Σελίδα 100 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σε ειδα τυπε με το transalp, να παιρνεις ανοιχτα την στροφη στην Καστελλα, να χτυπας-ριχνεις τον ντελιβερα και μετα να φευγεις σαν να μην εγινε τιποτα!!!

Ευτυχως που ειδα ολη την φαση, μπορεσα βγηκα αντιθετο και σου εκλεισα λιγο τον δρομο ωστε να φρεναρεις και να παρω την πινακιδα σου. Και ευτυχως που επεσε η τσαντα της δικιας σου και γυρισες μετα απο 10 λεπτα, και ζητουσες να μην καλεσουμε τροχαια. Κριμα !

Απο μηχανοβιο δεν το περιμενα!!!

Σε είδα... Παρασκευή 9/11, πάνω στο GSXR σου (άσπρο-μπλε νομίζω) με κράνος Arai, περίπου 9:15 μ.μ, στο Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ (στροφή για Σαρακάκη), να μου κάνεις νόημα όταν σταμάτησα να περάσεις μόλις άναψε το φανάρι. Kαλούς δρόμους να έχεις

Νέο μέλος
    Σε είδα Τετάρτη 14/11 Μελενίκου με Απ.Παύλου να κοιτάς την παρκαρισμένη μου Shadow. Μην ντρέπεσαι, και εγώ χάζευα το Transalp σου από την καφετέρια καθώς περνούσες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα γιαγιά πάνω στο σκουτεράκι σου! Παίζει να ήσουν γύρω στα 70.

Μπράβο, σε χάρηκα.
    I will take the mountains!

Σε είδα και σε βλέπω συχνά παρκαρισμένο GSXR με custom βαφή στην καντίνα λ.Δημοκρατίας....ωραίο δε λέω, είναι και θέμα γούστου...αλλά ΡΟΖ?
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Σας είδα τους δύο γύφτους με το πράσινο αγροτικό toyota εχτές στη Λαυρίου. Και εσείς με είδατε όταν έφυγε το βαρέλι από την καρότσα και έσκασε μπροστά μου. Και οι μπάτσοι που ήταν 50 μέτρα μπροστά την είδαν όλη τη φάση, αλλά αυτά τα στρατιωτάκια λειτουργούν μόνο με εντολές, είχαν στο νού τους το ραντάρ....Για πες μου, μήπως έτρεχε το βαρέλι κυρ-αστυνόμε να το γράψουμε????Έλεος..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σάς βλέπω ακόμα και τώρα να αρνείστε πεισματικά να βάζετε το κράνος στην εθνική με την μύξα και το δάκρυ να τρέχουν να μην σας αφήνουν οπτικό πεδίο...πώς στο καλό οδηγάτε?

Σε είδα μικρή καραμπόλα στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας που τα τσουγκρίσατε ελαφρώς (τρία αμάξια) λόγω ύπνου....:ZZZ:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα μ@λ@κ@ με το λευκο Cordoba ,στην καθοδο της Εθνικης προς Ασπροπυργο , λιγο πριν το γνωστο περιπτερο ,
    να κατεβαινεις μαλια-κουβαρια , να σκας στο διαχωριστικο , να επανερχεσαι στο δρομο ,να συνεχιζεις να κανεις ζιγκ-ζαγκ
    και να χανεσαι.
    Σταματησε ολη η Εθνικη Οδος για να απομακρυνθεις μην σκοτωσεις κανεναν.
    Ημουν μεσα σε φορτηγακι και συγκρατησα μονο τα 2 πρωτα γραμματα της πινακιδας σου.
    Φυσικα και ηταν τυφλα στο μεθύσι και οδηγουσε !!!
    Ευχομαι μονο μην πηρε παρακατω κανεναν στον λαιμο του.

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Η αλήθεια είναι πως δεν σε είδα,αν και είχα ελέγξει πριν βγω...Και δυστυχώς πήγα να σε ρίξω κάτω,ευτυχώς που προνόησες και σταμάτησες στο τσακ.Ντράπηκα να γυρίσω να σε κοιτάξω,αλλά ξέρω πως έπρεπε να σου ζητήσω συγγνώμη.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Να μαντέψω: κάτοχος ενός BMW F800R με υπογραφή του Pfeiffer και Ναυπηγός. Καλή χιλιόμετρα και καλά τελειώματα αν είσαι ακόμα φοιτητής.
    Τον εχω πετυχει και εγω εκει αυτον.παντεμορφο ομως το F800.δεν νομιζω να ειναι φοιτητης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα παρκαρισμενο σε στενο πισω απο το πατιναζ στο αιγαλεω cbf 600 με αυτοκολητο μοτο.γρ και καπου πηρε το ματι μου ενα ''paint killer'' γραμμενο.ποιος ειναι ρε παιδια?

μετα σε ειδα με το μαυρο (hornet νομιζω) και το μαυρο κρανος με το αυτοκολητο του μοτο στην ανοδο της αλεξανδρας κατα τις 4.30 το μεσημερι.σου κορναρα αλλα δεν με ακουσες.

και τελος χαρηκα που σε ειδα catmaster και τα ειπαμε λιγακι μετα απο τοσο καιρο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    [QUOTE=TROOPER;2257722]σε ειδα παρκαρισμενο σε στενο πισω απο το πατιναζ στο αιγαλεω cbf 600 με αυτοκολητο μοτο.γρ και καπου πηρε το ματι μου ενα ''paint killer'' γραμμενο.ποιος ειναι ρε παιδια?

το μελος του μοτο sotostzav ειναι γιωργο, και μενει τρια σπιτια μετα απο εμενα.
    το paintkiller ειναι το μαγαζι που εβαψε τη μηχανη οπως την ειδες , αν την προσεξες
    AFTER DARK...........

Μέλος, σκέτο
    Εξέφρασα την έντονη δυσαρέσκειά μου για το πόσο λάθος είναι τα φώτα σου με τον προβολέα μου και το μεσαίο δάκτυλο. Ελπίζω να προσβλήθηκες — μάλλον άκουσα κάποια κραυγή όταν πέρασες δίπλα μου. Σε έχω γραμμένο εκεί που μας έχεις κι εσύ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αντε παλι... αρχισαμε... καθε πρωι μπαμπάδες (ή μαμαδες) με 2 τουλαχιστον παιδια πανω στα διτροχα στο δρομο για το σχολειο!
    άγχος με πιανει!
    Ο αλλος ειχε κραμασμενες τις τσαντες τους στα πισω μασπιε του Τρανσαλπ, εκατερωθεν...

(Ευτυχώς που) σε είδα (μα στο παρά ένα) να πηγαίνεις δεξιά στη Λαυρίου, μαύρα ρούχα, μαύρο σακίδιο, ούτε ένα ανακλαστικό, στα μαύρα σκοτάδια
    και δεν πέρασα από πάνω σου να γίνουμε και οι δύο σις κεμπάπ.
    Που πάτε ρε παιδιά με τα ποδήλατα, πιο αόρατοι από εμάς είστε, βάλτε κάτι άσπρο πάνω σας να μη σκοτωθε'ιτε και σκοτώσετε και
    κανάν άλλο χριστιανό (βουδιστή, μουσουλμάνο, σιχ τέλος πάντων)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF