Σελίδα 33 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 730

Θέμα: z750 1984

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Καλά έκανες που το άνοιξες! Κρίμα θα ήταν να πάει, τόση καλή δουλειά που έχεις κάνει, χαμένη! Το κακόμοιρο το μηχανάκι πρέπει να ήταν στα χέρια του Κόναν του σιδεροφάγου! Πολύ σπάσιμο! Καλό κουράγιο!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Plastigauge μπορείς να παραγγείλεις απο διάφορα site.
    Αν σε ενδιαφέρει να ειναι Ελληνικό πήγαινε www.darlas.gr και βαλε στην αναζήτηση Plastigauge, θα σου βγάλει 3 προιόντα και διαλέγεις ανάλογα την διάσταση που θέλεις.
    Μην παραλείψεις να βαλεις καινούριες βίδες και παξιμάδια στις μπιέλλες!

Αναρωτιέμαι ακόμα τι κάνανε εκει μέσα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Τώρα που το βλέπω δεύτερη φορά τα μέταλλα πρέπει να είναι από κάποιο άλλο μοντέλο η να μην ήξεραν να διαβάσουν της πόντες στο πλάι από της μπιέλες Η να άλλαξαν τα κάτω μέρη των μπιελών μεταξύ τους κατά ? λάθος ? παλικάρι μου τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα δες (κατα τη γνώμη μου ) τα νούμερα στη κάσα και πάρε καινούργιες μπιέλες να είσαι ήσυχος ότι δεν θα σου "ανατιναχτεί" σε καμιά νεκρά όπως σε πολλά kawa
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Τώρα που το βλέπω δεύτερη φορά τα μέταλλα πρέπει να είναι από κάποιο άλλο μοντέλο η να μην ήξεραν να διαβάσουν της πόντες στο πλάι από της μπιέλες Η να άλλαξαν τα κάτω μέρη των μπιελών μεταξύ τους κατά ? λάθος ? παλικάρι μου τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα δες (κατα τη γνώμη μου ) τα νούμερα στη κάσα και πάρε καινούργιες μπιέλες να είσαι ήσυχος ότι δεν θα σου "ανατιναχτεί" σε καμιά νεκρά όπως σε πολλά kawa
    Μία κουβέντα μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα παραπάνω: Τα μαστόρια, τα βαπόρια και τα γαλανά μπολντόρια.......!!! Τα τρία κακά της μοίρας μας!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Μία κουβέντα μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα παραπάνω: Τα μαστόρια, τα βαπόρια και τα γαλανά μπολντόρια.......!!! Τα τρία κακά της μοίρας μας!!!!
    Για κάντο ποιο λιανά αδελφέ τι εννοείς? μήπως λέω τίποτα στραβό ?
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Για κάντο ποιο λιανά αδελφέ τι εννοείς? μήπως λέω τίποτα στραβό ?
    Απολύτως τίποτα στραβό! Απλώς και η μέχρι τώρα εμπειρία μου και από όσο βλέπω και των υπολοίπων λέει, πως όπου βάλει κάποιος χέρι που δεν κατέχει το άθλημα, η στραβή καραδοκεί! Και καθώς όλοι βλέπουμε στο μοτέρ του φίλου έχει περάσει τα πάνδεινα! Έφταιγε ο μάστορας, ο ιδιοκτήτης, ο διάολος που έβαλε την ουρά του δεν μπορώ να το ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι πως είναι τρελά ταλαιπωρημένο ενώ δεν θα έπρεπε σε κανονικές συνθήκες. Και φυσικά απαιτεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκατασταθεί από όσο μπορεί να είχε υπολογίσει ο φίλος για να γίνει! Άρα ορμόμενος από το άρθρο του Πολίτη στο Μοτο προ αμομνημονεύτων ετών: Τα μαστόρια, τα βαπόρια και τα γαλανά μπολντόρια.... Με έμφαση στα μαστόρια! Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με τα λεγόμενα μου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Απολύτως τίποτα στραβό! Απλώς και η μέχρι τώρα εμπειρία μου και από όσο βλέπω και των υπολοίπων λέει, πως όπου βάλει κάποιος χέρι που δεν κατέχει το άθλημα, η στραβή καραδοκεί! Και καθώς όλοι βλέπουμε στο μοτέρ του φίλου έχει περάσει τα πάνδεινα! Έφταιγε ο μάστορας, ο ιδιοκτήτης, ο διάολος που έβαλε την ουρά του δεν μπορώ να το ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι πως είναι τρελά ταλαιπωρημένο ενώ δεν θα έπρεπε σε κανονικές συνθήκες. Και φυσικά απαιτεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκατασταθεί από όσο μπορεί να είχε υπολογίσει ο φίλος για να γίνει! Άρα ορμόμενος από το άρθρο του Πολίτη στο Μοτο προ αμομνημονεύτων ετών: Τα μαστόρια, τα βαπόρια και τα γαλανά μπολντόρια.... Με έμφαση στα μαστόρια! Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με τα λεγόμενα μου!
    Τώρα που το έκανες λιανά μια χαρά απλά νόμιζα πως έλεγες ότι λέω ασυναρτησίες ..μια χαρά όλα
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    μια χαρά όλα
    εκτος απο το Kawasaki...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    με το καλο σου λογο αρη παντα
    Ubi dubium ibi libertas

