Ψιλοσχόλιο, χωρίς τοποθέτηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
17/11/2005
Να γιατί φώναζαν οι τότε...
για την ελευθερία των τώρα ....
να τους χαίρεστε.
ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες εικόνες (ασπρόμαυρες...) είχε ο Τύπος της εποχής εκείνης !!!
![]()
![]()
![]()
Ψιλοσχόλιο, χωρίς τοποθέτηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
17/11/2005
Να γιατί φώναζαν οι τότε...
για την ελευθερία των τώρα ....
να τους χαίρεστε.
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εάν οι λόγοι είναι οι ίδιοι ή έστω παρόμοιοι με τότε πάσοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ψιλοσχόλιο, χωρίς τοποθέτηση....
![]()
![]()
![]()
Προς Dodok edessa
Κοίτα λεβεντοτσολιά μου τώρα , αν η επαρχία ψήφιζε 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και τώρα πεινάνε δεν σου φταίει ούτε οι φοιτητές του πολυτεχνείου ούτε οι μετανάστες…
Το άλλο για τον Παπαδόπουλο και το ποιος θέλει κάτι παρόμοιο δεν το σχολιάζω…
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Προς Dodok edessa
Κοίτα λεβεντοτσολιά μου
![]()
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
![]()
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ..ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ..ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ![]()
ΔΕΝ ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΦΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
i epanastasi afipnizete ipo proipo8esis
simera se ti na epanastatisoun i an8ropoi?
stin ftoxia?
ta panta iparxoun af8ona ke elef8eries na fane ke i kotes
ala opos leei ke to anekdoto koloi iparxoun lefta den iparxoun
kapia stigmi mpori na kanoun kati oloi i kimismenoi tis xoras mas
pros to paron nomizoun oti kapioi tous sozoun ke perimenoun den milane ke ola pane apo to kako sto xirotero
tora giati den pernoun lefta gia programata pou 8a anaptiksoun tin xora ke pou dini i eok afto ine alo 8ema
profanos epidi ta lefta erxonte me epitiriti ke den mporoun na ta fane...
i eka8liosi pantos me aftous tous ri8mous den ine makria
ala afta ta provlimata linonte alios
ena na kserete omos i epanastasis den aforoun ke oute ginontan apo strogkiloka8ismenous kolous se grafia ka8e idous
ke ama 8elete tous epanastates tou tote ke simera istorika kimilia zitiste na tous kanoun se kouklakia na tous exete se kamia vitrina sto sin8eto tou spitiou
episis i zoi alazi gia olous akoma ke gia epanastates ke ginete apodedigmena...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giriste tora stin voli sas ke perimenete nees epanastasis na anapolisete afti pe8ane
i valte kana big brother na ektono8ite...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Είμαι περίεργος να μάθω αν αυτές οι ασπρόμαυρες εικόνες περιελάμβαναν και τύπους που τους κάψαν το μαγαζί, τύπους που τους κάψαν το αυτοκίνητο΄ή τη μηχανή, τύπους που καίγαν την ελληνική σημαία.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως θυμάμαι τους φοιτητές στον Πολυτεχνείο να κρατάνε την Ελληνική σημαία.
σιγουρα η δικια μου η γενια και η μικροτερες δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτα που λετε λογω του γεγονοτος οτι τοτε γεννηθηκαμε ....με αλλα ιδανικα μεγαλωσε αυτη η γενια με αλλα η δικια μου και με αλλα η γενια του σημερα ....βλεποντας το πως μεγαλωνουν τα παιδια του σημερα προβληματιζομε ...ποσο μαλλον αυτοι που ζησανε το πολυτεχνειο και τελικα αυτο που ηθελε να εκφρασει σαν συναισθημα και οχι σαν εικονες και τραγουδια που ακουγαμε και ακουνε τα παιδια στο σχολειο....απο κει και περα αυτη η μερα ειναι μια μερα που καποιοι καταφεραν να ριξουν ενα συστημα που δεν μπορεσε να τους εξαληψει ...εγιναν αυτοματα δημιουργοι ενος περιβαλλοντος που ζουμε ολοι μας, ενας κυκλος πραγματων και καταστασεων που αυτοματα αν δεν συμβιβαστεις με αυτο το περιβαλλον σε αποβαλει ..τοτε οι λεξεις ηταν πιο ξεκαθαρες ...δικτατορια...λεγοταν και η αντιδραση η επανασταση ηταν το αντιδοτο ....στην εποχη μας οπου η λεξη ελευθερια ειναι διαχυτη παντου πιο ειναι το αντιδοτο για να αντιδρασουμε για ολα αυτα; πια ειναι η λεξη που μπορει να μας ενωσει να αντιδρασουμε για ολα αυτα που ζουμε ...απλα συνεχιζουμε να ζουμε και να προσαρμοζουμε τη ζωη μας με τα σημερινα δεδομενα και οπου βγει χωρις οραματα και προβληματισμους .....νομιζω οτι το παιχνιδι τοτε ηταν ορατο ..ενω τωρα δεν ειναι ....περισσοτερο για παγιδα μου μοιαζει .....
