θα ανεβασω και φωτο σημερα απο το σπασμενο καπακι του φιλτρου λαδιου για να ακουσω προτασεις αν υπαρχει περιπτωση να επισκευαστει.![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Ισως να μην αξίζει να το επισκευάσεις. Κόλλες κλπ πιθανόν να μην κρατήσουν γιατί το λάδι κυκλοφορεί με μεγάλη πίεση εκεί. Αν δεν κάνω λάθος το κόστος του δεν είναι μεγάλο (κοινό με τα ΧΤ). Μιλάς για το δεξί καπάκι του φίλτρου με τις 3 allen και το βιδάκι της εξαέρωσης, ναι?
αν ειναι ιδιο με του xt τοτε βρηκα αρκετα στον Αη Μπεη. Αλλα απο οτι βλεπω μερικα διαφερουν. Πιστευω στη διαμετρο να ειναι ολα ιδια και να περιοριστω μονο στο ψαξιμο απο πλευρα των μερων που εχει τρυπες για τις βιδες.![]()
Συνεχιζω με 11η μερα (χθεσινη δλδ)
Πηρα 2 τρυπανακια κοβαλτιου HSS αν θυμαμαι καλα στα 3mm και 4mm. Ξεκινησα με το 3αρι και αποτελεσμα 0. Του εκλασε τα :a36:
Ετσι μου ερχετε να το αρχισω στα
Το αφησα και αφου με επισκεφθηκε ο φιλος και αδερφος - συναδελφος Βασιλης αποφασισα να λυσω το καλαμι που ειχε πεισμώσει.
Μετα απο διαφορες πατεντες για να καταφερω να μπλοκαρω την εσωτερικη μποτα που ειχε το αμορτισερ και γυριζε τρελα μαζι με τη βιδα στο κατω μερος του καλαμιου και αφου στραβωσα και ενα κλειδι αλλεν, με τη βοηθεια ενος κατσαβιδιου και ενος γερμανικου κλειδιου τα καταφερα και να το αποτελεσμα.
Μετα ομως διαπιστωσα οτι υπαρχει μια μικρη-μεγαλη (δεν μπορω να κρινω φθορα στο μεταλλο) λογω των μη αποτελεσματικων στροφων που εφαγε το ερμο. Δηλαδη αυτο που φαινεται
δεν καταφερα να βγαλω καλυτερη φωτο αλλα αν θελετε θα ξαναπροσπαθησω σημερα. Τι λετε???Πολυ ή λιγο? Υπολογιζω να ειναι 1mm συνολικο το φαγωμα, δλδ 0,5 γυρω-γυρω. Αν θελετε το μετραω και με μικρομετρο για να εχετε εικονα ακριβειας σε σχεση με την κανονικη διαμετρο.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και για να εμπλουτισω το κλαμπ του σεξογουρουνηειπα να δειξω
στο φιλο μου που ηρθε στη υπογα την μαγεια του restore.
<<ελα βρε μ@...κ@ σου λεω ειναι ωραια....Εσυ χανεις>>...Του ελεγα.
και ετσι ξεκινησα
και συνεχιζοντας
Εδω φαινονται και οι λακουβιτσες του. Να 'σαι καλα Σπυρο με τους οδηγους σου. Λεω να του κανω εγω το στοκαρισμα και να το ριξω και ενα ασταρι σπρεϊ.
Τι λετε???Εχω ελπιδες αραγε ή θα μου βγει πατατα η 1η φορα?
keep triving
και εδω ειναι το χθεσινο κλεισιμο των εργασιων
Τωρα ελπιζω να καταφερω να δραπετευσω απο το σπιτι για να ολοκληρωσω το τεποζιτο απο αποψη τριψιματος και να ριξω και λιγο βενζινη με διαλυτικο (συμφωνειτε σε αυτο το μαγικο ζουμι ή θα κανει ζημια??) εντος και να το κουνησω για να καθαρισει απο μεσα ,αν και ειναι σχετικα καθαρο για στασιμο 2 χρονια. Το θεμα ειναι οτι χθες ημουνα στην υπογα ενα 4ωρο και ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα. Το θεμα ειναι οτι το καταλαβε η γυναικα, τουτεστιν. Αφου τις ανεβασα απο την υπογα οσα περισσοτερα στολιδια μπορουσα για να κανει πολυ ωρα να στολισει, ποτε προλαβε να τελειωσει γμτ????
:rotflmao:
ωραια πραματα,δωσε φωτο στον λαο![]()
Τελικα το βρηκα το μανιουαλ αλλα ετσι....
http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h171041550
να ξερα και τζαπανεζικα να το επαιρνα, αλλα ουτε πως να το παρω ξερω...![]()
Ξέχνα το. Στο Yahoo Japan πρέπει να είσαι Ιάπωνας για να αγοράσεις, δεν δέχονται ξένους. Υπήρχαν κάτι λαμόγια που το έκαναν για σένα, αλλά προσπαθούσαν να σου κρατήσουν και ένα επιπλέον 30% της αξίας των πραγμάτων που ήθελες να χτυπήσεις. Εκτός της ήδη ληφθείσας προμήθειας εννοείται...
θα κανω και μια νηξη στο srx φορουμ στην αγγλια. Ισως κατι να εχουν οι μουρλοεγγλεζοι![]()