Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 356

Θέμα: CBR F4 vs ALL

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σε λιγο θα μας πείτε ότι παίρνει κι 600 στα 0-400..
    ο φυτίλιας...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    ωραία καλά κατάλαβα Πέτρο... είπα εγώ ποτέ η ανέφερα ότι πέρασα sbk1000;;; οι μηχανές που έχω αναφέρει δεν έχουν καμία σχέση λογικό είναι λοιπόν ότι τα 160-170-180 άλογα που έχουν τα sbk να μην μπορεί να τα φτάσει κανένα 600...θεόφιλε πιστεψεμε ξέρω τι εννοούσε απλά ζήτησα διευκρίνιση για να μην γίνει παρεξήγηση...να υποθέσω ότι έχεις cb1300 θεόφιλε;;;
    σορυ φιλε με μπερδεψε η επικεφαλιδα cbr f4vs all.
    πετρος

μια καλη συζητηση ισως θα ητανε διαφορες στην πιστα cbr600 f4i me cbr 600 f καινουργιο.αν και στην εποχη που ζουμε αυτο δυσκολα θα το δει κανεις.παντως αυτο που λενε για τα φρενα του δεν συμφωνω.οδηγησα fz6 και δεν μου φανηκε και καλυτερο.
    πετρος

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    μια καλη συζητηση ισως θα ητανε διαφορες στην πιστα cbr600 f4i me cbr 600 f καινουργιο.αν και στην εποχη που ζουμε αυτο δυσκολα θα το δει κανεις.παντως αυτο που λενε για τα φρενα του δεν συμφωνω.οδηγησα fz6 και δεν μου φανηκε και καλυτερο.
    πιστευω το παλιο θα ειναι μπροστα! και μονο λογω πλασιου....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    πιστευω το παλιο θα ειναι μπροστα! και μονο λογω πλασιου....
    έχεινα φάει πολλά τσάγια το καινούργιο...εκτός αν είναι κάτω από 1:07 στα Μέγαρα...

παρτε χοντα να βρειτε την υγεια σας

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    σορυ φιλε με μπερδεψε η επικεφαλιδα cbr f4vs all.
    τι ακριβώς σε μπέρδεψε φίλε Πέτρο;;;

Έχουν γραφτεί πολλά!τα περισσότερα είναι αερολογίες,όπως πάντα σε τέτοια post!
    Το F(Fsport injection 2002) δυναμομετρημένο δύο φορές,στον Γκινοσάτη και στον Μόνο(το ίδιο δυναμόμετρο νομίζω έχουν) έβγαλε 98,7 τροχό ρυθμισμένο με PC3 και τελικό.
    Πρίν την ρύθμιση ήταν 100,7 αλλα συνολικά σε όλη την καμπύλη αίσχος.Μετά το ρύθμισμα της αναλογίας μεχρι τις 11.000 στροφές είναι σχεδόν 7 τροχό πάνω. πριν απο 2-3 χρόνια όλα αυτά !(τι φυλλάδια με κάνατε και ξέθαψα κουφάλες)
    Τώρα για την τελική ,στο δυναμόμετρο με αλλαγές απο 1η έβγαλε στην 5η στον κόφτη 248,2 με ένα δόντι μπροστά κόντυμα.Υπολογίζω περίπου την πραγματική τελική με αυτό το γρανάζωμα 254-255,άρα τα 260κάτι με μαμά γρανάζωμα τα θεωρώ εφικτό νούμερο!
    Και για να σας κάνω την καρδιά μαύρη το μοτοσακό βαράει κόφτη την 6η και το κοντέρ δείχνει 282-283.Απλά την γεμίζει όποτε γουστάρω και παντού,2-3 φορές που έχω κάτσει να ασχοληθώ με τρίχες..εεε...τελικές!
    Τώρα ,ποιά μηχανάκια περνάει το F και τέτοια φαιδρά απλά δεν με απασχολούν .Υπό προυποθέσεις τα πάντα γίνονται!
    (Μία φορά πέρασα το Busa του Ghost Rider αλλά οδηγούσε η μαρίκα η στραγαλού)

http://youtube.com/?v=WXPHqEs4ZPg[/URL]

