να στειλω κι εγω κοντεινερ? ανταλακτικα μοτοσυκλετων ανταλασσωνται με εξοπλισμο! μακαρι να μπορουσα να ρθω. πολυ καλη ιδεα.
να στειλω κι εγω κοντεινερ? ανταλακτικα μοτοσυκλετων ανταλασσωνται με εξοπλισμο! μακαρι να μπορουσα να ρθω. πολυ καλη ιδεα.
Μια ωραία ιδέα θα ήταν να παίξει και ανταλλαγή προιόντων. Πχ αυτός που θα φέρει κατι να πουλήσει να γράψει σε ενα χαρτί εκεί που θα πουλάει οτι κάνει ανταλλαγή αυτό που πουλάει με κατι που θέλει.
Εγω πχ εχω εξοπλισμό αναβατη ολοκαίνουργιο γυναικείο και θα τον αντάλλαζα με ενα μπουφαν αντρικό. Και αν πάιξει και διαφορά χρημάτων να τα βρούνε οι 2 πλευρές.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αφου δηλωσω οτι εχω πραματεια για πούλημα, να επισημανω καποια πραγματα:
α) Καλό ειναι να γινει στο κεντρο της Αθηνας (πχ τεχνοπολη). Ωραίο το autofestival, αλλα ειναι 80-90 χλμ πηγαινελα με το ρισκο του καιρου. Ας το δουμε για επομενες φασεις που ισως θα θελουμε πιο πολυ χωρο
β) Ας διοργανωθει το πρωτο, ας δουμε εαν υπάρχει ανταποκριση και συμμετοχη κι ας αφησουμε τις ερανικές φιλοδοξίες για αργοτερα ή για αλλη φάση. Εαν σας πιανει το φιλανθρωπικο σας, μπορειτε να βοηθησετε και μονοι σας, δε χρειαζονται εκδηλωσεις για να φανει οτι βοηθάτε.
γ) Δεν υπάρχει κανενας λόγος - για μενα - το φορουμ να θεσει υπο την αιγιδα του (ο,τι κι αν σημαινει αυτο), μια τέτοια εκδηλωση. Δε θα προσθεσει κατι παραπανω, δεν ειμαστε λεσχη. Δυναμη του φόρουμ ειναι ο αριθμος των μελών του (ισχυς μου η αγαπη του λαού που ελεγε κι θυρεος του τεως βασιλια). Πρωτοβουλια ιδιωτικη είναι κι ας μεινει ετσι, τουλαχιστον για αρχη.
δ) Για μενα θα εχει νόημα, μονο εαν μαζεψουμε τουλαχιστον 30 συμμετοχες.
Αυτα. Καλή συνεχεια και καλη επιτυχία Αντώνη στο έργο που ανέλαβες να διοργανώσεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μέσα και εγώ !!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
καλο θα ηταν να αναλογιστει ο διοργανωτης και την μερα που μπορει να γινει κατι τετοιο ουτως ωστε να ειναι ολοι διαθεσιμοι...
και αυτοι που θα στησουν πραματεια και αυτοι που θα ερθουν να αγορασουν...
μια Κυριακη πιθανοτατα να βολεψει πολλους αλλα επειδη πλεον πολλοι ειμαστε αυτοι που δουλευουμε και σ/κ, καλο ειναι να διευκρινιστει νωρις η ημερομηνια και ο χωρος για να γινουν τα απαραιτητα κουμαντα...
αλλωστε δεν θα εχει και πολυ νοημα να ερθουν μονο οι "πωλητες", αλλα να διαρρευσει και να ερθει κοσμος για να αγορασει...αλλιως μας βλεπω να ανταλλασουμε μεταξυ μας τα πραγματα και ας μην τα χρειαζομαστε...
+1 συμμετοχη και απο εμενα
![]()
+1![]()
16 and counting , για βάλτε τώρα που γυρίζει
Αν κάποιος έχει μια συγκεκριμένη άκρη για χώρο ας μου στείλει ένα πμ μήπως και καταλήξουμε σύντομα σε ημερομηνία
Travel, Grow, Share
Κουπόνια θα δέχεστε?
Ωραίος ο Αντώνης.... Ότι βοήθεια θες, σφύρα κλέφτικα...Τα λέμε εκεί...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αγαπητέ κύριε Gallo,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η αίτηση σας για εθελοντική συμμετοχή στο σχεδιασμό διοργάνωση και υλοποίηση του πρώτου Moto-Bazaar έγινε δεκτή
Πέραν τούτου σας ενημερώνουμε ότι αναλαμβάνετε τα καθήκοντα συνδιοργανωτή του event
Θερμά συγχαρητήρια
Εκ της διευθύνσεως
Travel, Grow, Share
αν θελετε οποιαδιποτε βοηθεια που μπορω , θα σας βοηθησω και εγω. Εχω κατανου και εναν(μοτο) χωρο κλειστο , που ισως δωθει (δεν ξερω αν δεν ρωτησω) σε περιπτωση που δεν γινετε σε καφετερια *(που προτειμω ομως)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
+1 κι εγω με οτι εχω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
[QUOTE=EVI;2261163]αν θελετε οποιαδιποτε βοηθεια που μπορω , [QUOTE]
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτή, εξάλλου αυτό είναι και το νόημα, να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το πράγμα.![]()
Travel, Grow, Share