´Ωρε λαός!!!
Θα ήθελα κι εγω να ερθω με το rxv450 αλλα δεν παίζει να κανω τετοια απόσταση οδηγώντας δεν θα μείνει τίποτα ουτε απο το εργαλείο ουτε απο μένα.
Εχω τρέιλερ τριπλό αλλά... δεν έχω αμάξι, το πούλησα πριν μερικές μέρες και θα αργήσω να πάρω άλλο.Παίζει να πάρω του ¨μπαμπά¨ ομως, αλλα θα πρέπει να το δώ. Οπότε επιβεβαιώνω συμμετοχή το αργότερο μέχρι πέμπτη εκτος αν θέλει κανεις να το συνδυασουμε ώστε να μεταφέρουμε 2-3 μοτο στο τρέιλερ αλλά με αλλου αμάξι...
Λεει οτι θα πανε τα μηχανάκια με φορτωτική, δηλαδή τι ακριβώς? ποιός εχει κανονήσει κατι τέτοιο και για πόσες μηχανές?![]()
Τελευταία τροποποίηση από panosko; 28/11/2012 στις 16:14.
Χαθήκανε τα....Trail rides??
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Βλέπω αρκετά εντούρο μηχανάκια και μου μπένουν σκέψεις μπας και έρθω με το 200ρακι. Ξέρει κανείς την διαδρομή, γιατί άμα είναι όλο φλαταδούρα να τις διώξω τις σκέψεις.
---Dum spiro, spero---
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
γιατι το καθαρο ειναι ελαφρυ,δεν εχει διαρκεια στο γκαζι(πρεπει να αλλαζεις συχνα ταχυτητες) και στα πολλα κοσκινιζει αγρια,ασε που εχει σκληρη-λεπτη σελα....και αν το οδηγας αργα ρεταρει..
ετσι λοιπον πρεπει να πηγαινεις τσιτα,ορθιος συνεχεια και συγκεντρωμενος στην οδηγηση....ετσι ομως δεν ευχαριστιεσαι το τοπιο που ειναι και η φυση της ονοφαδας..
απο την αλλη με το μεγαλο εισαι στιβαρος,το γκαζι ειναι ατελειωτο...μπορεις να ντριφταρεις με διάρκεια,να γκαζωνεις χωρις το φοβο του tank slaping και αν θελησεις,να κατσεις στην αναπαυτικη σελα να απολαυσεις το τοπιο..
ασε που ειναι πιο διασκεδαστικο και προκλητικο να τιθασευσεις το θηριο παρα το αγωνιστικο εντουρο..!
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
ρε Σωτήρη, προδότη!!! Εγώ πάντως με το 450 γουστάρω ατελείωτα και ονοφάδα, δεν ξέρω τα δίχρονα τι κάνουν.
Ρολάρει χαλαρά όσο θες και άμα ανοίξεις το γκάζι ντριφτάρει όσο αντέχουν τα κοκκόβια σου!! Και όταν το κυνηγήσεις τα ονόφ σε βλέπουν με τα κυάλια! Και άμα την φας δεν κλαις πλαστικά(ωχωχ..)
Όσο για τις αναπαυτικές σέλες, ρε γεράκο, σε πήραν τα χρόνια ρε????!!χαχα
ενα 4χρονο εντουρο απο 400 και πανω κυβικα πιστευω ειναι εξισου διασκεδαστικο με ενα "μαστοδοντο" σε μια εντουροβολτα...
απλα τα "βαρια" εχουν ισως το challenge για το αν θα περασουν την οποια δυσκολια καραδοκει...
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Μηπως την ωρα αναχωρησης να την καναμε 1 ωρα αργοτερα?δλδ συναντηση 8.00 και αναχωρηση 8.30???![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
antsoar εσύ έχεις κάνει το κτμ ποδήλατο!
η ώρα είναι εντουράδικη κ ουχί σπορτσάδικη....αλλά δεν γίνεται ν'αλλάξει γιατί έχουν συντονιστεί πολλοί..
(tip.βάλε την προηγούμενη μέρα το ρολόι μια ώρα μπροστά και έλα 8.οο)
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!