Στη Τεχνόπολη του Δήμου ΑΘηναίων. Το παραχωρεί & για άλλες δράσεις όπως πχ. αυτό : http://www.themeetmarket.gr
Στη Τεχνόπολη του Δήμου ΑΘηναίων. Το παραχωρεί & για άλλες δράσεις όπως πχ. αυτό : http://www.themeetmarket.gr
Κανονίστε μόνο να σκάσει μύτη κανα ΣΔΟΕ ή καμιά Χρυσή Αυγή και να ζητάνε άδειες και τιμολόγια...
Αγάπας το moto.gr ?
Απόδειξη !!!
Πάντως +1 και από μένα για την ιδέα, και αν μπορούσαμε να μαζέψουμε και ένα ποσόν για να το δώσουμε κάπου, ακόμα καλύτερα θα ταν...
τα χρυσά αυγά θα σκάσουν μονο αν έρθει ο Αli και σου πουλήσει κανένα "Drainesse" η καμια απομίμηση "Stroei"![]()
πάντως +1000 για την ιδέα του bazaaaaar
κοιταξτε για καποιο δημοτικο κτιριο που να μην χρησιμοποιειται.σιγουρα υπαρχουν πολλα!
απο πραγματα,οτι εχει ο καθενας,εστω μια ποδια απο παπι.....μακαρι να μπορεσει να πραγματοποιηθει!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ξέρω ότι γενικά ο Δήμος Αργυρούπολης - Ελληνικού είναι πολύ active σε διάφορα θέματα, παίζει και κονέ
αν σας ενδιαφέρει μου λέτε
Ας ξεκινήσουμε να τα βάζουμε σε σειρά:
Δηλώστε εδώ όσοι θα θέλατε να συμμετέχετε πουλώντας πράγματα, (πάντα σχετικά με μοτοσυκλέτα)
Αν το τρέξουμε γρήγορα μπορεί να γίνει κάπου μέσα στο Δεκέμβρη
Travel, Grow, Share
Δηλώστε εδώ όσοι θα θέλατε να συμμετέχετε πουλώντας πράγματα, (πάντα σχετικά με μοτοσυκλέτα)
1. spyrakos35 - αξεσουαρ (ενδυμασία) για αναβάτη
+1
Διάφορα πράγματα.
Ένδυση, ανταλλακτικά,αξεσουάρ...
Μπραβο Αντώνη για την ιδέα.
Έχω αρχίσει και ενημερώνω το πρώτο ποστ με συμμετοχές.
Για αρχή είναι όσοι έχουν πράγματα που θέλουν να πουλήσουν, πείτε αν δεν κατάλαβα καλά για κάποιον![]()
Travel, Grow, Share
+1 απο crfoura...., ωραια ιδεα Αντωνιε......
spam on: με το αλλο που λεγαμε τις προαλλες περι εκπτωσεων, θα θιξουμε θεμα?spam off![]()
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Πολύ ωραία ιδέα το bazzar αντώνη
εννοείτε μέσα και εγώ
![]()
και η ιδέα για τις φοιτητριουλες δεν είναι κακή![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Ερώτηση α) Υπάρχει κανένα καλό παιδί να μας φτιάξει καμιά αφησούλα? Όχι πως θα τυπώσουμε απλά μπορούμε να την κυκλοφορήσουμε στα διάφορα φόρουμ
Ερώτηση β) Ας μας ενημερώσει κάποιος, θα το τρέξουμε σαν moto.gr?, έχουμε το οκ για κάτι τέτοιο?
Travel, Grow, Share
[QUOTE=Allst@rf;2260266]+1
Διάφορα πράγματα.
Ένδυση, ανταλλακτικά,αξεσουάρ...
Μπραβο Αντώνη για την ιδέα.
+650.
ψιτ.... μην μαζευτούμε πολλοι και στο τέλος δεν έχουμε που να πουλήσουμε εεεεεεε?
![]()
![]()