μια καλη συζητηση ισως θα ητανε διαφορες στην πιστα cbr600 f4i me cbr 600 f καινουργιο.αν και στην εποχη που ζουμε αυτο δυσκολα θα το δει κανεις.παντως αυτο που λενε για τα φρενα του δεν συμφωνω.οδηγησα fz6 και δεν μου φανηκε και καλυτερο.
πετρος
Έχουν γραφτεί πολλά!τα περισσότερα είναι αερολογίες,όπως πάντα σε τέτοια post!
Το F(Fsport injection 2002) δυναμομετρημένο δύο φορές,στον Γκινοσάτη και στον Μόνο(το ίδιο δυναμόμετρο νομίζω έχουν) έβγαλε 98,7 τροχό ρυθμισμένο με PC3 και τελικό.
Πρίν την ρύθμιση ήταν 100,7 αλλα συνολικά σε όλη την καμπύλη αίσχος.Μετά το ρύθμισμα της αναλογίας μεχρι τις 11.000 στροφές είναι σχεδόν 7 τροχό πάνω. πριν απο 2-3 χρόνια όλα αυτά !(τι φυλλάδια με κάνατε και ξέθαψα κουφάλες)
Τώρα για την τελική ,στο δυναμόμετρο με αλλαγές απο 1η έβγαλε στην 5η στον κόφτη 248,2 με ένα δόντι μπροστά κόντυμα.Υπολογίζω περίπου την πραγματική τελική με αυτό το γρανάζωμα 254-255,άρα τα 260κάτι με μαμά γρανάζωμα τα θεωρώ εφικτό νούμερο!
Και για να σας κάνω την καρδιά μαύρη το μοτοσακό βαράει κόφτη την 6η και το κοντέρ δείχνει 282-283.Απλά την γεμίζει όποτε γουστάρω και παντού,2-3 φορές που έχω κάτσει να ασχοληθώ με τρίχες..εεε...τελικές!
Τώρα ,ποιά μηχανάκια περνάει το F και τέτοια φαιδρά απλά δεν με απασχολούν .Υπό προυποθέσεις τα πάντα γίνονται!
(Μία φορά πέρασα το Busa του Ghost Rider αλλά οδηγούσε η μαρίκα η στραγαλού)
http://youtube.com/?v=WXPHqEs4ZPg[/URL]
Πάρτε και ένα βίντεο απο το προηγούμενο σάββατο.1.11.7 χωρις δράματα,δυνατά φρένα κτλ!
Έχω κάνει και παρακάτω και έχω δεί με τα μάτια μου χομπίστα,να γράφει 1.05 ξερό
Τώρα αν θέλετε να συγκρίνεται το F με τα supersport μετα το 2004-2005 απλά καβαλήστε κανένα πρώτα .
Στην πίστα ή σε γρήγορη διαδρομή ,για εκει που προορίζονται,και θα καταλάβετε οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!
Η υπογραφή μου τα λέει όλα όμως,,
Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!
1:07 έκανα σήμερα κ μόλις το ανεβάσω θα κοινοποιηθεί για να μην υπάρχουν αμφιβολίες πλέον...καλό βράδυ σε όλους!!!
Το "να σας κάνω την καρδιά μαύρη" ,πήγαινε, στο οτι το κοντέρ λέει 282 ενώ τα πραγματικά είναι 254!
Αν είχες διαβάσει όλες τις σελίδες του post δεν θα το έγραφες αυτό .
Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!
παντως ενα καρατουμπανο cbr600f4i που ειχα πετυχει ειχε ohlins μπρος πισω dynojet και ακραπα ολοσωμη καθως και stabilazater αυτο πληροφοριακα.
πετρος
παντως αν κατεβειτε μεγαρα καλεστε με να ερθω να σας δω γιατι εγω για πιστα δεν κανω.
πετρος