Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: 17/11/73

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν ...

ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

τα παιδάκια με τα κράνη που καίνε σημαίες, είναι τα ίδια που θα ζητήσουν την προστασία της αστυνομίας και των αρχών αν κάποιος τους επιτεθεί στο ξεμονάχιασμα και θα ουρλιάξουν αν δεν λάβουν την προστασία που θέλουν...

Η σημαία που καίνε, αντιπροσωπεύει το έθνος που ζούν. Αν τους αδικεί ή οχι το ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , μπορούν να απευθυνθούν σε εκείνους που το κυβερνούν....

Ψευτοτραμπουκισμοί του στύλ είμαστε 100 και τα κάνουμε γιατί είμαστε μια παρέα απο κοπρίτες , που ζούμε σαν συνταξιούχοι φοιτητές απο την τσέπη του μπαμπά...τα ακούω βερεσέ...
    Ας κάνουν την επανάσταση πρώτα στην οικογένεια τους και μετά στον εργοδότη - μπάμπα -οτι να ναι...

Το να σπάω το αυτοκίνητο του γείτονα , απλά για να αποδείξω ..... τι αλήθεια θέλει να αποδείξει με αυτή την κίνηση;...

Οτι μπορεί να το κάνει;....

Τι λες ρε παιδάκι μου...σοβαρό κατόρθωμα και μάλιστα απόδειξη της εναντίωσης του στο σύστημα...

Γιατί δεν πάει να το κάνει μπροστά στην Ρηγίλης ή στην Βουλή;;....
    Η μήπως εκεί θα τον "μαζέψουν" σε δεύτερα και θα υποστεί το κλασσικό ατύχημα στα "σκαλοπάτια της Γ.Α.Δ.Α";...

όπως λέει και ο Λεωνίδας... επαναστάτες της δεκάρας.... βολεμένοι και απλά τα σπάνε ενα βράδυ για να ξεχαρμανιάσουν μωρέ τα παιδιά....

Κρυμένοι πίσω απο το άσυλο ιδρυμάτων , που παντού υπάρχει ναι μεν , αλλά έξω υπάρχει και ασφάλεια ιδρυμάτων με ροπαλάκια και άλλα μέτρα προστασίας που τους πετάνε έξω ομαδικώς...

Κρίμα να καπηλεύονται γεγονότα (δεν θα πώ ανθρώπους) της ιστορίας για να προβάλουν τον εγωισμό τους και την παράδοξη αντίληψη που έχουν για το τι εστί η χθεσινή μέρα....

Αλλά είναι και αυτά τα άτομα προϊόντα της κοινωνίας μας και της μη εφαρμογής των νόμων μας...
    Ή μήπως πιστεύεται οτι αν οι νόμοι εφαρμόζοταν έστω σε ενα 60-70% θα είχαμε τα γεγονότα που έχουμε κάθε φορά;.... ή μήπως τα γεγονότα της πολιτικής (μολυσμένης)ζωής του τόπου;.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν έχει νόημα καλέ μου, γιατί θα στο ξανακάψουν !!!

(Εκτός αν γουστάρεις τα παλούκια, οπότε μην βάζεις και βαζελίνη...).

:a026:
    Γιατί δεν κατεβαίνεις να τα πεις αυτά σε κάποιον που τα έχει πάθει μικρή ανόητη ρομαντική αναρχικιά κατίνα;

Την ώρα που κοιτάει την κατεστραμένη του μηχανή εσύ μίλα του για καπιταλισμούς και κεφάλαιο και για την ωραία σου φιλοσοφία...

Να σαι σίγουρος οτι το παλούκι θα στο βάλει και χωρίς σάλιο.

Αντε που το έχετε δει όλοι τσε δεν κοιτάτε μπας και βοηθήσετε τον διπλανό σας πρώτα και μετά μου μιλάς για διαμαρτυρίες ...

Τώρα για το αν κατάλαβα η όχι μάλλον έπεσα σε μέλος του Club ''δεν είναι όλα για όλους''

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    Γιατί δεν κατεβαίνεις να τα πεις αυτά σε κάποιον που τα έχει πάθει μικρή ανόητη ρομαντική αναρχικιά κατίνα;

Την ώρα που κοιτάει την κατεστραμένη του μηχανή εσύ μίλα του για καπιταλισμούς και κεφάλαιο και για την ωραία σου φιλοσοφία...

