Μαγκες, ησυχασαμε. Ρωτησε και στο facebook να του πουν....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μητσο κοφ' τις μαλακιες, κανε skip την ενδιαμεση διαδικασια και παρε κατ' ευθειαν το ασθενοφορο![]()
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 07/09/2012 στις 13:38.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε μ@λ@κες! Κόψτε το εντελώς άχρηστο spam & βαριέμαι να σκουπίζω, μόλις έβαλα 400 κιλά φρέσκο κρασί, που να σκουπίζω τώρα..
Α!![]()
Πριν κανά εξάμηνο είχαμε αποφασίσει με τη Σούλα, (σύζυγος), να πάρουμε δυο ποδήλατα για βολτούλες χαλαρές στη γειτονιά. Επειδή ΔΕΝ ξέραμε αν θα κρατήσει η ...λόξα, αγοράσαμε δυο των 150 ευρώ από κατάστημα.
Όπως αντιλαμβάνεστε από την τιμή τους, μιλάμε για σιδερένιο σκελετό χωρίς καθόλου αναρτήσεις.
Έχουμε φτάσει να κάνουμε αρκετές φορές την εβδομάδα, είτε γύρω-γύρω στην γειτονιά, είτε στο άλσος Συγγρού, είτε στο Τρίτση, είτε στο άλσος Βεϊκου. Πάμε για καφέ από Χαλάνδρι ως Φιλαδέλφεια αλλά και Κηφισσιά. Εννοείται πως παντού πάμε οδικώς. Το δικό μου το ταλαιπωρώ αρκετά με πεζοδρόμια, χαζο-αλματάκια, σουζίτσες κλπ. Χρειάστηκε μέχρι τώρα να του ρυθμίσω δυο φορές τις ταχύτητες και μια φορά έκανα ακτινολόγηση στον μπροστινό τροχό. Της γυναίκας μου δεν έχω πειράξει τίποτα.
Νομίζω πως για τα χρήματά τους είναι αρκετά τίμια.
Το δικό μου...
Και της Σούλας.
Think faster than you ride
Και μία απο εμένα.
Αν και προτιμώ βουνό,εδώ για ψώνια με την γυναίκα μου![]()
Απο την Ολλανδια. Δεν είχαν παντα ποδηλατόδρομους. Αλλα η αυξηση των αυτοκινητων, των τροχαίων και η οικονομικη/πετρελαϊκή κρίση, σε συνδυασμο με πολιτική βούληση τόσο σε κεντρικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, όπως επίσης και οι μαζικες διαμαρτυρίες του κόσμου, οδηγησαν στο αποτέλεσμα που ξέρουμε σήμερα.
Διδακτικό το βίντεο, για χώρες σαν εμάς που έχουμε όλα τα παραπάνω προβλήματα, χωρίς ομως την πολιτική βούληση (ειδικα σε αυτοδιοικητικό επιπεδο), χωρις επισης τις διαμαρτυρίες...
Ίδια προβλήματα, αλλος λαός.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=XuBdf9jYj7o
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Βladerunner ...Σε νιώθω .
Για τους ίδιους λόγους , πήρα για τη γυναίκα κάτι με 180 ευρα τότε . Αφού έμεινε 2 χρόνια στην αποθύκη και μιας και πούλησα το σκούτερ ...Άνοιξα την αποθύκη , φούσκωσα τα λάστιχα , έβαλα και δυο τρία μπλιμπλίκια και έχω νέο μεταφορικό , μιας και το κέντρο της πόλης από το σπίτι μου είναι 1.5-2 χλμ ...
Βέβαια , με την ασχετοσύνη μας τότε ...Πήγαμε και πήραμε ...Το ομορφότερο στα λ7 που διαθέταμε . Τώρα κατάλαβα τί έπρεπε να πάρω και τί πήρα .
Το 1000άρι μου
Όχι 950 , 1000άρι είπαμε
Μετα από δύο χρόνια σε κόμα , το νέο μου γκομενάκι (για κέντρο - ψώνια_έχει και καλάθι ) ...Γελάστε ελεύθερα ...
![]()