και τελικα καθαρισε
επειτα ελυσα το ενα καλαμι απο πανω και αδειασα τα λαδια που ηταν λιγα και μαυρα.
Υπολογιζω οτι για να βγηκαν απο μεσα γυρω στα 200ml κανονικα θα παιρνει απο 250 εως 300, αλλα καλυτερα θα ηταν να το ψαξω καλυτερα.
Απο κατω δεν μπορεσα να το λυσω γιατι δεν ειχα τοσο μεγαλο αλλεν, αλλα θα παρω απο ενα φιλο και συνεχιζω.
Το αλλο καλαμι δεν ελυνε απο πανω. Ο τροπος που ελυσα το καλαμι ηταν να βιδωσω καλα την σταυροβιδα και μετα με καστανια μικρη και μυτη απο κατσαβιδι γυρνωντας γυριζε η ταπα ολοκληρη. Αυτο ομως δεν το καταφερα με το 2ο καλαμι. Καμια ιδεα????
![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Εστω και λιγο καθυστερημενα απο μενα, καλη αρχη και ευκολες εργασιες ευχομαι (αν και σε βλεπω κολλησες λιγο)
Σε οτι ξερω να πω κι εγω μια βοηθεια.
Για την σελα μη βαλεις σκετη σακουλα καθως μπορει να στην φαει ο πολυεστερας και να ποτισει η σελα και....την συνεχεια την φανταζεσαι!
Μια απλη λυση ειναι να βαλεις αλουμινοταινια ή μερικες στρωσεις χαρτοταινιας για να σφραγισεις την σελα και να μην περασει ο πολυεστερας παραμεσα. Αν εχεις προσβαση και σε αποκολλητικο PVA ακομα καλυτερα για να μπορεσεις να ξεκολησεις τον πολυεστερα μετα κατευθειαν (αν οχι η λεια επιφανεια που δημιουργει η αλουμινοταινια κανει σχεδον την ιδια δουλεια).
Για τα χρωματα στο σκελετο μιας και με αυτα ασχολουμαι κι εγω τελευταια κανε οτι ειπε ο Σπυρος. Συρματοβουρτα με αξονακι στο δραπανο και ξεκινα! Πρεπει να φτασεις μεταλο για να κανεις καλη δουλεια. Αν και οντως για μια καλη υαλοβολη΄ή αμμοβολη και μετα μια ηλεκτροστατικη θα σφραγισει το σκελετο αψογα!
σας ευχαριστω και τους 2 για τις συμβουλες. Συνεχιζω με βαση αυτες.
Ηλεκτροστατικη θα ηθελα αλλα δεν εχει εδω Ορεστιαδα και θελω οσο το δυνατον να μου βγει με λιγα χρηματα.
Αν ξερει κανεις καπου που να κανουν ηλεκτροστατικη σε καλη τιμη ας μου πει καθοτι ισως να μπορεσω να τα παω αφου στις γιορτες θα περασω απο
Θεσσαλονικη και Αθηνα.
εχεις ωραιο κωλο μπαγασα... http://cdn.sulitstatic.com/images/20...17f26bc5c6.jpg
http://cdn.sulitstatic.com/images/20...f356158923.jpg
Επιστροφή και 10η μέρα εργασιων
Ξεκιναμε με.... δραπανο --- βουρτσα
Αλλα τελικα απογοητευτηκα επειδη μου πηρε πολυ ωρα και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε για αρχη και ειπα να προβω σε αμμοβολη και ηλεκτροστατικη.
Προϋποθεσεις να μαζεψω λ7 () και να βρω καποιον μαστορα που θα κανω οσο το δυνατον πιο φθηνα τη δουλεια.
Και ετσι συνεχισα με το τεποζιτο
πολυ τριψιμο θελει ρε παιδια...........Μαλλον θα μπω και εγω στο κλαμπ. Αυτο εδω τι κανει?? (:a28-Τριβει με γυαλοχαρτο???
![]()
και ιδου λιγο πριν το αποτελεσμα...Θελει δουλεια ακομα, απλα πιαστηκα να τριβω, τουλαχιστον εφτασα σχεδον μεχρι το ασταρι
Ωρα να παω στο USD....
λυνω την κατω βιδα που ηταν μπουκωμενη απο σιλικονη και επειτα την μικρη που ηταν στο πανω μερος και μετα .....
.....τρομπαρω κοιμωμενος για να βγουνε τα εξοχα αυτα λαδια που βλεπετε....![]()