ευχαριστω φιλε. αυριο θα παρω το λεωφορειο μαζι με τα εργαλεια και θα παω απο αθηνα στον πειραια οπου μου εμεινε το μηχανακι και εχει ο θεος. ευχαριστω και παλι
ευχαριστω φιλε. αυριο θα παρω το λεωφορειο μαζι με τα εργαλεια και θα παω απο αθηνα στον πειραια οπου μου εμεινε το μηχανακι και εχει ο θεος. ευχαριστω και παλι
ευχαριστω φιλε μακαρι να ειναι ετσι αυριο παντως θα πω τι βρηκα ετσι για να μαθαινουμε ωστε ισως χρειαστει αν βοηθησουμε καποιον αλλον.
καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια σας. πηγα το πρωι και για αρχη εβγαλα την ασφαλεια και ηταν οντως καμενη. εβαλα την αλλη ασφαλεια και μολις εβαλα μπροστα την εκαψε αμεσως και αυτην.επειδη εδω και ενα μηνα ειχε καιει η μικρη σκαλα απο τα φωτα και ειτε γυρναγες τον διακοπτη στην μικρη σκαλα ειτε στην μεγαλη σκαλα αναβε μονο η μεγαλη σκαλα, σκεφτηκα να βγαλω ολο το μπροστινο φαναρι και να ξαναδοκιμασω. ειχα παρει μαζι μου ενα καλωδιακι γεφυρωσα την ασφαλεια και το εβαλα μπροστα και μπινγκο, πηρε μπροστα κανονικα και το εφερα στο σπιτι. τωρα θα ψαξω να δω τι παιζει με το φαναρι. ευχαριστω και παλι
φιλε ευχαριστω για την βοηθεια. αυριο θα παω να παρω μια λαμπα και θα ακολουθησω την συμβουλη σου. νασαι καλα