Να σαι σίγουρος οτι το παλούκι θα στο βάλει και χωρίς σάλιο.

Αντε που το έχετε δει όλοι τσε δεν κοιτάτε μπας και βοηθήσετε τον διπλανό σας πρώτα και μετά μου μιλάς για διαμαρτυρίες ...

Τώρα για το αν κατάλαβα η όχι μάλλον έπεσα σε μέλος του Club ''δεν είναι όλα για όλους''
    Κάτι έχεις μπερδέψει τώρα εσύ, αλλά άστο να πάει...

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    OldMan
    Όταν η αγανάκτησή μας στρέφεται εναντίον αυτού που μας προκάλεσε την ζημιά και όχι εναντίον αυτού που ανάγκασε τον "ζημιάρη" να το κάνει, ο δεύτερος "αυτός" μπορεί να κοιμάται ήσυχος (έχει κάνει μια χαρά την δουλειά του...).
    Γιατρε μου αν μου βρεις εσυ ενα μαλακισμενο απο δαυτα να ξερει ποιος << δευτερος >> τον αναγκασε να κανει την ζημια θα σου κανω δωρο ενα ΜΑΙΚΟ 250 του 73....

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ενα ΜΑΙΚΟ 250 του 73....:
    :rotflmao:

Πάλι μαϊμούδες μοιράζεις ρε STOYBI ???

ΜΑΙCO είναι (ήταν...) τα μηχανάκια !!!

Και για να λυθεί η πιθανή παρεξήγηση για τα παραπάνω:

Δεν αναφέρομαι στο κάθε τσογλάνι που τα σπάζει για χαβαλέ...!!!
    (Ίδια και χειρότερα έχουν γίνει κατά καιρούς από "οπαδούς" ποδοσφαιρικών ομάδων...)

Μίλησα για ανθρώπους που η μόνη τους διέξοδος, στην επίλυση βασικών τους προβλημάτων, είναι η εξέγερση !!!

Και ως είθισται, ή θα πετάς το τούβλο ή θα το τρώς στο κεφάλι... (ενδιάμεσες καταστάσεις απλά ΔΕΝ υπάρχουν)!!!

τζαμπα τπ μαλακισαμε το θέμα .ο καθενας εχει την αποψη του...αυτη ειναι η μαγκια .να λες την γνωμη σου αλλα να αντεχεις να ακους και την αντιθετη χωρις ειρωνιες και παλικαρισμούς! εγω παω να ετοιμαστω γιατι εξω βρέχει και ΕΧΩ ΕΝΤΟΥΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!! ακους παππου!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Re: 17/11/73

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΑΙ
    ΨΩΜΙ αυτοί θέλαν το ψωμι που τρωμε τώρα, τότε. Εμείς θέλουμε το ψωμί που θα τρώμε (?) σε 20 χρόνια, τώρα. Την ιδια απόσταση έχουν, αλλά όχι το ιδιο μελον.
    ΚΑΙ
    ΠΑΙΔΕΙΑαυτό ΔΕΝ έχει αλλάξει καθόλου
    ΚΑΙ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑτο δικαίωμα να επιλέγω το μέλον μου ΔΕΝ το έχω ακόμα.

όσο για τα μολοτοφάκια (απο το τσακαλοφάκια) υπάρχουν και εξηπερετούν το κράτος. Οσο καίνε αυτοί, τόσο δικαιολογούμε την αυστηρή αστυνόμευση. Μια χαρά παιχνίδι παίζουν οι σημερινοί επαναστάτες. ητε αναρχοτέτοιοι είναι ητε τρομοκρατες, Το μόνο που κατάφεραν είναι να μπορεί το κράτος να έχει χούντα και να γιορτάζει την επέτειο της δημοκρατίας. Δοξάστε την επαναστατική μ@λ@κία μας.
    υ.γ.
    αυτοί οι τότε ξέρανε τι ζητάγανε. Αυτοί οι τώρα ξέρουν?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ..εγω παω να ετοιμαστω γιατι εξω βρέχει και ΕΧΩ ΕΝΤΟΥΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!! ακους παππου!
    Καλτσόν άλλαξες ή θα σκίσεις το παλιό ???

(Είδες που δεν σε είπα "Λούλη"...)

