκουλα εκεινο το βραδυ και εριξε κατι...αλλα δεν βλεπω να καταληγω καπου..![]()
Τι άλλο να πω , κάτι θα σου έριξαν.
Γενικά στην επαρχία έχουν ενα θέμα, πχ parking.
Είναι όλα δικά τους.
Χαχα
Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 15/11/2012 στις 13:22.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Από τις photo θα έλεγα ότι κάτι χύθηκε επάνω στην μηχανή...
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Ακριβώς έτσι έγιναν οι βίδες μου και κάποια βαμμένα μαύρα μεταλλικά σημεία με αυτή η ασπρη ψώρα,σκούριασαν δισκόπλακες..
Ολα αυτά επειδή το άφησα κοντα στη θάλασσα για μερικές μέρες.
Μήπως έφαγε κάποιο σπρέι θαλασσας χωρίς να το καταλάβεις,και έμεινε με τα αλάτια,κάνοντας ζημιά εν αγνοία σου?
The only easy day was yesterday.
RedRider παρκαρω αρκετα μακρια απο την θαλασσα, μεσα στα καντούνια... σιγουρα κατι χηθηκε πανω στην μηχανη...αλλα τι και πως?? χαχα δεν θα το βρουμε ποτε..![]()
Παιδες να θυμισω οτι το φαινομενο εγινε δυο φορεςδιαδοχικα.οποτε δολιοφθορα 2 φορες;
οι βιδες που ηταν καλυμενες απο την ζελατινα την γλυτωσαν.οτι επεσε επεσε ακριβως απο πανω
Απο τις φωτογραφίες εγώ θα έλεγα, ενδεχόμενη κακή ποιότητα, αλλά κυρίως ίσως, αποθήκευση της κουκούλας σε υγρασία και ενδεχόμενους μύκητες, σε συνδιασμό με την υγρασία της περιοχής και την κουκούλα που έμεινε πάνω στην μηχανή υπο αυτες τις συνθήκες....
Ποιός νιώθει αρκετά τυχερός για να πάρει την κουκούλα να την βάλει στη μηχανή του στο μέρος αυτό και να την αφήσει εκεί ένα βράδυ να δούμε?
Σωστος ο tweek.. Παιζει πολυ αυτο γιατι την μηχανη συνηθως την σκεπαζα ζεστη, δεν ειχα σκεφτει ομως οτι μπορει να γινει κατι τετοιο... Οντως εχει υπερβολικη υγρασια εδω και ειδικα εκεινες τις μερες ο καιρος ηταν βροχερος, οποτε παιζει να την σκεπασα ζεστη και βρεγμενη...αν ομως το προκαλεσε η κουκουλα γιατι την ακουσε μονο το τιμονι και οχι και η υπολοιπη μηχανη?