Και κάτι άσχετο ,έχει βάλει κάνεις άλλη τρόμπα φρένου μπροστά και αν ναι πια?
Εγώ αγόρασα μια nissin ακτινική η οποία μεταμόρφωσε τα φρένα αλλά έβρισκε μπροστά στην δεξιά βάση της ζελατίνας και την έβγαλα.
Και κάτι άσχετο ,έχει βάλει κάνεις άλλη τρόμπα φρένου μπροστά και αν ναι πια?
Εγώ αγόρασα μια nissin ακτινική η οποία μεταμόρφωσε τα φρένα αλλά έβρισκε μπροστά στην δεξιά βάση της ζελατίνας και την έβγαλα.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
sniper κανένας δεν τα ξέρει όλα κ ειδικά εγώ...εγώ ξέρω αυτά που ζω... κ πίστεψε με έχει πολύ πλάκα να περνάς μηχανές που κοστίζουν πολλά χιλιάρικα παραπάνω με f Sportακι...
εγώ έχω βάλει ακτινική...μία IRCαπλά θέλει λίγο κατέβασμα προς τα κάτω για να μην βρίσκει...
πάντα μην ανησυχείς!!!
δεν θέλω να πω ψέμματα γι'αυτό κ εμένα μου το έχουν πει αν είναι λάθος ζητώ συγγνώμη... παραπληροφόρηση από μαγαζί που προσπάθησε να μου πουλήσει λαιμούς...λέγοντας ότι τους φόραγε όταν έτρεχε μ'αυτό... αλλά δεν τους πήρα...
πολύ πιθανόν sapila racing. ευτυχώς γιατί ήθελε κ 550...
Αλήθεια είναι...
Έχω μάλιστα τσακιστεί με δαύτο. Κυνηγώντας ένα χιλιάρι στα Μέγαρα είχα παρατηρήσει ότι το είχα στα φρένα της ένα. Μπαίνοντας λοιπόν στην Κ πιτς, παίρνω αρκετά νωρίς το γκάζι για να βγω καλά και να τον περάσω στα φρένα της Κ1. Αρχίζει να ανοίγει γραμμή, πλαγιάζω κι άλλο, βρίσκει κάτω, κάνει μοχλό και ...απογείωση!
Λεπτομέρεια. Τα μηχανάκια ήταν σχολικά. Τελείως μαμά δηλαδή. Μόνο τα τσουτσούνια από τα μαρσπιέ είχαμε αφαιρέσει.
Think faster than you ride
Τελικά αφού πολλοί έχουμε αγοράσει οικοπεδάκια με F4 μάλλον on-off πρέπει να είναι![]()