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
το Σαββατο στις 2 το μεσημερι εχει μια πολυ ενδιαφερουσα εκπομπη με θεμα το πολυτεχνειο.
δυστυχως δεν θυμαμαι καναλι...
σε ενα μικρο αποσπασμα λοιπον δειχνει τον πατακο,γερο πια να λεει"
κανενας απολυτως φοιτητης δεν σκοτωθηκε στο πολυτεχνειο!ποτε!!!!!"
και συνεχιζει"το τανκς εριξε τη πορτα γιατι δεν ειχαμε εκεινη την ωρα τα κλειδια και χρησιμοποιησαμε τη δυναμη του"![]()
![]()
![]()
ο καθενας τα βλεπει οπως θελει.
οι καιροι αλλαζουν,μαζι και οι ανθρωποι.
παλια πιστευα πως ειναι καλο να εχεις μια ιδεολογια και να την κρατας πιστα.αλλοιως εισαι προδοτης.
(και εννοω προδοτης του εαυτου σου)
μπουρδες.
δεν ζεις τη ζωη ετσι,ετσι μενεις πισω και προχωρα χωρις εσενα.
σιγουρα καποιοι εκμεταλευονται καταστασεις,
μια ζωη συνεβαινε δεν θ'αλλαξει ποτε.
υπαρχουν ομως και αυτοι που ζησαν τα γεγονοτα,
βασανιστηκαν τοτε με αισχρο τροπο!!!
αυτοι που φυγαδευσαν ανθρωπους,αυτοι που θα θελαν να ειναι εκει τοτε να συμπαρασταθουν αλλα δεν το εκαναν ποτε.
ειτε γιατι γεννηθηκαν πολυ αργοτερα ειτε γιατι φοβοντουσαν πολυ.
συμβαινει κι αυτο.
κι εσυ κολας στους κανιβαλους??
εχεις σκεφτει πως κι αυτοι εξυπηρετουν συμφεροντα?
πως ισως αποσκοπουν στο να μην πηγαινεις εσυ,εγω,τα παιδια μας,ολοι μας σ'αυτες τις εκδηλωσεις?
τπτ δεν ειναι μαυρο ασπρο!
και στη τελικη οτι κανουμε το κανουμε για μας.
αν δεν πηγες χθες δεν πειραζει,αλλα μην λες δικαιολογιες.
![]()
Είπα ότι κάνω σχόλιο, χωρίς τοποθέτηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Εγώ πάντως θυμάμαι τους φοιτητές στον Πολυτεχνείο να κρατάνε την Ελληνική σημαία.
Αν το πρόβλημά μας έγκειται στα σύμβολα και την (όποια) χρήση τους, την κάτσαμε την βάρκα ....![]()
Κάθε εξέγερση (ότι και αν σημαίνει η λέξη...) στρέφεται εναντίον κάποιων.
Αν οι εξεγερμένοι θεωρήσουν (δικαίως ή αδίκως) ότι η παθητική στάση και η σιωπηρή συμφωνία κάποιων άλλων αποτελεί πρακτικά Αποδοχή και Επικρότηση των πράξεων των (πρώτων) κάποιων, τότε και τα αμάξια τους θα κάψουν και τις βιτρίνες τους θα σπάσουν και θα χαρούν πολύ να δούνε τον τελευταίο Γραφειοκράτη κρεμασμένο από τα έντερα του τελευταίου Καπιταλιστή (Clopyright).
![]()
![]()
![]()
Φρου φρου και αρώματα μπορώ να σου πουλήσω και εγώ. Πήγαινε όμως αυτά να τα πείς στον κακομοίρη που πήγε να ξεπαρκάρει το αμάξι του για να πάει στη δουλειά του (το οποίο μπορεί και να το χρωστάει ακόμα) και το βρήκε φλαμπέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είπα ότι κάνω σχόλιο, χωρίς τοποθέτηση....