Πάρτε και ένα βίντεο απο το προηγούμενο σάββατο.1.11.7 χωρις δράματα,δυνατά φρένα κτλ!
    Έχω κάνει και παρακάτω και έχω δεί με τα μάτια μου χομπίστα,να γράφει 1.05 ξερό

Τώρα αν θέλετε να συγκρίνεται το F με τα supersport μετα το 2004-2005 απλά καβαλήστε κανένα πρώτα .
    Στην πίστα ή σε γρήγορη διαδρομή ,για εκει που προορίζονται,και θα καταλάβετε οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!
    Η υπογραφή μου τα λέει όλα όμως,,
    Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από polydimi5 Προβολή μηνύματος
    Το F(Fsport injection 2002) δυναμομετρημένο δύο φορές,στον Γκινοσάτη και στον Μόνο(το ίδιο δυναμόμετρο νομίζω έχουν) έβγαλε 98,7 τροχό ρυθμισμένο με PC3 και τελικό.
    Πρίν την ρύθμιση ήταν 100,7 αλλα συνολικά σε όλη την καμπύλη αίσχος.Μετά το ρύθμισμα της αναλογίας μεχρι τις 11.000 στροφές είναι σχεδόν 7 τροχό πάνω. πριν απο 2-3 χρόνια όλα αυτά !(τι φυλλάδια με κάνατε και ξέθαψα κουφάλες)
    Τώρα για την τελική ,στο δυναμόμετρο με αλλαγές απο 1η έβγαλε στην 5η στον κόφτη 248,2 με ένα δόντι μπροστά κόντυμα.Υπολογίζω περίπου την πραγματική τελική με αυτό το γρανάζωμα 254-255,άρα τα 260κάτι με μαμά γρανάζωμα τα θεωρώ εφικτό νούμερο!
    Και για να σας κάνω την καρδιά μαύρη το μοτοσακό βαράει κόφτη την 6η και το κοντέρ δείχνει 282-283.Απλά την γεμίζει όποτε γουστάρω και παντού,2-3 φορές που έχω κάτσει να ασχοληθώ με τρίχες..εεε...τελικές!
    Τώρα ,ποιά μηχανάκια περνάει το F και τέτοια φαιδρά απλά δεν με απασχολούν .Υπό προυποθέσεις τα πάντα γίνονται!

Πάρτε και ένα βίντεο απο το προηγούμενο σάββατο.1.11.7 χωρις δράματα,δυνατά φρένα κτλ!

Τώρα αν θέλετε να συγκρίνεται το F με τα supersport μετα το 2004-2005 απλά καβαλήστε κανένα πρώτα .
    Στην πίστα ή σε γρήγορη διαδρομή ,για εκει που προορίζονται,και θα καταλάβετε οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!
    Δεν θες να μαθεις τι μας εκανες που γεμιζει το f την εκτη

Μέλος
    1:07 έκανα σήμερα κ μόλις το ανεβάσω θα κοινοποιηθεί για να μην υπάρχουν αμφιβολίες πλέον...καλό βράδυ σε όλους!!!

Το "να σας κάνω την καρδιά μαύρη" ,πήγαινε, στο οτι το κοντέρ λέει 282 ενώ τα πραγματικά είναι 254!
    Αν είχες διαβάσει όλες τις σελίδες του post δεν θα το έγραφες αυτό .
    Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    τι ακριβώς σε μπέρδεψε φίλε Πέτρο;;;
    to all σημαινει ολα τα μηχανακια .δεν ειδα οτι αναφεροσουν συγκεκριμενα και γι αυτο το σορρυ.
    πετρος

παντως ενα καρατουμπανο cbr600f4i που ειχα πετυχει ειχε ohlins μπρος πισω dynojet και ακραπα ολοσωμη καθως και stabilazater αυτο πληροφοριακα.
    πετρος

παντως αν κατεβειτε μεγαρα καλεστε με να ερθω να σας δω γιατι εγω για πιστα δεν κανω.
    πετρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από polydimi5 Προβολή μηνύματος

Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  2. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 16:00
  3. cbr-125 vs CBR-600RR!!!