Οντως εχεις δικιο...
Ευχαριστω παλικαρια ολους για τη βοηθεια!Σε ενα μηνα με το καλο που θα γινει η κινηση(να μαζευτουν τα φραγκα ολα) θα σας ανεβασω και φωτο κτλ.
Οντως εχεις δικιο...
Ευχαριστω παλικαρια ολους για τη βοηθεια!Σε ενα μηνα με το καλο που θα γινει η κινηση(να μαζευτουν τα φραγκα ολα) θα σας ανεβασω και φωτο κτλ.
παιδια τι λετε για αυτο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3028271/
δεν ειναι και απο εμπορο και εμπιστευομαι πιο πολυ τα χλμ που λεει.
δεν εχει τα εξτρα που εχει το αλλο αλλα φανταζομαι το παιρνω και ενα 2500 μιας και 3600 ειχε καινουργιο.και ριχνω και μια 300αρα και βαζω τα εξτρα που θελω(εξατμισεις,μανιταρια,ενδειξη ταχυτητων)
ναι οντως.200 παρα κατι θελω για μανιταρια και το αλλο και 380 εχουν τα mivv τελικα αρα μια 550αρα.τελος παντων αυτα εξαλλου τα βαζω και σιγα σιγα και αν μου αρεσει ο ηχος απο τις μαμα εξατμισεις τις αφηνω.τα αλλα 2 θελω να βαλω απο αρχη.
θα τον παρω τηλ μετα για να παω να το κοιταξω αυριο να δω τι λεει και αν θελει κανα μαζεμα κτλ.
Καλό φαίνεται στη φωτό.
Να υπολογίζεις και την αλλαγή των ελαστικών στα έξοδα, γιατί πιθανόν να φοράει του ΄05 η του ΄06 μιας και το μοντέλο είναι του ΄06...!!!!!
Δεν νομιζω να εχει τα μαμα λαστιχα ακομα!τον πηρα τηλ και θα παω αυριο να ριξω εξονυχιστικο ελεγχο και να δω αν θελει μαζεματα κτλ.απλα για να ξερω τι παιζει πανω κατω ετσι ωστε εαν παω τελικα τον αλλο μηνα για την αγορα να ξερω να το παζαρεψω.
Μολις πηγα και ειδα το κοκκινακι.
το εχει σε κλειστο γκαραζ.ειναι πρωτος ιδιοκτητης και το πηρε το 10(βασικα ο ανιψιος του μου το εδειξε)
ειναι ολο μαμα σε πολυ καλη κατασταση.
θελει λαστιχα,γιατι εχει τα μαμα(απο το 05)
η μπαταρια αν οχι αλλαγη θελει ενα καλο φορτισμα.ε και να μην παει και για λαδια-φιλτρο?
εχει και ενα ντορσο ο κυριος που το εχει(μου ειπε οτι ειναι 50 φευγα και την εχει βρει με το ντορσο και αυτο το κανει καμια βολτα που και που)
το κοιταξα οσο μπορουσα με το φακο του κινητου γιατι δεν ειχε πολυ φως.τα δισκοφρενα δεν ειχαν καθολου νυχι σε αριστη κατασταση,αναρτησεις δεν κοιταξα.και οι βιδες απειραχτες.
το εβαλα μπροστα.παρολο που ζοριστηκε λιγο λογω μπαταριας επειδη ειχε να δουλεψει καιρο κρατησε ρολοι το ρελαντι και εβαλα και αυτι να ακουσω για καδενα(επειδη διαβασα οτι σε αυτα τα μοτερ κανει καμια φορα θορυβο).τιποτα περιεργο ολα οκ.μαρσαρα λιγακι και ολα οκ και εκει.
του ειπα του παλικαιου τι παιζει με τα μοντελα και τα στοκ και μου ειπε ενταξει θα τη συζητησουμε τη τιμη.αυτο ελειπε δηλαδη,μιας και θελει μια 300αρα αμεσως μετα τη αγορα.του ειπα φυσικα οτι τον αλλο μηνα θα παω για την αγορα αν ειναι.
εξατμισεις δεν χρειαζεται η μηχανη,ο V κανει και γ@μω τους θορυβους και με τις μαμα εξατμισεις.
μανιταρια και το μπιχλιμπιδι που δειχνει ταχυτητες θα τα βαλω.
κατι αλλο δεν μου ερχεται...
α τσεκαρα και ολα τα ηλεκτρικα,δηλαδη διακοπτες κτλ,ολα δουλευαν.
Τελευταία τροποποίηση από Dant3; 15/11/2012 στις 17:28.
Α στα αντιβαρα ειχε φυγει ελαχιστο χρωμα αλλα δεν ηταν φαγωμενα σαν απο πτωση και ηταν και το ιδιο και απο τις 2 μεριες.κατι υποπτο η μπα?
θεωρητικα δεν θα παιζει κατι υποπτο αφου ειναι το ιδιο και απο τις δυο μεριες,αλλα για καλο και για κακο οταν πας την αλλη φορα και το βγαλετε στο φως ριξε μια ματια στα "υποπτα" σημεια για γδαρσιματα(μαρσιπιεδες,καπακι κινητηρα κτλ)παντως αν ειχε πτωση και ηθελε να το κρυψει θα τα αλλαζε τα αντιβαρα..
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
welcome to the italian(gagiva)dream.have a nice trip.![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
φιλε μου το μηχανακι το είχα από το μεχρι το 2011 - το εδωσα για να πάρω V Strom, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι με απίστευτα περιφεριακα δεν χρειάζεται τίποτα, ο ήχος των εξάτμισεων θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα με κλειστά τα μάτια πάρτο Agusta πλαίσιο suzuki μοτέρ, εγώ το πούλησα 2700 ευρώ οτι αλλο θες ρώταμε, απλώς να ξέρεις οτι δεν μεταπωλείται ευκολα
να το πρώην![]()
aleaxzafeir
Για πες μου καταναλωσουλα και εαν ειχες προβλημα να βρεις κανενα ανταλλακτικο!
Α θα μου δωσει και συναγερμο κιολας στο κουτι του.το και πως δεν ξερω
Η καταναλωση του ειναι ΄περίπου 5 εως 6 l/100klm ανάλογα την χρήση , δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, ανταλλακτικά και service suzuki, συναγερμό δεν έβαλα λόγω των κραδασμών - ιταλικο μοτο, αλλά το ειχα σε κλειστό parking
aleaxzafeir