Αν το πρόβλημά μας έγκειται στα σύμβολα και την (όποια) χρήση τους, την κάτσαμε την βάρκα ....![]()
Κάθε εξέγερση (ότι και αν σημαίνει η λέξη...) στρέφεται εναντίον κάποιων.
Αν οι εξεγερμένοι θεωρήσουν (δικαίως ή αδίκως) ότι η παθητική στάση και η σιωπηρή συμφωνία κάποιων άλλων αποτελεί πρακτικά Αποδοχή και Επικρότηση των πράξεων των (πρώτων) κάποιων, τότε και τα αμάξια τους θα κάψουν και τις βιτρίνες τους θα σπάσουν και θα χαρούν πολύ να δούνε τον τελευταίο Γραφειοκράτη κρεμασμένο από τα έντερα του τελευταίου Καπιταλιστή (Clopyright).
![]()
![]()
![]()
η να σε δω τι μούτρα θα κάνεις όταν το επόμενο πρωί που θα ανοίξεις το μαγαζί σου για να δουλέψεις το βρεις ήδη ανοιχτό και πίσσα κατράμι. (Νομίζω στην Εγνατία όδο δεν ήτανε που κλαίγανε το μαγαζάκια τους
Αύριο πες μου μου που είναι η μηχανή σου, θα έρθω να στην κάψω γιατί θέλω να διαμαρτυρηθώ επειδή δεν έχουμε δωρεάν καλωδιακή τηλεόραση (και θεωρώ οτι ο αγώνας μου είναι δίκαιος)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λογικότατο μου φαίνεται, μια και η μόνη δουλειά που θα σου ταίριαζε είναι πλασιέ καλλυντικών (εφόσον από τα υπόλοιπα ΔΕΝ κατάλαβες ΤΙΠΟΤΕ).Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Φρου φρου και αρώματα μπορώ να σου πουλήσω και εγώ.![]()
![]()
![]()
Όταν η αγανάκτησή μας στρέφεται εναντίον αυτού που μας προκάλεσε την ζημιά και όχι εναντίον αυτού που ανάγκασε τον "ζημιάρη" να το κάνει, ο δεύτερος "αυτός" μπορεί να κοιμάται ήσυχος (έχει κάνει μια χαρά την δουλειά του...).
.
.
.
.
.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την κατάταξη των παραπάνω στα Καλυντικά Νυκτός (υπάρχει λόγος...).
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λογικότατο μου φαίνεται, μια και η μόνη δουλειά που θα σου ταίριαζε είναι πλασιέ καλλυντικών (εφόσον από τα υπόλοιπα ΔΕΝ κατάλαβες ΤΙΠΟΤΕ).![]()
![]()
![]()
Όταν η αγανάκτησή μας στρέφεται εναντίον αυτού που μας προκάλεσε την ζημιά και όχι εναντίον αυτού που ανάγκασε τον "ζημιάρη" να το κάνει, ο δεύτερος "αυτός" μπορεί να κοιμάται ήσυχος (έχει κάνει μια χαρά την δουλειά του...).
.
.
.
.
.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την κατάταξη των παραπάνω στα Καλυντικά Νυκτός (υπάρχει λόγος...).
![]()
![]()
![]()
Είσαι βέβαιος οτι ξέρεις ποιος ανάγκασε τον ζημιάρη να σου κάνει την ζημιά;
Οταν θα σου καίνε το μαγαζί εσύ φώναζε κακούργα κοινωνία και μην κυνηγάς το κωλόπαιδο που στο έκανε να μοιάζει με την μονή Αρκαδίου.
Και εγώ θα σου πουλήσω και βαζελίνη για να μπορείς και να αισθάνεσαι άνετα με τα παλούκια που θα σου μπαίνουν για να το ξαναφτιάξεις
![]()
![]()
![]()
Δεν έχει νόημα καλέ μου, γιατί θα στο ξανακάψουν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Και εγώ θα σου πουλήσω και βαζελίνη για να μπορείς και να αισθάνεσαι άνετα με τα παλούκια που θα σου μπαίνουν για να το ξαναφτιάξεις
(Εκτός αν γουστάρεις τα παλούκια, οπότε μην βάζεις και βαζελίνη...).
:a026: