Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Γνώμες για Diablo Rosso II σε CB400

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από klab Προβολή μηνύματος
    Το γνωρίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη διάσταση από το κανονικό ;
    Γιατί κανονικά φοράει 140-70/17 πίσω.

Για τα Diablo II δεν γνωρίζω, αλλά pirelli πάλι δεν ξαναβάζω.
    Είχα τα απλά Diablo και μουρλάθηκα στο καλλιτεχνικό μπαλέτο, τα πέταξα-έβαλα michelin Pilot activ και ζήσαμε εμείς καλά και τα λάστιχα καλύτερα.
    ΑΑααα το ξέχασα, ο δείκτης ταχύτητας είναι H για τα δικά μας μοτόρια (για να προλάβουν να ζεσταθούν).
    Ναι το ξέρω ότι έχω μεγαλύτερη διάσταση. Νομίζω ότι του ταιριάζει καλύτερα.
    Τι να πω ρε παιδιά για τα απλά τα Diablo? Πολύ κράξιμο πέφτει εδώ μέσα. Εγώ που τα έχω πάνω από τη μέρα που το αγόρασα σχεδόν, δεν είχα κανά ιδιαίτερο παράπονο. Οκ ίσως επειδή είμαι νέος οδηγός και δεν έχω και μέτρο σύγκρισης και δεν τα ζόριζα. Αλλά και γνωστός μου που είναι έμπειρος οδηγός ο άνθρωπος και φοράει τα απλά Diablo στο καινούριο Hornet ούτε αυτός έχει παράπονα. Τέσπα. Ας το διαλευκάνει άλλος. Εγώ θα τα βγάλω που θα τα βγάλω έτσι κι αλλιώς ας μη με απασχολήσει κι αυτό.

Thanks για το θεμα του "H". Πλέον έχω αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάμε κι έχω κατατοπιστεί.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από klab Προβολή μηνύματος
    Το γνωρίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη διάσταση από το κανονικό ;
    Γιατί κανονικά φοράει 140-70/17 πίσω.

Για τα Diablo II δεν γνωρίζω, αλλά pirelli πάλι δεν ξαναβάζω.
    Είχα τα απλά Diablo και μουρλάθηκα στο καλλιτεχνικό μπαλέτο, τα πέταξα-έβαλα michelin Pilot activ και ζήσαμε εμείς καλά και τα λάστιχα καλύτερα.
    ΑΑααα το ξέχασα, ο δείκτης ταχύτητας είναι H για τα δικά μας μοτόρια (για να προλάβουν να ζεσταθούν).
    Σκεφτεσαι σαν τον κλασικο τον ''θειο'' τον Ελληναρα

''Εβαλα να πουμε τα μισελενια τα οποια ειναι καλυτερα απο τα μετζελερια που ειχα 10 χρονια πριν και το αμαξι σταματαει ναουμ''

Αν ηξερες τι διαφορα εχουν τα diablo απο τα ελαστικα που λεει ο φιλος τοτε δεν θα εκανες καθολου σχολιο
    Οχι μονο τα χωριζουν 3-4 γενιες(το χαααααααααααος) αλλα ειναι και αλλη κατηγορια ελαστικου

Παρακαλω λιγο προσοχη στο θεμα των ελαστικων γιατι ειδικα στην χωρα που ζουμε, ειναι πολυ ευαισθητο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από episode Προβολή μηνύματος
    Σκεφτεσαι σαν τον κλασικο τον ''θειο'' τον Ελληναρα

''Εβαλα να πουμε τα μισελενια τα οποια ειναι καλυτερα απο τα μετζελερια που ειχα 10 χρονια πριν και το αμαξι σταματαει ναουμ''

Αν ηξερες τι διαφορα εχουν τα diablo απο τα ελαστικα που λεει ο φιλος τοτε δεν θα εκανες καθολου σχολιο
    Οχι μονο τα χωριζουν 3-4 γενιες(το χαααααααααααος) αλλα ειναι και αλλη κατηγορια ελαστικου

Παρακαλω λιγο προσοχη στο θεμα των ελαστικων γιατι ειδικα στην χωρα που ζουμε, ειναι πολυ ευαισθητο
    Ωπ ωπ πέσαμε σε λαυράκι, στον σχεδιαστή των Diablo.
    Συγχαρητήρια πανμέγιστε !!!

Ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμα μου πάλι και ίσως ξεμπερδευτείς, γιατί μπαμπάρια (sic) κατάλαβες απ'όσα έγραψα.
    Στραβοξυπνημένος ;
    Την γνώμη μου έγραψα γιατί και τα 2 λάστιχα έχω βάλει και αμέσως εξυπνάδα και υφάκι χωρίς λόγο και αιτία.

ΥΓ Αν έχεις και μετοχές στην Pirelli ανακαλώ για να μην σου κάνω δυσφήμιση, Φιλιά ο μπάρμπας σου.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τα είχα στο Bandit σε ZR δείκτη βέβαια. Ικανοποιητικό λάστιχο, είχε σχετικά γρήγορο ζέσταμα και κορώνα ούτε αργή ούτε υπερβολικά γρήγορη. Δε με πούλησε πουθενά αν και στο βρεγμένο είχε λίγη υδρολίσθηση. Θα δοκίμαζα όμως και τα Michelin Power2CT (τα οποία δεν τα έβρισκα με τπτ στις διαστάσεις που ήθελα όταν έβαλα τα RossoII).
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας.

Τα ελαστικά αγοράστηκαν κι εφορέθηκαν σήμερις

Πολλά πράγματα....... ΔΕΝ έχω να πω. Οδήγησα από το μαγαζί μέχρι το σπίτι και προσεκτικά κιόλας γιατί ο δρόμος από τις βροχές ήταν κώλος, οπότε και δε δοκίμασα τίποτα το (ούτε κατά διάνοια) τολμηρό.

Μόνη εντύπωση προς το παρόν, η κορώνα. Πρώτη μου εμπειρία με δαύτη. Ωραίο πράμα. Ένιωθα λες και είχε ανέβει 4-5 πόντους πιο ψηλά από το έδαφος η μηχανή, και είχε μια αίσθηση σα να κινείται πάνω σε λεπίδα από παγοπέδιλο ενώ πριν πάταγε σε σανίδα του σερφ.

Με ενέπνευσε πολύ για πλάγιασμα αλλά όπως είπα δεν τόλμησα το παραμικρό.

Με την πρώτη ευκαιρία (μόλις στρωθούν και στρώσει κι κωλόκαιρας) θα πω περισσότερα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Που τα έβαλες και πόσο;

Περιμένουμε εντυπώσεις
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Pirelli Diablo Rosso II
    από billakosthegr στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2022, 17:30
  2. γνώμες για yoshimura carbon rs-5 σε CBR 600RR ?
    από persefonitsa στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 22:42
  3. Γνωμες για 180αρι σε 1000...
    από Marinos-GSXR στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 16:54
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 14:50

Κανόνες δημοσιεύσεων