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Οπως είπα καί ποιό πάνω ο κινητήρας εδώ που εφτασα πρεπει να γινει σωστά,θελει ομως μια λεπτη ισσοροπια καθοτι το κοστος για να αλλαχτουν ολα οσα πρεπει (σε εισαγωγικα αυτο)ειναι απαγορευτικο.
    Ενα ξερω σιγουρα:στο τελος θα δουλεψει αψογα,θελει η δεν θελει
    Σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες αποψεις ειλικρινα με βοηθανε
    Χρηστο plastigauge στο σαιτ του darlas η διασταση που θελω 0.025-0.175 (τυπος Α) εχει τελειωσει οποτε σου στελνω π.μ.
    Το αστειο ειναι οτι θεσσαλονικη που ρωτησα για plastigauge συνεργεια,ανταλλακτικα,εξοπλισμου εργαλειων,ακομη και σε 3 τορνατζιδικα με κοιτουσαν σαν εξωγηινο

Οι sv9cvk έχουν υπερβεί το όριο των προσωπικών μηνυμάτων τους και δεν μπορούν να δεχθούν άλλα μηνύματα μέχρι να ελευθερώσουν κάποιο χώρο.
    Τελευταία τροποποίηση από mankam; 19/11/2012 στις 21:36.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    [/QUOTE]

κλασσικα.. ειναι περιζητητο ο απρομαλης κυριος! χαχαχα

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk

Χμμ! Σωτηρη τα νουμερα στην κασα και στον στροφαλο εχουν ισχυ μεχρι μερικες χιλιαδες χιλιομετρα ,μετα θελει μετρησεις και αναλογα την φθορα και τον πινακα στο service manual να μπουν τα αντιστοιχα μεταλλα.
    Ετσι την πατησα και εγω και εφαγα ωρες ατελειωτες να δω τι εγραφε ο στροφαλος και τελικα το καταλαβα μετα απο αρκετο χαμενο χρονο!!!

Οπως είπα καί ποιό πάνω ο κινητήρας εδώ που εφτασα πρεπει να γινει σωστά,θελει ομως μια λεπτη ισσοροπια καθοτι το κοστος για να αλλαχτουν ολα οσα πρεπει (σε εισαγωγικα αυτο)ειναι απαγορευτικο.
    Ενα ξερω σιγουρα:στο τελος θα δουλεψει αψογα,θελει η δεν θελει
    Σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες αποψεις ειλικρινα με βοηθανε
    Χρηστο plastigauge στο σαιτ του darlas η διασταση που θελω 0.025-0.175 (τυπος Α) εχει τελειωσει οποτε σου στελνω π.μ.
    Το αστειο ειναι οτι θεσσαλονικη που ρωτησα για plastigauge συνεργεια,ανταλλακτικα,εξοπλισμου εργαλειων,ακομη και σε 3 τορνατζιδικα με κοιτουσαν σαν εξωγηινο

