Χαιρετώ την παρέα!
Μετά από 3 χρόνια που είμαι γραμμένος στο φόρουμ αποφάσισα να πω τον πόνο μου και να θέσω και <<το>> ερώτημα.
Πόνος.
Ως πρώην <<καβάλα πάει στην εκκλησιά,καβάλα προσκυνάει>> έχω να πω ότι η σελίδα με την μηχανή στην ζωή μου άλλαξε πολύ απότομα,ευτυχώς όμως χωρίς παρατράγουδα.Δεν ήταν το τελευταίο τρακάρισμα που με έκανε να αφήσω την μηχανή.Τρακαρίσματα και πτώσεις...Χ εις την Ψ...δεν ξέρω να πω νούμερο.Αλλά δεν είχα παιδιά.Η οικογενειακή ζωή με άλλαξε και όταν τράκαρα...ένιωσα κουρασμένος.Δεν ξέρω,μπορεί να το έχουν νιώσει πολλοί.
Ασ'την λέω θα την φτιάξω μετά,μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να μπορούμε να πάμε και μια βόλτα.Τα παιδιά μου μεγαλώνουν (μια χαρά) αλλά μαζί μεγαλώσανε τα έξοδα,το δικαστήριο ακόμα καλά κρατεί (και πότε θα δώσει αποζημίωση το επικουρικό),και να και η κρίση και τα λοιπά και τα λοιπά,τα γνωστά.
Ερώτηση...
Το βάζω μια αγγελία κοψοχρονιά να φύγει όπως είναι επιπλωμένο ή το γδύνω και το πάω για ολική διαγραφή;
Χρειάζεται μπροστινό,καλίμπρα και όλα τα πλαστικά...στην εκτίμηση είχε βγει τελείως ασύμφορο!
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.Κάθε άποψη μπορεί να φανεί χρήσημη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!