Moderator

Re: Re: 17/11/73

.......................................
    Κάπως σαν: "Μόνο εμείς ξέρουμε και κάνουμε το σωστό, όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και άσχετοι" ακούγεται ρε Χρήστο...

Υ.Γ.
    Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες, αλλά η διατύπωση είναι κάπως....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: 17/11/73

όσο για τα μολοτοφάκια (απο το τσακαλοφάκια) υπάρχουν και εξηπερετούν το κράτος. Οσο καίνε αυτοί, τόσο δικαιολογούμε την αυστηρή αστυνόμευση. Μια χαρά παιχνίδι παίζουν οι σημερινοί επαναστάτες. ητε αναρχοτέτοιοι είναι ητε τρομοκρατες, Το μόνο που κατάφεραν είναι να μπορεί το κράτος να έχει χούντα και να γιορτάζει την επέτειο της δημοκρατίας. Δοξάστε την επαναστατική μ@λ@κία μας.
    υ.γ.
    αυτοί οι τότε ξέρανε τι ζητάγανε. Αυτοί οι τώρα ξέρουν?
    έχεις δίκιο για τις επιπτώσεις αυτής της επαναστατικής πρακτικής (βλ. μολότοφ) αλλά ποια είναι η εναλλακτική αντίδραση???
    Μην ξεχνάμε ότι η κατάληψη του Πολυτεχνείου ξεκίνησε από μια χούφτα φοιτητές που τους αποδόδηκε ο χαρακτηρισμός αναρχικοί ή ακόμα και πράκτορες της CIA (σύμφωνα με την άποψη των Σταλινικών της τότε Πανσπουδαστικής)
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Moderator

Re: Re: Re: 17/11/73

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    (σύμφωνα με την άποψη των Σταλινικών της τότε Πανσπουδαστικής)
    Ωχ ωχ ωχ ωχ !!!

Ακόμη δεν πήγε στις Διαμάχες ???

:rotflmao:

kala kala katse na jana-anakalipsoun kanena tifona oi amerikanoi na ftasei i venzini sta 2,5E kai na doume pios tha petaei molotof kai tha kaiei venzinadika...

vevea me 2.5E to litro i venzini diskola na tin xaramiseis se mia molotof...

daxi diorthosi

[..na ftasei i venzini sta 2,5E kai na doume pios tha prospathei na valei me tsakmaki kai efimerida fvtia se oli tin athina...]
    :wacko: :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    kala kala katse na jana-anakalipsoun kanena tifona oi amerikanoi na ftasei i venzini sta 2,5E kai na doume pios tha petaei molotof kai tha kaiei venzinadika...

vevea me 2.5E to litro i venzini diskola na tin xaramiseis se mia molotof...

daxi diorthosi

[..na ftasei i venzini sta 2,5E kai na doume pios tha prospathei na valei me tsakmaki kai efimerida fvtia se oli tin athina...]
    :wacko: :wacko:

και η βλακεία είναι ότι οι καινούργιοι αναρχικοί πετάνε 10 μολότοφ και ανάβει η μία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν μου΄δίνανε τις υπόλοιπες 9 να έχω βενζίνη για ένα μήνα?
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

prwton i kali molotof den ginete apo benzini alla apo petrelaio kai igro piatwn... oi meraklides vazoun kai ligi xlorini :wacko:

ektos vevea kai an kaei dizel to motory...

molotof fisikou aeriou to exei skeutei kaneis na ftiajei?
    poso pio ftina tha erxotan?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    prwton i kali molotof den ginete apo benzini alla apo petrelaio kai igro piatwn... oi meraklides vazoun kai ligi xlorini :wacko:

ektos vevea kai an kaei dizel to motory...

molotof fisikou aeriou to exei skeutei kaneis na ftiajei?
    poso pio ftina tha erxotan?

παλαιότερα βάζαν και λίγο λαδάκι...για να μην σβήνει η φωτιά με τίποτα....επίσης βάζαν κ καμία βίδα για τζέρτζελο...
    τι έγινε ρε παιδιά ???ο τσελεμεντές του αναρχικού καταντήσαμε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kαλημέρες 17-11-09 !
    από Operater στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2009, 12:14
  2. Αγωνιστικό και... βροχερό Δελέ 17/11
    από alximistis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2008, 11:47
  3. Εδώ καλημέρα, εδώ καλημέρα...17/11/2007