Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: SOS προβλημα με XTX 660

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Η κλεψιά πάει σύννεφο.
    Φίλος με Vstrom του έμεινε η μηχανή στον δρόμο και την πάει σε ένα συνεργείο που ήταν εκεί δίπλα το βλέπει ο μάστορας ο οποίος έβγαλε το πόρισμα: Αντλία βενζίνης.
    Πάλι καλά που πήγε ένα άλλο παιδί ηλεκτρολόγος και φίλος και είδε το πρόβλημα σε ένα καλώδιο και ξεμπέρδεψε με 10€ νομίζω.

Στο τσακ θα πλήρωνε για καινούργια τρόμπα και ο μάστορας θα ήταν κερδισμένος x2

Στο ΧΤΧ που έχω μου έσβηνε στα καλά καθούμενα και δεν μιλάω για το γνωστό πρόβλημα που έχουν τα ΧΤΧ με τα TPS, ξεκίνησα από το kill switch και εκεί ήταν το πρόβλημα, είχε πιάσει μπίχλα και με λίγο σπρέι ηλεκτρικών επαφών το πρόβλημα λύθηκε.

όπως έχουν γίνει τα πράγματα οι πιο πολλοί κοιτάνε να σε φάνε, ψάξτε το λίγο, ρωτήστε φίλους - γνωστούς για καλούς μηχανικούς που δεν κοιτάνε να σε φάνε, υπάρχουν ακόμα, απλά είναι είδος υπό εξαφάνιση!!!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Saiko Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος στο Forum και λόγος που σας γράφω είναι γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα xt 660 x μοντέλο 09/2005.
    Ξαφνικά δεν έπαιρνε μπροστά.Ανάβαν οι ενδείξεις αλλά έμενε αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι της θερμοκρασίας! καμιά φορά αργούσε κάνα 5λεπτο και έπαιρνε μπροστά. την επόμενη ομως μέρα καθόλου πάλι. Ελεγξα τις ασφάλειες,τον πυκνωτή και τίποτα ..Ξαφνικά μετα απο 2 μέρες κάπως κούνησα το ντεπόζιτο και πήρε μπροστά!! Κατευθείαν την πήγα στον μηχανικό μου να δεί το πρόβλημα..μου είπε οτι μάλλον είναι η αντλία καυσίμου απο βρώμικη βενζίνη..(τίμη αντλίας 490euro...που δύσκολα να τα βρώ..)το θέμα είναι οτι πάντα έβαζα 97 οκτανίων SHELL βενζίνη...ξέρει κάποιος να με βοηθήσει κάπως?? 3 μέρες δεν έχω πάρει απάντηση από τον μηχανικό μου !! ακόμα το ψάχνει το πρόβλημα !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
    Αν η αντλία σου είναι μέσα στο ρεζερβουάρ δεν παίζει να ταιριάξεις άλλη.Αν το πρόβλημα είναι στην αντλία βγάλε την και καθάρισε φίλτρο και την ίδια την αντλία.Αν είναι το kill switch δοκίμασε να λύσεις τον διακόπτη και να τον ψεκάσεις με WD 40.
    καλή τύχη
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Αν η αντλία σου είναι μέσα στο ρεζερβουάρ δεν παίζει να ταιριάξεις άλλη.Αν το πρόβλημα είναι στην αντλία βγάλε την και καθάρισε φίλτρο και την ίδια την αντλία.Αν είναι το kill switch δοκίμασε να λύσεις τον διακόπτη και να τον ψεκάσεις με WD 40.
    καλή τύχη
    Σπρέι επαφών.

Και μια στο τόσο βάζουμε λίγο απ' τις τρυπούλες που έχει από κάτω. Ειδικά μετά από βροχή ή πλύσιμο.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ YAMAHA...ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ.......

Νέο μέλος Το avatar του/της Kostas_dev
    Κάνε μας μετα μια ενημέρωση ...

Νέο μέλος
    OK to xtx....ΠΗΡΕ ΑΛΛΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 350ΕΥΡΩ!!! ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ IMMOBILIΖER ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ....ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ !!

Νέο μέλος Το avatar του/της Kostas_dev
    Το κόκκινο κλειδί το είχες? Στο ζήτησαν?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Saiko Προβολή μηνύματος
    ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ....
    Βιτσιόζος μάστορας.
    Sent from me using a computer.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Βιτσιόζος μάστορας.
    Μόνο που έχει ακριβά βίτσια και βάζει άλλους να τα πληρώσουν..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εμενα φιλε μου φαινεται οτι δεν κατεχεις απο μηχανολογικα και σε πιασαν κοτσο δις.
    οι εποχες ειναι δυσκολες.δεν παμε και δινουμε ετσι τα καλα μας λεφτακια.
    εγω θα του ελεγα μαστορα βρες τι ειναι και πες μου ποσο θα κοστισει.οταν το βρει και σου πει πχ 200 ειναι ηλεκτονικη.του λες φτιαξτο κ οταν ειναι ετοιμο πας το βλεπεις και πληρωνεις.
    στο κατω κατω η διαφορα απο εναν ασχετο με εναν επγγελματια ειναι οτι πρεπει να μπορει να ελεγξει καθε ενα εξαρτημα για να δει αν φταιει η οχι.δεν αγοραζεις διαφορα και τα βαζεις μεχρι να λυθει το προβλημα.

εχω διαβασει πχ τοσες και τοσες φορες “ισως χαλασε η αντλια.την αλλαξα αλλα τπτ.μετα νομιζα οτι ειναι ο ταδε σενσορας, τον αλλαξα και παλι τπτ.μετα αλλαξα τα μπεκ και παλι τπτ.“κτλ κτλ.
    ολα αυτα τα πραγματα μπορουσαν πχ να ελεγζθουν αντι να κανουμε πειραματα με την τσεπη αλλου.

τελος καποιος ειπε μια μπαρουφα οτι δεν μπορει να.μπει αλλη αντλια αν ειναι εσωτερικη...
    καλο και αυτο..
    οτι θες μπαινει.φαντασια ,πατεντα και μαστοριά θελει.
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 21/11/2012 στις 17:50.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος

τελος καποιος ειπε μια μπαρουφα οτι δεν μπορει να.μπει αλλη αντλια αν ειναι εσωτερικη...
    καλο και αυτο..
    οτι θες μπαινει.φαντασια ,πατεντα και μαστορι θελει.

Ας πάει να δει και στο δίπλα φόρουμ της aprilia για το πόσες τρόμπες εσωτερικές έχουν αλλάξει τα παιδιά εκεί και έχουν βάλει από...mitsubishi!

(και όχι, εγώ την μαμά έχω ακόμα δεν το αφήνω με ελάχιστη βενζίνη κάθε φορά (είναι η κυρίως αιτία που παθαίνουν κοκομπλόκο αυτές οι αντλίες)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. SOS προβλημα με Xt 660
    από antouan 81 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2010, 12:56
  2. Sos ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ Hornet Abs 2008 !!
    από mantzou στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 00:57
  3. Sos!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΕΛΑΝΤΙ
    από AUFGEBRACHT στο forum BMW
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2008, 18:34
  4. sos ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ XT '02
    από madgordons στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2007, 09:24

Κανόνες δημοσιεύσεων