Θες την κοκκινη δλδ !! εχω !! στειλε διευθυνση με ΠΜ (εσβυσα μερικα!!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    κλασσικα.. ειναι περιζητητο ο απρομαλης κυριος! χαχαχα[/QUOTE]

ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Ο τροπος σημαδεματος των μπιελων κατι μου θυμιζει!!!
    απόλυτα λογικό χρήστο με την διαφορά ότι στην δική μου περίπτωση πρέπει να πίνανε μπύρες όταν έδεναν μπιέλες ,κοιτώντας καλύτερα σε αυτή την φώτο πρίν λύσω μπιέλες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMGP0802.jpg 
Προβολές:	484 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	274902

αλλά και αυτή που τις έχω βάλει με την σειρά όπως τις έβγαλα

Όνομα:	IMGP0818.jpg 
Προβολές:	480 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	274903

παρατήρησα οτι με βάση τις πόντες που έχουνε κάνει για να τις αριθμήσουν μετρώντας απο δεξιά αριστερά (λάθος)έχουν αλλάξει θέση την 3 και την 2

Σε αυτή την περίπτωση τις βάζουμε όπως ήταν η ακολουθούμε την σωστή σειρα?

υ.γ. Παρατηρώντας προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες (μεγάλη υπόθεση να τραβάς πολλές σε κάθε στάδιο) όταν είναι οι μπιέλες επάνω στον στρόφαλο όρθιες,τα σημάδια από τις πόντες κοιτάνε εμπρός στις 3 πρώτες απο αριστερά προς δεξιά,στην 4 κοιτάνε πίσω.
    Τελευταία τροποποίηση από mankam; 22/11/2012 στις 22:50.

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    απόλυτα λογικό χρήστο με την διαφορά ότι στην δική μου περίπτωση πρέπει να πίνανε μπύρες όταν έδεναν μπιέλες ,κοιτώντας καλύτερα σε αυτή την φώτο πρίν λύσω μπιέλες

Όνομα:	IMGP0802.jpg 
Προβολές:	484 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	274902

αλλά και αυτή που τις έχω βάλει με την σειρά όπως τις έβγαλα

Όνομα:	IMGP0818.jpg 
Προβολές:	480 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	274903

παρατήρησα οτι με βάση τις πόντες που έχουνε κάνει για να τις αριθμήσουν μετρώντας απο δεξιά αριστερά (λάθος)έχουν αλλάξει θέση την 3 και την 2

Σε αυτή την περίπτωση τις βάζουμε όπως ήταν η ακολουθούμε την σωστή σειρα?

Μανο κατα την γνωμη μου θα σου προτεινα να αλλαξεις μεταλλα .Εγω δεν θα τα αφηνα ετσι!
    Που ξερεις αν μετρουσαν απο το 1 ως το 4 η αν ξεκινουσαν απο τον 4 προς τον 1
    Μετρησε βεβαια με το plastigauge (που θα σου στειλω) κανε τις μετρησεις του manual και αποφασιζεις.Αν εισαι στις ανοχες τοτε ...
    Καλη συνεχεια και υπομονη!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Μανο κατα την γνωμη μου θα σου προτεινα να αλλαξεις μεταλλα .Εγω δεν θα τα αφηνα ετσι!
    Που ξερεις αν μετρουσαν απο το 1 ως το 4 η αν ξεκινουσαν απο τον 4 προς τον 1
    Μετρησε βεβαια με το plastigauge (που θα σου στειλω) κανε τις μετρησεις του manual και αποφασιζεις.Αν εισαι στις ανοχες τοτε ...
    Καλη συνεχεια και υπομονη!!!
    Και να μετρήσει της ανοχές τα μέταλλα, όπως είδα, δεν πρέπει να είναι σωστά, οι τρύπες δεν είναι στο σωστό σημείο για να περνάει το λάδι στα κομβία ...διορθώστεμε αν κάνω λάθος.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παρόμοια θέματα

1. Z750 turbo project
    από mankam στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 648
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2021, 14:31
  2. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  3. Elliniki Pragmatikotita z750 I Fazer (i mallon Kawasaki i Yamaha)
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 10:09
  4. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38
  5. Allagi moto(Z750)
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα