Με είδα μετά από 2 1/2 μήνες στον καναπέ με κάταγμα έξω σφυράς, να καβαλάω το ποδήλατο, και μετά τη μηχανή, και να νοιώθω και πάλι ελεύθερος!
Με είδα, μετά από 4 μήνες αναμονής στο συνεργείο, να καβαλάω πάλι την καλή μου και να μην χορταίνω βόλτες όλο το σ/κ! Πρέπει να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος...
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Με είδα στο Ασκλήπειο της Βούλας με σπασμένη δεξιά κνήμη περόνη πάνω απο τον αστράγαλο , με τέσσερις ειδικευόμενους ο ενας να με κράταει στην μέση και οι άλλοι τρείς να μου τραβάνε το πόδι για ανάταξη . Μέ άκουσα να ούρλίαζω σαν να μου το σπάγανε ξανά απο την αρχή . Τώρα με βλέπω κανα τρίαρι μήνες με γύψο (2 μείνανε) και με λίγη τύχη θα γλύτωσω τα σίδερα . Μεγάλη απάτη οι καθρέφτες στις τυφλές διασταυρώσεις , πολύ έυκολα ξεγελιέσαι
Modenas Kriss 125
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αυρίο κλείνω 4 εβδόμαδες ακρίβως . Εδώ αθήνα εγινε σε ενα παραδρόμο πίσω απο το σπίτι όπως εφευγα για Ραφήνα επιστρέφοντας από άδεια . Τι να πεις , δεν θα συμβαίνουν πάντα στους άλλους ....
Modenas Kriss 125
Με είδα να πηγαίνω στο μαγαζί του ΝτιμΧίος και να παραλαμβάνω σε αυτοκόλλητα πλαστικοποιημένα, ΟΛΑ τα διακριτικά των χωρών που πήγα και δεν βρήκα να αγοράσω.
Αύριο με χαρά θα τα βάλω στη βαλίτσα μου.
Μια μικρή πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου, στις γαμημένες μέρες που ζούμε.
Μια εκκρεμότητα έκλεισε.
Να είσαι καλά ρε Ντιμ…
![]()
με ειδα εχθες να ξηλωνω τα Xenon απο το Dakaraki μου γιατι απο τα πολλα μπινελικια ειχα λοξυγκα....
Με είδα σήμερα να την γλυτώνω πολύ ΠΟΛΥ φθηνά.....από μαλακί@ άλλου κλασικά.....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα χθες βράδυ δικάβαλο σε ανηφοριά σε βρεγμένο οδόστρωμα γυαλί......να μπαίνω σε κλειστή στροφή (επίσης ανηφορική) και στη προσπάθεια να κουμπώσω 1η, να μπαίνει νεκρά.
Αιωρήθηκα με τον συνεπιβάτη για μισό δευτερόλεπτο ώσπου αρχίσαμε να φεύγουμε προς τα πίσω......με είδα αμέσως να βουτάω το μπροστά φρένο (ευτυχώς μου κοψε και δε πάτησα το πίσω), να γλιστράει η ρόδα ψάχνοντας να βρει πρόσφυση........να βάζω πόδι κάτω για να ισορροπήσω, και τελικά να γλιτώνω μια πολύ τραγική τούμπα αφού μισό μέτρο με την όπισθεν βρέθηκε πρόσφυση και κοκκαλώσαμε!
αφού σταματήσαμε τα γέλια που γλιτώσαμε...κούμπωσα πρώτη και συνεχίσαμε![]()
κοίτα....βάση λογικής έτσι είναι.....το βάρος ήταν όλο στον πίσω τροχό....ήμουν όμως σε δρόμο με πολύ μεγάλη κλίση και η μηχανή έφευγε προς τα πίσω ψιλοπλαγιασμένη και όχι όρθια.....οπότε εκτίμησα οτι εφόσον δεν είμασταν κατακόρυφα η γρηγορότερη αντίδρασή μου θα ήταν στο να ισορροπήσω τιμόνι και γωνία της μηχανής με το δρόμο και να έχω και τα 2 πόδια ελεύθερα σε περίπτωση που μου φευγε από δεξιά.
τί να το κάνω να κοκκαλώσει και να αρχίσει να πέφτει δεξιά ενώ έχω το πόδι στο ποδόφρενο.
τώρα θα μου πεις...γιατί δε πάτησα και τα 2.....δε ξέρω...συνηθισμένος από το mountain bike στην πάρνηθα προτίμησα να ισορροπήσω ισιώνοντας τιμόνι και κλίση και να βάλω πόδι κάτω από τη μεριά που έχω συνηθίσει.