γνωριζουμε αν στην διαδρομη υπαρχει δυνατοτητα ανεφοδιασμου καπου εκει γυρω??
ρωταω επειδη θα υπαρχουν και 2χρονα στην παρεα που δεν εχουν αυτονομια 100χλμ...
γνωριζουμε αν στην διαδρομη υπαρχει δυνατοτητα ανεφοδιασμου καπου εκει γυρω??
ρωταω επειδη θα υπαρχουν και 2χρονα στην παρεα που δεν εχουν αυτονομια 100χλμ...
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Όπως είπε και ο Σωτήρης, έχει βενζινάδικο στο Προκόπι. Δε χρείαζεται όμως να κουβαλήσεις τεπόζιτα κλπ.... από το σημείο εκκίνησης μέχρι το Προκόπι είναι γύρω στα 40 Km. Έχω βγάλει την διαδρομή με ένα φίλο (αυτός με δίχρονο και εγώ με 4-χρονο 250ari KTM) στο πήγαινε από Καντήλι στην επιστροφή απο Πυξαριά συνολικά 100 Κμ περίπου χωρίς καν να ανεφοδιαστούμε στο Προκόπι.... και έκανα και ένα λάθος σε μια Διχάλα και μπλέξαμε άσχημα σε κάτι χιόνια![]()
Τελικά θα υπάρχει κανενα μεγάλο on off?
Αν ναι μέσα και εγώ (αν με θέλετε)...
οποτε απο το καντηλι θα περασουμε το προκοπι και εκει οποιος χρειαζεται βαζει βενζινη....
Ωραία και το είχα ένα άγχος με την βενζίνη. Αν έχει στο Προκόπι είναι μια χαρά. Ξέρει κάποιος για σίγουρα ή να ψαχτούμε λίγο να πάρουμε κάνα τηλ στα τοπικά βενζινάδικα αν είναι ανοιχτά κυριακή μην την πατήσουμε?
Τα 4-χρονα Enduro όπως το δικό μου έχουν συνήθως μια αυτονιμία 120-140km και είναι αρκετή για την βόλτα όπως φαίνεται αλλά αν είναι και κάνα βενζινοφάγο δίχρονο είναι αλλιώς!
Αφού θα είναι και ονοφάκια στην εκδρομή θα φέρω έναν σωλήνα κλέφτη οπότε κάνένα άγχος,χαχα. ΌΠοιος μείνει θα ρουφήξει την τζούρα του απο τα θηρία..![]()
Ολα τα βενζινάδικα πέριξ είναι ανοιχτά τα Σ/Κ. Περιμένουν κάτι παλιότυπους σαν εσάς... S
Αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...
Σωτηρη δεν φτιαχνεις και μια λιστα συμμετοχων στο αρχικο ποστ,ετσι να ξερουμε πανω-κατω που βρισκομαστε?
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Στο Προκόπι έχει δύο βενζινάδικα, Κυριακή νομίζω είναι και τα δύο ανοιχτά, το ένα σίγουρα.
υγ: θέλω χωμάτινοοοο!![]()
Give me fuel, Give me fire
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Enduro:
tc-drift
john620 + κουμπάρος
Γιαννάκος
MILTOS1976
Μήτσος
Γιάννης
bikeholic
Παναγιώτης
.
.
Big dual sport:
tthodor
tommy dakar
$py
ADVENTURAZ
ktmmatis
crfouras
konkost
taxydromos
stavrouliasp
Gonzo
kordix
.
.
Τελευταία τροποποίηση από taxydromos; 30/11/2012 στις 21:06.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]